Antares Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Тоя тип май е дал обет да не ползва hotkey-и за юнити Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Тоя тип май е дал обет да не ползва hotkey-и за юнити Кой тип? Тоя дето е изнесъл рънър с хелионите ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Снощи Major унищожи Spanishiwa 6:0, сега някакъв тип FlawlessKalu изнасилва Destiny седем игри поред, преди няколко дни Morrow се гавреше с Haypro...хем ме боли като гледам, хем не мога да се откъсна - не знам защо си причинявам такива сътресения. Баш салата Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Spanishiwa трябва да поговори с Vibe малко, оня ден той игра с Major и го изнасили сигурно 6-0. Гледах 1-2 игри и го би, поиграх малко, след това пак гледах и пак го би. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 GSTL oGs vs MVP oGs повежда 3:1 Хмммммм. Кой ще се наеме с тежката задача да обърне резултата? Dong Rae Fucking Gu DRG > NaDa DRG > Hero DRG > Cezanne MVP vs oGs - 4:3 Танцуващите хидри в края бяха черешката на сладоледа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Де*а, няма GOM player за Linux. FU GOM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Поредния ТвП финал. Преди това на полуфинала Sjow смачка Bly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Кой победи? Разпадна ми се stream-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Spanishiwa трябва да поговори с Vibe малко, оня ден той игра с Major и го изнасили сигурно 6-0. Гледах 1-2 игри и го би, поиграх малко, след това пак гледах и пак го би. Какво да говори. Не може тъпите зерги да влачат 1000 минерала и да очакват да победят. Няма да стане. Няма. Цялата игра влачи минерали и после се чуди защо теранът го дропи отвсякъде. Направи 10 спайна на всяка база и ходи дропи. Слабо макро, добро микро. Това беше всяка от игрите на Спанишиуа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Не съм чел, не ме интересува, но може тераните да пробват това ако не са http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=223517 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Това някой го пусна преди седмица-две Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Е, жалко. Нищо де - терани. Радвам се, че не съм им помогнал, гадни наркомани мухахахахах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Ха-ха-ха-ха-ха! (това да не е на светлия акаунта?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Преди няколко дена ми се пада един рандъм - почва играта и изцепва нещо от сорта на "fuckin zerg op" и излиза. След мача гледам, че се паднал теран... Пускам да търся нова игра - пада ми се същия играч, пак рандъм - тоя път направо излиза без да каже нищо! Това са ми последните победи срещу теран... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Това някой го пусна преди седмица-две Не е шега, че този билд е доста силен. Еквивалентен билд е протос да вади от две казарми зелоти и после ръш с всички проби. Зергският еквивалент е бейнлинг бъст. Така или иначе, този билд НИКОГА няма да успее срещу теран втори път, дори няма да успее и един път срещу мен, защото аз wall-offvam винаги. Също така и няма да успее на турнир повече от един път. Естествено, хубаво е да го имаш в арсенала си, но няма нищо конструктивно в него. Другото което е, зерг за бейнлинг бъст в стил наш ПСИ (50000+бейнлинга от 1 база) също е много хубаво и интересно, но няма нищо конструктивно в него. (Затова и ПСИ го прави веднъж на 5 години). Така че който смята, че това е доказателство за имбата на терана, готов съм да му покажа с протос колко греши, където ще убия жалкото теранче с 2 сталкера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 След 10 минути: NASL Grand Finals Day 1 Round of 16 http://www.teamliquid.net/video/streams/NASL.tv Liquid`Ret vs TSL_Puma FXO.Sheth vs ST_Squirtle mouz.MorroW vs ST_July mouz.HasuObs vs FOX_Moon Fnatic.Sen vs oGs.Zenio aTn.DarKFoRcE vs TSL_aLive Dignitas.SeleCT vs Tt.White-Ra oGs.MC vs SlayerS_BoxeR В черно са победителите според моите прогнози Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Ха, Дядо Тос ще омаже Селект, не е добре да залагаш с/у Спешъл тактикс! hatch first on xelnaga? /facepalm Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 където ще убия жалкото теранче с 2 сталкера. E протоса е имба - всички го казват. С него се играе прекалено лесно Вчера на два пъти ми казват "f**ng op race" само че единия път играх със теран и ми го каза някакъв зерг втория път играх с протос и ми го изтърси теран. ПС: Не мога да си обясня след като протос има колоси колко малоумен трябва да си да бичиш САМО марини... одеве една играх имахме - терана не спря да вади марини. И последната битка беше 5 колоса + малко зелъти + малко стокъри срещу 1 камара стокъри и може би 100 марина... моя парт беше теран и имаше и танкове и викинги... и дори не успя да сийджне танковете защото колосите и стокърите ми идваха откъм страната на марините... 100тина марина се запалиха преди да успеят да стрелнат по 2 пъти от 5 колоса чак аз се изненадах дори нямах време да използвам сентритата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 http://imgur.com/CPHtY lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Доста добра игра на Squirtle, доста лоша организация :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Тамън си мислех, че зерга ще го утрепе след като остана с 14 проби, ама тц. Не се отказа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Хах, Моро, добре дошъл във фен клуба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 От кога зерга вижда creep-a? Винаги ли е било така - нямам спомен как беше преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 То и според историята - протоса е расата, която минава и заличава зергската паплач. Не знам, но докато съм чел историята протосите малко ми приличаха на хищниците от филма aliens vs predator. А дарковете пък направо са им одрали кожата. Иначе самото турнирче не беше лошо, но малко бързо свърши. ааа... заерга винаги си е виждал крийпа. Особено с тея крийп тумори... чиста проба чийт //майтап да става Едит: или май има още, а? Че аз малко закъснях и не видях дали има бракет или нещо подобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.