Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Цъка и ще го убия! Педала е направил 9 поредни победи - качил ни е на първо място в бронза и ми ги пуска едни, дето не мога да ги бия!

Ся направих 3:3 та ни съборих до второ място :)

Я кажете как ви са пълните имена във SC2 за да мога да ви добавя и да играем ако искате заедно. В кое лига сте - Copper, Bronze, Silver, Gold, Platinum?

kotora, чудно ми е колко игри си изиграл, та даваш компетентни мнения...

Runner, Чушката (ZeeRaX) вероятно го помниш, в момента е 1-ви в платиниума...

kotora, чудно ми е колко игри си изиграл, та даваш компетентни мнения...

Runner, Чушката (ZeeRaX) вероятно го помниш, в момента е 1-ви в платиниума...

Ми как няма да е като ни размазваше по 2ма срещу него... аз и владо един път пробвахме - направи ни разногледи (освен да се бъркам с друг понеже беше преди близо 10 години но след като му знам ника)

ПС: В Headoff-a имаше един DidiBG или нещо подобно и него го помня щото съм ял много бой ... имаше още 4-5 човека които гледах да са ми партия :)

Все си мислех, че Чушката е влезнал в правия път, особено след проблемите с Дота, ама явно съм се заблуждавал. Тоя тип е просто нелечим случай... :D

Но иначе как да не го помня. То такива безсънни нощо е имало... Един ден го изпращахме с едно приятелче, след като беше направил две нощтни подред, та едвам се прибра, още малко щяхме да го носим...

Говорите за хардкор играчи. И Чушката и DidiBG бяха и предполагам още са, част от националния отбор на България по Warcraft3. Старткрафт, Уаркрафт и ако 2-ката влезне на Кибер олимпиадата, надявам се те пак да са в този отбор. Да не забравяме и единствения ни шампион, Здравко a.k.a. Insomnia. С тея сладури малко хора могат да се мерят :)

Говорите за хардкор играчи. И Чушката и DidiBG бяха и предполагам още са, част от националния отбор на България по Warcraft3. Старткрафт, Уаркрафт и ако 2-ката влезне на Кибер олимпиадата, надявам се те пак да са в този отбор. Да не забравяме и единствения ни шампион, Здравко a.k.a. Insomnia. С тея сладури малко хора могат да се мерят :)
По простотии - също. Марто и Чуш особено, ако подпалят става грозно...

Няма да забравя как Здравко, Марто и още няколко софиянци си взеха едно пиле на грил и го изядоха... в X-Ray. Довечера ще говоря с Чуш [бяхме един випуск в МГ-то с него (и в един клас със Аксо)] да праща риплеи :) Дано се навие :D

Все си мислех, че Чушката е влезнал в правия път, особено след проблемите с Дота, ама явно съм се заблуждавал. Тоя тип е просто нелечим случай... :D

Но иначе как да не го помня. То такива безсънни нощо е имало... Един ден го изпращахме с едно приятелче, след като беше направил две нощтни подред, та едвам се прибра, още малко щяхме да го носим...

Какви проблеми с ДОТА?

Аз се сещам как беше отишъл в Щатите да учи, ама му писна, спечели един турнир по FIFA, върна се и даде на майка му парите, които е вложила, за да не му мрънка, че ги е прахосал... :D

По простотии - също. Марто и Чуш особено, ако подпалят става грозно...

Няма да забравя как Здравко, Марто и още няколко софиянци си взеха едно пиле на грил и го изядоха... в X-Ray. Довечера ще говоря с Чуш [бяхме един випуск в МГ-то с него (и в един клас със Аксо)] да праща риплеи :) Дано се навие :D

Е то не може да плющиш 2-3 денонощия Старкрафт или Уаркрафт и да не ти изпуши тиквата :)То си върви ръка за ръка , дето се вика :)

.................

Да не забравяме и единствения ни шампион, Здравко a.k.a. Insomnia. С тея сладури малко хора могат да се мерят :)

До колкото знам, отдавна вече е зарязал игрите :) и се занимава с нещо доста добре платено :bgrin:

Какви проблеми с ДОТА?

Аз се сещам как беше отишъл в Щатите да учи, ама му писна, спечели един турнир по FIFA, върна се и даде на майка му парите, които е вложила, за да не му мрънка, че ги е прахосал... :D

Ами по едно време идваше във фитнеса, от което бях много учуден и като го питах, как така се е решил да спортува нещо по-различно от кибер спорт и ми каза, че имал здравословни проблеми (не помня дали не бяха психически) от много игра на дота и лекаря му го накарал да ходи на финтес... :D

Кретен, ти к'вото и да играеш - другото ти е имба, аре да не пренасяме хранилките тука :D

Здравко, Чуш, Beast-а (3-ти на SC WCG) както и бая от бившите SC величия мажат брутално PokerStars.

...Здравко, Чуш, Beast-а (3-ти на SC WCG) както и бая от бившите SC величия мажат брутално PokerStars.

Тия тримата ще си останат легенди. Кристиян си мисля, че ще се включи в SC2, за другите не знам.

Чушката не го познавам, само си спомням една негова игра с Боксер на финали на WCG - нямам думи и до ден днешен - беше хванал картата и имаше лимит много преди Боксера. Но пък последния беше и си остава най-лудия играч на SC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...