Runner Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Защо трябва да се логвам в "SC2 beta bnet", за да знам за промените, които се правят? Ти май не помниш от бетите на първия Старкрафт, как цели юнити отпадаха с течение на тестовете. Тук като гледам, няма да е по-различно. И да, има много болни хора, това изобщо не ме учудва. Но тук малко ми напомня на скеча на Слави с Виктор Калев, който се правеше на Володя Стоянов и Слави го пита: - Волдя, записваш ли дискове? – Записвам, Слави. - А продаваш ли? – Продавам, ама никой не купува... И все пак - успех в продажбата! Между другото, не разбрах, какво общо имат всички в ebay с ключовете, които се продават там? Да бе би всички потребители на ибей да купуват бета ключове? Дядо, то и аз, ама явно има нещо, което аз няма как да го знам, а ти "явно" си пропуснал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Аз малко не схванах какво общо имат пачовете с акаунта ПС: аз от CrazySexyCool не бих взел ключ ... то ще ме пуска с толкова неземно добри играчи че няма да мога и 1 игра да взема - бати кефа... поне в началото докато не падна едно 500 пъти да се усети колко съм зле и тогава да ми пуска подходящи партии Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 az zor nqmam i da na 1XX lv mi go plashtat vednaga taka che ...... ailqk djadomraz mi ... edno e da chetesh .. drugo e da gi igraesh ... .... to i az sym chel kak se kara samolet .. ama ako me kachish edva li shte litna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Продавай, защото колкото повече чакаш, толкова повече никой няма да го иска - все пак ей я цялата игра зад ъгъла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 shte pozhiveem shte vidim predlagam da ne spamim temata s BS .. i nqkvi izlishni sporove djadomraz mi to ima custom game za taq rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 То пък щото има нещо по-смислено за казване в момента. Поне някаква дискусия да се води... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 djadomraz mi ... edno e da chetesh .. drugo e da gi igraesh ... .... to i az sym chel kak se kara samolet .. ama ako me kachish edva li shte litna Не бе аз си цъкам срещу някакви в бронзовата лига и засега съм около 20ти някъде като в 40-50% от времето ме отнасят... не смея да си мисля ако мина в някоя от другите какво ще е. То верно човек се учи като играе срещу по-добри ама някак го няма кефа да те мачкат само пък и аз нямам амбиции са ставам състезател Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 spoko i az padah v nachaloto ... ama sega dobre se spravqm v gold-a .... gledash poveche reps taktika malko ... i taka .... az lichno dosta nauchih v gold-a kato igrah .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 liquid.gwj - който иска да адва. Не съм играл от 5 години, така че все едно за първи път хващам РТС. Да е жив и здрав Дядо ви, децата му и вхуците и всички след тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 ne e na Antares acc-to i da i nego polzvam no i oshte edno imam veche Ако го продадеш - ше ти искам процент :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 От преди час имам получено писмо да поканя приятел.... Сега го чета да видя за какво става дума точно. Пратили са ми код и инструкции как да бъде вкаран в battle.net акаунта и човека да почне да цъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 I love you SOOOO much! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 На още някой ако му пратят да покани приятел ако му се дава моля да ме има в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Аз както нямам грам късмет няма да ме огрее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Нещо не издържах на изкушението и си регнах ъкаунт в батълнет. Не си спомням обаче да имаше място в което да заявя, че искам кии за бетата. Има ли такова място или с това, че съм се регистрирал участвам в раздаването ? Или просто срока за даването на кии за бетата е изтекъл. " beta opt-in process " -а явно е заявката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Тоя пич по-нагоре някой видя ли му темата в buy/sell форума? https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=89708 Тук искам да го питам сериозен ли е? Играта ще е 70 лева, кой ще ти даде сега 200 лева, ти нормален ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 8 загуби и една победа (пича напусна играта веднага след започването и). Така играят про-тата :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Тук искам да го питам сериозен ли е? Играта ще е 70 лева, кой ще ти даде сега 200 лева, ти нормален ли си? Негово си е правото да си продава акаунта за колкото прецени. Играта още не е излезнала и не е ясно кога ще излезне. За теб може да няма никаква стойност за друг да има. Аз примерно не бих си купил BMW Z4-M, но има хора това им е мечтата на живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 I love you SOOOO much! Хммм. Ще вземе да излязат верни приказките за теб и w00x :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Ако това с invites е вярно, се нареждам на опашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Ако това с invites е вярно, се нареждам на опашка x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 x3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Абе к'ви са тия покани? И как се подават? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Близард ми изпратиха на пощата писмо с допълнителен ключ да го дам на някой. Просот диктуваш/пращаш серийния номер на някой и той си регистрира бетата за игра в батъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.