djadomraz Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Спах досега... нещо ме обори дрямката За ключа - миналата седмица писах когато си купих старата игра и днес дойде за бетата... Конфигурацията тогава беше друга обаче - бях с P4-D @ 3ghz, 4ram и nvidia 6600LE... сега съм с друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Random selection e. Щото може и да съм бил про в силните си години, всичките ми към 2-3k игри в battle.net са с друг cd-key от този, с който регистрирах. А за пари не знам, ама вече един пич ми предлага орални удоволствия Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 А за пари не знам, ама вече един пич ми предлага орални удоволствия Станаха двама Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudFen Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 И аз вече имам key... играя обикновенно вечер след 20.30 ако има навити може да поцвъкаеме Key-овете според мен са дадени в зависимост от компютърните конфигурации.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Само на мен ли ми направи впечетлние,че всички които писаха до сега са имали закупен Starcraft който е бил въвден в акаунта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Добре де, Близард що се мотат ами не са ми пратили кей да ги еВа. То къде трябва да изскочи заека ? На страницата на батълнет акаунта ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Само на мен ли ми направи впечетлние,че всички които писаха до сега са имали закупен Starcraft който е бил въвден в акаунта ? Мммне, аз имам добавен моя starcraft, обаче key няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Мммне, аз имам добавен моя starcraft, обаче key няма Е ясно,че няма за всички които са вкарали sc key Мисълта ми беше,че поне от хората тук излиза,че засега ги дават само на хората които са имали sc1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 То така е бая преебано. Щото откакто е излезнал WoW, са се дали толкова пари по тая игра, че направо два кашона SC1 ще си купя. Близард са долни педери ако не ми пратят кей !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Цъкай си уоу, като те радва. Протата ще играем SC2 Е ясно,че няма за всички които са вкарали sc key Мисълта ми беше,че поне от хората тук излиза,че засега ги дават само на хората които са имали sc1 Което е напълно логично! Все пак за бетата им трябват хора, които знаят за какво иде реч, очаква се, че като имат ключ са играли играта. А не да се напълни с парашутисти, дето не знаят какво е нексус, тепърва се учат за какво служи пробата и как да се извлича газ, пък чакай от тях да дават информация за баланса и imba стратегии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Аз уоу спрях да цъкам, а и цъкането на уоу не значи че не харесвам старкрафт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 А не да се напълни с парашутисти, дето не знаят какво е нексус, тепърва се учат за какво служи пробата ..... И днес играх поне с 3ма такива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Някой да има cd-key и да е готов да сподели за малко с друг човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Цъкай си уоу, като те радва. Протата ще играем SC2 Което е напълно логично! Все пак за бетата им трябват хора, които знаят за какво иде реч, очаква се, че като имат ключ са играли играта. А не да се напълни с парашутисти, дето не знаят какво е нексус, тепърва се учат за какво служи пробата и как да се извлича газ, пък чакай от тях да дават информация за баланса и imba стратегии... Напротив трябват им и хора, които виждат sc за първи път, защото правят играта за всички, а не само за протата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Да, правят играта за всички. Но когато пуснат StarCraft2 - тя трябва да е балансирана. Не трябва да има стратегии с една раса, които с други раси да не можеш да победиш. Трябва трите раси, колкото и различни да са - да са балансирани и равностойни. И една шамандура, дето не е пипвал единицата и тепърва тръгва да разучава основите на StarCraft - ще е абсолютно безполезен в това отношение. За всички ще е пълната версия. За бетата им трябваме прота И ако се опитваш да ме убедиш, че акцента на тази игра е в single player - ще ти се смея и то много. Ред: Ако срещнете nick "kreten" - съм или аз, или CrazyCS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Аз пак не разбрах защо смяташ, че измежду играчите на WoW няма маса бивши про играчи на SC. Не става дума за мене, не ме разбирай погрешно. Въпреки безбройните безсънни нощи прекарани пред едницата, не мисля че съм нещо повече от casual играч. Но измежду играещите WoW има много сериозни играчи, дето са я пипали, не е като да не са я пипали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Килъре, съвсем откровено се бъзиках. А аз съм такова про, че от 36-то смъкнах профила на 41-во място с две победи и три загуби... Последната игра ми иде да си изпапам пантофките... Видях го с обсървъра, че прави void ray-ове, и пак - преби си ме като куче... За протоса имам чувството, че ранния роботик е просто закон. Обсървър да издирваш и имортали за сухопътна омазвация. Един теран реши, че с колички и танкове може да маже протос както на единицата... Три имортала и шест-седем сталкера и го омазах като животно... Много дебел юнит тоя имортал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Аз предполагах че се бъзикаш ама да си кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 15-ти в ладъра - 1166 точки. 27:24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 С 50 игри влзна в топ 20 ли бре?! Тия хора само хабя кийовете, които са им раздали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 15ти в неговия подладер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Пишеше bronze league, 15th. Вероятно има silver и gold. Вечерта се получиха няколко интересни игри, а и на този акаунт играем двама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudFen Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 има и Copper и Platinum League /copper-bronze-silver-gold-platinum/ в зависимост от 1-вите 10 игри те разпределят, като идеята е че винаги ще имаш балансиран за теб противник.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Айдеее и Аксо се включи в съвместния ни акаунт и доколкото разбрах сме на върха на бронза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 need key,offer kidney Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.