Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Защо трябва да се логвам в "SC2 beta bnet", за да знам за промените, които се правят? Ти май не помниш от бетите на първия Старкрафт, как цели юнити отпадаха с течение на тестовете. Тук като гледам, няма да е по-различно.

И да, има много болни хора, това изобщо не ме учудва. Но тук малко ми напомня на скеча на Слави с Виктор Калев, който се правеше на Володя Стоянов и Слави го пита:

- Волдя, записваш ли дискове?

– Записвам, Слави.

- А продаваш ли?

– Продавам, ама никой не купува...

И все пак - успех в продажбата!

Между другото, не разбрах, какво общо имат всички в ebay с ключовете, които се продават там? Да бе би всички потребители на ибей да купуват бета ключове?

Дядо, то и аз, ама явно има нещо, което аз няма как да го знам, а ти "явно" си пропуснал...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Аз малко не схванах какво общо имат пачовете с акаунта

ПС: аз от CrazySexyCool не бих взел ключ ... то ще ме пуска с толкова неземно добри играчи че няма да мога и 1 игра да взема - бати кефа... поне в началото докато не падна едно 500 пъти да се усети колко съм зле и тогава да ми пуска подходящи партии

Продавай, защото колкото повече чакаш, толкова повече никой няма да го иска - все пак ей я цялата игра зад ъгъла... :D

djadomraz mi ... edno e da chetesh .. drugo e da gi igraesh ... .... :) to i az sym chel kak se kara samolet .. ama ako me kachish edva li shte litna :)

Не бе аз си цъкам срещу някакви в бронзовата лига и засега съм около 20ти някъде като в 40-50% от времето ме отнасят... не смея да си мисля ако мина в някоя от другите какво ще е. То верно човек се учи като играе срещу по-добри ама някак го няма кефа да те мачкат само пък и аз нямам амбиции са ставам състезател

liquid.gwj - който иска да адва. Не съм играл от 5 години, така че все едно за първи път хващам РТС. Да е жив и здрав Дядо ви, децата му и вхуците и всички след тях :)

От преди час имам получено писмо да поканя приятел.... Сега го чета да видя за какво става дума точно.

Пратили са ми код и инструкции как да бъде вкаран в battle.net акаунта и човека да почне да цъка.

Нещо не издържах на изкушението и си регнах ъкаунт в батълнет. Не си спомням обаче да имаше място в което да заявя, че искам кии за бетата.

Има ли такова място или с това, че съм се регистрирал участвам в раздаването ?

Или просто срока за даването на кии за бетата е изтекъл.

" beta opt-in process " -а явно е заявката.

Тук искам да го питам сериозен ли е? Играта ще е 70 лева, кой ще ти даде сега 200 лева, ти нормален ли си?

Негово си е правото да си продава акаунта за колкото прецени. Играта още не е излезнала и не е ясно кога ще излезне. За теб може да няма никаква стойност за друг да има. Аз примерно не бих си купил BMW Z4-M, но има хора това им е мечтата на живота

Близард ми изпратиха на пощата писмо с допълнителен ключ да го дам на някой. Просот диктуваш/пращаш серийния номер на някой и той си регистрира бетата за игра в батъла.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...