Psihara^^ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Кажете за мишката. Как се прави такава голяма? Намаляш разделителната способност. а той го мисли даже... Всъщност - не. Не мисли нищо. Това го е изиграл толкова стотици пъти по този начин, че просто донаглася. Не мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Тераните са много готини - 2 ракс, експанд, почти постоянна сцв продукция, постоянен натиск с нови и нови единици, които да трепат армията и да спират майнинга на моя експ, както и правенето на проби и на всичкото от горе - дабъл експанжън с моментален saturation и веднагически пускане на трети и отново атака. голям кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Че накажи го с 3 гейт робо или с 4 гейт. Аз и без това винаги съм бил на мнението, че една игра не трябва да продължава повече от 12-13 минути, освен някои редки случаи. Мощно агресия в стил MC и мажеш като маргарин марините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Защо ми е да го наказвам като може да сложи 1 бункер и да спре цял 4гейт. Видях му ЦЦ и 2гейт-робо експанднах и аз като добавих и трети гейт. но още преди да стане той вече ме притискаше толкова, че бях назад толкова много, че дори имаше повече армия от мен, нищо че се подготвяше за 3 експанда в рамките на 10мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Защо ми е да го наказвам като може да сложи 1 бункер и да спре цял 4гейт. Видях му ЦЦ и 2гейт-робо експанднах и аз като добавих и трети гейт. но още преди да стане той вече ме притискаше толкова, че бях назад толкова много, че дори имаше повече армия от мен, нищо че се подготвяше за 3 експанда в рамките на 10мин. Тоя е бил добър явно. Някой път и аз се чуствам тъп и се чудя какво да правя срещу такъв теран. Стане ли чарджа и +1 на атаката е друга работа но дотогава е зор... Напоследък установих че малко сентрита помагат доста... като му разделиш леко армията и пуснеш и щит (ако имаш енергия) се променя доста битката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Мастър си беше, макар и с малко игри, но все пак... сентрита нямаше за какво да пускам, понеже нямаше да имам нищо друго да му трепя мародерите и марините, пък като му стана и стима направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Мастър си беше, макар и с малко игри, но все пак... сентрита нямаше за какво да пускам, понеже нямаше да имам нищо друго да му трепя мародерите и марините, пък като му стана и стима направо... Сентритата поемат част от боя и са ок срещу мародери. Пускаш зелъти да ги бият тях сентритата имат малко рейндж и хубавото е че може да пльоснат ФФ зад армията му така че да не стреля и да бяга ами зелътите да им залепят по някой шамар... и отзад стокърите да ги бият и те. То не че не го знаеш - както казах одеве и аз съм се чуствал тъп срещу такъв и каквото и да правя ме е биел все едно нямам армия или едвам съм оцелявал след всяка битка... като реша да играя теран и ми се падне кадърен протос пък се чудя как така ме смаза с по-малка армия като одеве аз съм имал хем повече от тази на протоса която ме е омазал хем терана ме е направил разноглед.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV Boxer vs Sen Hasu vs Morrow Zerg power! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Всеки път, когато Зерг пада съм доволен от живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Теран е зле срещу зерг. Марин/танк е слаба композиция. True story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Щастлив съм. Виж колко усилия костваха на добър теран, за да бие среден зерг. Има нещо криво в цялата история. Може би си прав за юнит композишъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Теран е зле срещу зерг. Марин/танк е слаба композиция. True story. На същото мнение съм. Нищо че друго искаш да кажеш. Теран да бие зерг си е подвиг в наши дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 SlayerS_BoxeR е играч, който може да ме накара да поискам да играя с теран! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Защо ми е да го наказвам като може да сложи 1 бункер и да спре цял 4гейт. Видях му ЦЦ и 2гейт-робо експанднах и аз като добавих и трети гейт. но още преди да стане той вече ме притискаше толкова, че бях назад толкова много, че дори имаше повече армия от мен, нищо че се подготвяше за 3 експанда в рамките на 10мин. А пробвал ли си с ФФ около бункера + шилд, който да пази зелътите от патроните на маринките? В смисъл... явно е бил силен човека, но не е непосилно да го биеш. Основното е да вярваш, че може да стане. Аз поне съм на тоя принцип Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Щастлив съм. Виж колко усилия костваха на добър теран, за да бие среден зерг. Има нещо криво в цялата история. Може би си прав за юнит композишъна. Нито терана е много добър, нито зерга е среден. бастен, пробвал съм и когато имаш единици - става, но пак губя много и имам само сентрита и зелъти и ако не успея да го бия веднага директно губя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 То направо е смешно... Сен 100 пъти си нацепи мутите без да ги гледа... и голяма работа - просто няма значение ! Зерга в този мачъп може да допуска безброй грешки и това няма значение. Терана една да допусне и е гг ! Като още по-интересно е, че дори и да не допуска грешки - пак пада. Особено при тези позиции на Шакурас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Нито терана е много добър, нито зерга е среден. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 боксер е средно ниво и си личи, докато Сен е един страхотен зерг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 боксер е средно ниво и си личи, докато Сен е един страхотен зерг. Направо е най-страхотния зерг... Не може да се спре да печели турнири... Маже наред... Нали ?!? Средностатистическия теран, направи страхотния зерг разноглед от харас..., но все пак очаквам зерга да бие с огромна преднина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 На дългите позиции на големи карти като Шакурас при ТвЗ облагодетелстват Зерга по същия начин, по който Терана е облагодетелстван при къси позиции на Металополис примерно. Лошото в случая е,че картите са барани така, че да не можеда те пусне на близки позиции, което е меко казано нечесно. А Боксер да се сбогува с ТСЛ-а викам, успех да вземе последната игра баш на Кревас, освен ако Сен не се осере тотално Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Направо е най-страхотния зерг... Не може да се спре да печели турнири... Маже наред... Нали ?!? Средностатистическия теран, направи страхотния зерг разноглед от харас..., но все пак очаквам зерга да бие с огромна преднина. Боксер какво е спечелил в СК2 и от кога не е печелил в ск1? и направо маже в ГСЛ-а, никой не може да го спре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Anyways, GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 А Боксер да се сбогува с ТСЛ-а викамКо речи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 liquid, моля ти се ... нали е среден теран. Виж го само Сен - това е по-скоро трагичен зерг. Поне по 20-30 мути на игра загиват щото не ги гледа какво правят. Боксер ок, ама как така Сен е страхотен не разбирам. Не е печелил нищо, не се представя никъде блестящо, и т.н. Да кажеш страхотен на малкия мишок Мороу съм съгласен, но Сен е под посредствен. --- Сега очаквам от Хасу и Мороу далеч по-интересен двубой, щото ЗвТ -то е сбъркано отвсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Ко речи? чети по нататък към 30-тина блинга за 4 танка - печеливш ход за Сен,несъмнено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.