mIRCata Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Протосите са първата раса, зергите са втората. ИМа още сега ще играе Мороу срещу някой си. Не разбрах кой. Не слушам много. То било още в началото - играят 3 среща от 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Moon буквално се подигра с Hasuobs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Ще се подиграе ми, защо изощбо отива за трета база при положение, че толкова тъпо изгуби толкова единици?! Какво ще кажете за този фикс на марините, дали ще задоволи Радио Имба Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Ще се подиграе ми, защо изощбо отива за трета база при положение, че толкова тъпо изгуби толкова единици?! Какво ще кажете за този фикс на марините, дали ще задоволи Радио Имба Ихаааа и аз искам такива марини Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Ще се подиграе ми, защо изощбо отива за трета база при положение, че толкова тъпо изгуби толкова единици?! Какво ще кажете за този фикс на марините, дали ще задоволи Радио Имба Според мен има нужда да увеличат още малко скоростта на стрелба. Много бавно стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Аз си мислех за рейнджа, че брудлордовете почти успяват да стрелнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Да не споменаване, че това трябваше 1-2, макс 3 маринки да го правят, а не цяло стадо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Тоя Machine слуша бахти и музиката. Имало и по-досадни неща от Slipknot Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Играх срещу Goody По-скоро - "Опитах се да играя срещу Goody" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 пак ли игра mech? MC каааак прегази Select... Просто класа отгоре. Дали не бяха две класи. А интервюто Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 тоя мс е толкова досаден, голям дразнител - грам английски не знае, но се прави на отворен и преводачи не ползва, после пък се опитва да се прави на забавен - ако бях там направо да му извъртя два шамара да се усетим малко. иначе хелиони - i hear they're pretty good лол http://i.imgur.com/haNwd.jpg Статистиката ми е за диамант и голд общо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Аз съм толкова зле, че се отчайвам. Загуба срещу платина, загуба срещу злато, победа срещу бронз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 mc е като робот, но и гази като робот. Дори и да не го харесвате трябва да го уважавате, че не ползва гнусни имба Кольота и гази лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Къде не ползва Колоси, в ЗвП ли? От последните над 20 игри срещу теран имам само една победа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Аз съм толкова зле, че се отчайвам. Загуба срещу платина, загуба срещу злато, победа срещу бронз... Викаш ако и от бронз беше загубил направо си режеш вените? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Еми не чак, ама преди не ми костваше такива усилия да влезна в диамант с offrace... Сега с моята си раса, не мога да вържа двата края... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Всички го раздават големи прота вече. Всяка игра е пот и сълзи докато я вземеш... Аз като казвам, че тераните ще почнат да мислят с повече от една гънка и играта отново ще стане имба, ама няма кой да слуша... Едит: почва финала на NASL - първо място 50 000$, второ място - 25 000$... Оф, тоя МС така да ме дразни! Ходи като някой завоевател, гадния тюфлек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Брей, тоя 4gate много мачкал наистина. По принцип си цъкам фриистайл, ама реших да пробвам да науча първи урок на протоса и ето кво стана: MMMMAARRRIIIIINNNNEEEKKKINNNGGGGPPPRIIIIMMMMMEEEEE ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 mc е като робот, но и гази като робот. Дори и да не го харесвате трябва да го уважавате, че не ползва гнусни имба Кольота и гази лошо. Колосът е толкова слаб, че не ми се говори. Зергите не трябва да уайнват за това колко имба са колосите. 2 роуча правят колос на салата, така че какво да говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 MC е е*ахти и машината! 5-тата игра беше е*ах му майката! Такъв harass и тоя продължава да оцелява, е*аси и реакциите... Колкото и да ме дразни onstage поведението му, колкото и да не ме кефи - феноменален играч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 80 000 маймуни на клона, стийма върви на скрийншотове, но игра Н5 беше .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Колосът е толкова слаб, че не ми се говори. Зергите не трябва да уайнват за това колко имба са колосите. 2 роуча правят колос на салата, така че какво да говорим. Пробвай с топка от 5 колоса и 20 хлебарки. Или 4 колоса и 2 стокъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Ако е МС вземе турнира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Всичките игри, които гледах на МС ги взе с по-добра игра в mid/late game. Сега реши да печели на ръш и му яде главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Къде сте всички терани, дето казвате, колко ОП са другите раси?! Теран взе най-големия турнир в света, на който участваха най-добрите зерги в целия свят! И то теран, който до сега никакъв не се е чувал! И все пак съм адски доволен, че той спечели, предвид другия претендент Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.