AssassiN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Жорето играе покер на 4-5 маси. Луда глава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Аз пък днес разцъках малко - къде изядох малко бой къде аз размазах някой... голям кеф с други думи Последно съм 35ти някъде в бронзовата Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Хахаха, не си само ти, голямо густо ми правят, само и физиономията да бяха направили неговата и щеше да е 6+... Иначе сега направих първата си игра с 4.1 и мога да кажа, че AI-то е много добре! Направо си ме отнесе като куцо пиле домат PvZ. Влезе ми с 10тина муталиска и хлебарки, атака, която до сега не я бях виждал в Turd 5.5. И то първата им атака беше такава, като преди това му влезнах аз с 8 зийлота, но ме отблъсна с малко хидри и точно му станаха 2 муталиска... А с чийт ли е или не? Защото аз не успявам да го бия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Някой чул ли е нещо вече за хакнат LAN мулти? Тия AI-та взеха да стават еднотипни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 А с чийт ли е или не? Защото аз не успявам да го бия Първата ми игра срещу AI беше на LT срещу cheating AI 5.1 и го размазах. Преди това бях гледал около 100-на replays, но не разбирам как може да ви е трудно срещу AI, освен ако не си оставяте units на auto-attack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Първата ми игра срещу AI беше на LT срещу cheating AI 5.1 и го размазах. Преди това бях гледал около 100-на replays, но не разбирам как може да ви е трудно срещу AI, освен ако не си оставяте units на auto-attack. Размазала сте този с чийтинга? Мен ме заливаше още преди да съм направил 2-ра база! Може ли да качите някъде един такъв реплей та да науча и аз нещичко? А единиците се опитвам да ги управлявам ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ами imga си е терана. Още първите юнити които може да прави има такива които скачат стени ебати... освен това с 10-12 reapera за отрицателно време успяваш да сринеш нексус ако ще после да ги изтрепат... Мародера и той е ужасно як - като танк е направо. А забавянето дето прави е един път... бързи zealoti, zerglingi - забрави... докато дойдат той ги гръмне още 1-2 пъти и дотам особено ако са много мародерите е лудница. Танка си е танк, напоследък ги правя само да плаша опонентите... А самолетчетата от Аватар - БЕЗЦЕННИ СА. Докато това онова и те отнесат 1 камара войска за нула време - хидри, сталкери - каквото дойде - докато се усети да си носи и детектори обикновено с тези с които играя му отнасям няколко дузини подобни и 1 път избивам половината проби. А пък протос със immortal-и ако идва е красота просто - докато отнесат 2-3 депа на някой вход и ги няма. Викингите и те са 1 път. Количките само 1 път ги ползвах срещу протос - размазаха просто камара zealoti за отрицателно време (особено както идват в редица обикновено). Не че не ме размазаха някой и друг път, но като цяло и аз мисля че терана е по-добър от другите раси. Само на зергите гнусните хлебарки дето се промъкват под земята са напаст Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Дядо, не забравяй, че тия фантазии, дето ги развиваш са в бронза. Само ще ти кажа, че най-много победи имам срещу теран. Всичко това би било актуално, ако опонента ти не те скаутва, което е нормално за долните нива. Мародерите и танковете ги топя с имортали. Баншитата - със сталкери (пък ако има и блинк - не се прибират много от тях). И на зерга не са проблема хлебарките а хидрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Така си е - прав си. Мани мани каква игра направих одеве... човека дойде и взе че ми изнесе с reaper-и основната база докато се усетя... ама бях хванал вече 2 от жълтите минерали, направих 1-2 танка и още 4 казарми и той докато намери къде съм имах 2 танка и малко пехота около тях и reaper-ите не можаха да се приближат. После ми дойде и той с танкове които докато ги налее и тях изтребих и после му влезнах с баншита след това изкарах 3 battlecruizer-а и той се предаде, а играта си беше изцяло негова. Но си прав че тези номера важат само срещу хора които не следят какво става по картата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Като за terran начинаещи, ще препоръчам да погледате малко игрите на този човек: CowGoMoo's replay pack Обърнете внимание на timing, използване на ЕМP vs protoss, скаутване и т.н. Микрото е сравнително добро, макар че смея да твърдя, че това не му е силната страна като играч. Kато за zerg, намерете си малко клипчета/replays на Oversky (PerfectionsistEmblem в Youtube) и гледайте. Ето примерно това: Oversky vs CGM (game 7) Протос...White Ra, Tak3r !!! (да, това е Warcraft III легендата и многократен мой противник ) NightEnd и други. Силна раса, пети patch я попромени, но... П.С: Това са доста добри играчи, но смятам, че нивото, на което са в момента, не е дори 1/10 от нивото, на което бяха (и може би още са) Мооn, Grubby, Sky, Focus, Fly (От Warcraft III) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 WhiteRa не ми го хвали! На единицата беше машина, беше ми любимия протос, заедно със FisheYe, но към двойката още не се е приспособил. Няколко игри съм му гледал, на които му видях сериозни грешки и неподходящи counter-и на противниковата игра. Ред: Дядо, на единицата така и не можем да направим една игра, викам дай поне на двойката да поцъкаме Дядо, пиши си ника какъв ти е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Същия като този във форума ми е ника. Но съм си шаран от класа сега (аз и на единицата бях - assasinator-a може да потвърди - преди време като играх срещу него ме направи сам да си говоря - все едно виждам тази игра за първи път)... Иначе съм 16ти в бронзовата вече и ако върви все така скоро ще вземе да ме пуска с противници които само ще ме мачкат особено ако вземе да ме прати пък в по-горна лига. Е сега размазах един протос - тактиката от 4 казарми да бълваш reaper-и се оказва доста печеливша и не виждам как се спират лесно освен с бункер и маса друга войска основно други reaper-и. A след upgrade на бързината им направо може да направиш противника разноглед. А ако картата е доволно открита (като Blistering Sands примерно) ако си протос направо на драгуни трябва да тръгнеш... или кули около нексуса но пък точно кулите ще ги рутят здраво. Поне 4-5 пъти влезнах с около 20 reaper-а и директно базата целя, няма проби няма друго. И наистина докато реагира nexus-a, command center-a или hatchery-то е заминало. На 2 пъти се опитват да ми влезнат със zealot-и и не се получава (а reaperите са особено добри срещу тях също, евтини са само пустата газ). Не знам срещу тази тактика какво е най-ефективно обаче са напаст и половина. Бях понаправил от тез гадове, протоса имаше 6 stalker-а... аз му влизам с около 20 reapera (което като цена е горе-долу същото само газта е доста повече) - ми не само че ги размазах въпреки че и с пробите ме атакува но и някоя проба позамина. Добър е и за скаутване защото е ултра бърз. Срещу dark templar-и се справя добре. За момента reaper-ите и баншитата са ми любими юнити. Вторите ако няма детектор също правят големи поразии за нула време. Обаче ми прави впечатление че по-голяма част от противниците ми са други terran-и. Поне едно 70% някъде. Не знам в другите лиги как е но в брозовата основно срещу такива ме пуска. До тък от zerg съм ял най-кофти бой и то защото най-малко съм играл срещу зерги и нещо не ми е ясно какво да правя и накрая се почва с battle cruizer-и поради липса на фантазия те пък докато станат доволно количество той ме отнесе я с хидри я с ultralisk-и я с 2те... а и един път ми влезна доста рано с муталиски и ме свари по бели гащи... въобще срещу зерг съм гола вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Хлебарките, с които редовно почват - се спират с мародери. От там нататък дигаш въздух и мародериш. Рипърите се спират лесно - просто пет-шест сталкера при нексуса, пет-шест сталкера при експанда, правиш гейтовете уорп гейтове, правиш МНОГО такива, и не спираш да бълваш войска. Известно количество феникси, с които обикалям, дигна във въздуха и утрепя някой занемарен юнит, да го откажа от идеята за баншита и терана е в положение на шах. В голд лигата първите няколко места са зерги. Просто... в момента хората (и аз в т'ва число) не знаят как адекватно да противодействат на сухопътното омазване на зерга... Основна причина да сме в топ 15 постоянно е наличието на Аксо в отбора ни, който от време оно си беше много добър зерг... и доста бързо се ориентира в двойката. А ника като ти е djadomraz, как ти е идентифайъра? Щото е ник.идент. Аз примерно съм KRETEN.kreten, но шанса да съм аз на акунта е 1/3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 А ника като ти е djadomraz, как ти е идентифайъра? Щото е ник.идент. Аз примерно съм KRETEN.kreten, но шанса да съм аз на акунта е 1/3... Аз така и не схванах идеята да имаш ник и идент. Затова ги написах 2те еднакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Би трябвало да съм те аднал, въпреки, че ако има някой онлайн - не съм аз. Почвам да съжалявам, че дадох акаунта и на други хора - в момента тия са напраскали ненамсиколко победи и като влезнах, без да съм играл кой-знае колко - 100% загуби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 То хубаво ама трябва да разгледам къде се виждат тези неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 izvinqvam se za oFF-a ... prodavam acc za Star Craft 2 cena 200 lv za poveche info PM Pozdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 lol, успех с "офертата". btw, прочетох че май имало и 4та вълна от изпратени бети така че може да пробвате акаунтите/пощите си отново. В моята - курец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 В моите 3 също... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 za spravka .... ebay.co.uk ebay.com .... No CommenT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Тия дето ще купят бета ключ на тая цена, трябва да са бати кухите лейки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 izvinqvam se za oFF-a ... prodavam acc za Star Craft 2 cena 200 lv za poveche info PM Pozdravi Това не е ли на Antares акаунта или се бъркам нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 ok cykai si vs pc-to i tova e nali se seshtash che edno e kato izlezne SC2 da imash 1000 izigrani igri drugo si e sega da pochvash i az go prodavam zashtoto imam 2 ne e na Antares acc-to i da i nego polzvam no i oshte edno imam veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 А ти нали се сещаш, колко промени ще се направят до тогава и тия тактики и стратегии, които в момента вървят, тогава няма да са актуални и ще се окаже, че си си изгубил времето само. Това от професионална гледна точка. Тия, които си имат таланта, изобщо не им притрябвала тая бета, за да са в топ класациите като се появи цялата версия. Иначе за удоволствие изобщо няма смисъл да се коментира. Общо взето, според мен, само болни хора ще си купят кий за тая цена... Между другото, ако случайно на мен ми дадът 2 кия, ще го обявя тук и първия, който ми пише, че го иска, ще му го подаря. Тва да се правят пари по тоя начин е смешна работа... Накрая или няма да ти го купят или ще трябва да се примириш да го бутнеш на някой за 15-20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 shtom narichash vsichki v ebay bolni ... ok neka taka da e ... i shtom se prodavat na po-visoka cena ot tazi koqto sym obqvil ... qvno e pylno s bolni hora ? a kolkoto do patchovete .. izvinqvai ti izobshto nqkoga logval li si se v SC2 beta bnet ? a spored tvoqta logika ... zashto da igraem SC2 kato shte ima SC3 ? za kakvo da igraq Diablo3 kato eventaulno shte ima Diablo4 ? i da prav si ... kogato "ako" ti pratqt key .. toi si e tvoi mozhesh da si go pravish kakvoto poiskash toi shte si e lichno tvoq sobstvenost a da .... i ako mi namerish SC2 beta key za 15-20 lv kupuvam gi ... kolkoto mi nameril plashtam cash vednaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.