Runner Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Аксоразал...хахахахаха, тоя лудак още ли цъка бе?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Цъка и ще го убия! Педала е направил 9 поредни победи - качил ни е на първо място в бронза и ми ги пуска едни, дето не мога да ги бия! Ся направих 3:3 та ни съборих до второ място Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnyb Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Я кажете как ви са пълните имена във SC2 за да мога да ви добавя и да играем ако искате заедно. В кое лига сте - Copper, Bronze, Silver, Gold, Platinum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Моето е същото като тук... и аз съм в бронзовата... преди малко ме размаза някакъв румънец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudFen Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Аз съм в bronze 35 full ID-то ми е LudFen.nikolay ако някой иска да поцъкаме съм за... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 А може ли да ме светне някой това преди и след точката на IDто каква е идеята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocaliptis1 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Та, кога излизаше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Като ни писне да цъкаме бетата - казваме на Blizzard да я пускат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 9-ти в Gold лигата. Аксо ще го убия! Сега като седна - ще ми правят 100 от 100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Хах гледай само да не стигне до платинената,че там са едни .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 kotora, чудно ми е колко игри си изиграл, та даваш компетентни мнения... Runner, Чушката (ZeeRaX) вероятно го помниш, в момента е 1-ви в платиниума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 kotora, чудно ми е колко игри си изиграл, та даваш компетентни мнения... Runner, Чушката (ZeeRaX) вероятно го помниш, в момента е 1-ви в платиниума... Ми как няма да е като ни размазваше по 2ма срещу него... аз и владо един път пробвахме - направи ни разногледи (освен да се бъркам с друг понеже беше преди близо 10 години но след като му знам ника) ПС: В Headoff-a имаше един DidiBG или нещо подобно и него го помня щото съм ял много бой ... имаше още 4-5 човека които гледах да са ми партия Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Някой ако го знае тоз Зееракс нека да даде някой риплей на HDStarCraft в YouTube за коментар малко :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Все си мислех, че Чушката е влезнал в правия път, особено след проблемите с Дота, ама явно съм се заблуждавал. Тоя тип е просто нелечим случай... Но иначе как да не го помня. То такива безсънни нощо е имало... Един ден го изпращахме с едно приятелче, след като беше направил две нощтни подред, та едвам се прибра, още малко щяхме да го носим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Говорите за хардкор играчи. И Чушката и DidiBG бяха и предполагам още са, част от националния отбор на България по Warcraft3. Старткрафт, Уаркрафт и ако 2-ката влезне на Кибер олимпиадата, надявам се те пак да са в този отбор. Да не забравяме и единствения ни шампион, Здравко a.k.a. Insomnia. С тея сладури малко хора могат да се мерят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Говорите за хардкор играчи. И Чушката и DidiBG бяха и предполагам още са, част от националния отбор на България по Warcraft3. Старткрафт, Уаркрафт и ако 2-ката влезне на Кибер олимпиадата, надявам се те пак да са в този отбор. Да не забравяме и единствения ни шампион, Здравко a.k.a. Insomnia. С тея сладури малко хора могат да се мерят По простотии - също. Марто и Чуш особено, ако подпалят става грозно... Няма да забравя как Здравко, Марто и още няколко софиянци си взеха едно пиле на грил и го изядоха... в X-Ray. Довечера ще говоря с Чуш [бяхме един випуск в МГ-то с него (и в един клас със Аксо)] да праща риплеи Дано се навие Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Все си мислех, че Чушката е влезнал в правия път, особено след проблемите с Дота, ама явно съм се заблуждавал. Тоя тип е просто нелечим случай... Но иначе как да не го помня. То такива безсънни нощо е имало... Един ден го изпращахме с едно приятелче, след като беше направил две нощтни подред, та едвам се прибра, още малко щяхме да го носим... Какви проблеми с ДОТА? Аз се сещам как беше отишъл в Щатите да учи, ама му писна, спечели един турнир по FIFA, върна се и даде на майка му парите, които е вложила, за да не му мрънка, че ги е прахосал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 По простотии - също. Марто и Чуш особено, ако подпалят става грозно... Няма да забравя как Здравко, Марто и още няколко софиянци си взеха едно пиле на грил и го изядоха... в X-Ray. Довечера ще говоря с Чуш [бяхме един випуск в МГ-то с него (и в един клас със Аксо)] да праща риплеи Дано се навие Е то не може да плющиш 2-3 денонощия Старкрафт или Уаркрафт и да не ти изпуши тиквата То си върви ръка за ръка , дето се вика Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 ................. Да не забравяме и единствения ни шампион, Здравко a.k.a. Insomnia. С тея сладури малко хора могат да се мерят До колкото знам, отдавна вече е зарязал игрите и се занимава с нещо доста добре платено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Какви проблеми с ДОТА? Аз се сещам как беше отишъл в Щатите да учи, ама му писна, спечели един турнир по FIFA, върна се и даде на майка му парите, които е вложила, за да не му мрънка, че ги е прахосал... Ами по едно време идваше във фитнеса, от което бях много учуден и като го питах, как така се е решил да спортува нещо по-различно от кибер спорт и ми каза, че имал здравословни проблеми (не помня дали не бяха психически) от много игра на дота и лекаря му го накарал да ходи на финтес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Нямам идея с какво се занимава Здравко в момента, но каквото и да е, пожелавам му успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Anteres 7mi v Gold sme veche i chesno da ti kazha shtom az gi biq znachi ne sa tolkova dobri ... ili terrana e golqma imba .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Кретен, ти к'вото и да играеш - другото ти е имба, аре да не пренасяме хранилките тука Здравко, Чуш, Beast-а (3-ти на SC WCG) както и бая от бившите SC величия мажат брутално PokerStars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazySexyCool Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 nai veche chushkata taka se namaza che ne e istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 ...Здравко, Чуш, Beast-а (3-ти на SC WCG) както и бая от бившите SC величия мажат брутално PokerStars. Тия тримата ще си останат легенди. Кристиян си мисля, че ще се включи в SC2, за другите не знам. Чушката не го познавам, само си спомням една негова игра с Боксер на финали на WCG - нямам думи и до ден днешен - беше хванал картата и имаше лимит много преди Боксера. Но пък последния беше и си остава най-лудия играч на SC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.