Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Сваляш архива SG Starcraft II Beta... от този линк: http://dox.abv.bg/files/dw?a=829a85c51d разархивираш я в главната дириктория на играта, стартираш Starcraft Launcher-a, избираш карта и AI и избираш PLAY.

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ! :punk

Стана - не бях инсталирал от торента нещата... тръгна :) Верно много слабо е AI-то но и аз на easy го пуснах ...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Странно, при мен се отварят... Някой друг да потвърди.

при мен се отварят .Какво значи ai cheating и no ai cheating

Мне, по-скоро започва с повече ресурси. Защото всичките игри, в които съм му издържал първите две-три вълни - след това - нищо. Дори не се опитва да хване втора база - в това отношение не-чийтнатия е по-добре, защото се развива. Смятам да задържа не-чийтнатия, защото чийтнатия означава да играя костенурка.

btw, бързи жаби така ядат протоса... имам чувството, че са два пъти по-бързо от зийлотите... и тук проба, там проба, тук пилонче, там пилонче...

Четох някъде, че едно връщане на минерал носи 10х стойността му с чийтнатия. Между другото сега направих една TvT с чийтнатия, като успях да му удържа първата атака и след това го бих. Имам чувството обаче, че като играеш срещу Теран е лесно, защото AI-то няма добро управление на тия единици дето се превръщат в самолети и роботи (че ги забравих как се казваха)... Само ги сменя от летящи на ходещи и през това време ги избивам...

Иначе хлебарките на зерга са много имба, стават супер бързо, супер евтини са и могат да се правят още в самото начало почти... Преди малко с 6-7 хлрбарки ми изби над 20 зерглинга и то в мойта база, а имах и една кралица...

imba e това, че ги вади прекалено рано. Ако искаш - засечи си за колко време можеш да ги извадиш и си засечи при нормално развитие какво би имал. Но е факт де - хлебарките омазват всичките първоначални единици - жаби, зийлоти, марини... Едно от разчупващите нововъведения - играчите, които си играят по стандартните SC1 тактики биват изринати от хлебарките...

Вече няколко игри играя PvP и се убеждавам, че Кериъри могат да се спрат само с Кериъри. Пробвах с Воид да го контрирам, но не се получава с 2 пъти по-малко Кериъри и ме строши от всякъде.

А Илюжъна може да парви всяка една единица в играта, не е като до сега да се каства върху готов юнит - дава ти списък с единиците и си избраш на кого искаш да направиш илюжъна, но без летящите. Това ако ти го направи на някой Колосос в началото и може да се стреснеш...

Няма ключ още та реших да я пробвам и аз. От сигурно повече от 5 години не бях играл Старкрафт, Аи-тата които имаше ги бих (5.5 включително). Но съм много зле, ако някой иска да цъкнем един б.нет на първия, като почивам след 2 дни, да каже. Някой, който и той не е барал СК от доста време де.

Аз не съм го играл доста време. Ама и не съм много добър. А на вин7 какви гадни цветове изкарва в началото на играта не е истина просто.

Напоследък имам малко проблеми с реплеите; доскоро си тръгваха без проблем, ама нещо взе да им става навик да ми изкарват тъпата грешка "***TEMP*** One or more files... bla bla bla". Пробвах да сваля картите- пак същото. Някакви идеи :confused

Напоследък имам малко проблеми с реплеите; доскоро си тръгваха без проблем, ама нещо взе да им става навик да ми изкарват тъпата грешка "***TEMP*** One or more files... bla bla bla". Пробвах да сваля картите- пак същото. Някакви идеи :confused

Кеша не ти е пълен (т.е. липсват някои карти). Мисля, че някой от предните постове имеше линк, от който да свалиш пълния кеш.

Абе само мен ли ме побъркват от смях Thor-овете? Като изкара гласа на Арни от ТОРминатора и се насирам от смях :D

Хахаха, не си само ти, голямо густо ми правят, само и физиономията да бяха направили неговата и щеше да е 6+...

Иначе сега направих първата си игра с 4.1 и мога да кажа, че AI-то е много добре! Направо си ме отнесе като куцо пиле домат PvZ. Влезе ми с 10тина муталиска и хлебарки, атака, която до сега не я бях виждал в Turd 5.5. И то първата им атака беше такава, като преди това му влезнах аз с 8 зийлота, но ме отблъсна с малко хидри и точно му станаха 2 муталиска...

Хахаха, не си само ти, голямо густо ми правят, само и физиономията да бяха направили неговата и щеше да е 6+...

В интерес на истината Бат' Арни спокойно може и да им е комшия или поне не е много далече от офиса им в Irvine, CA... имам обаче някакви подозрения че за да сложат на бат' арни гласа и муцуната после той ще иска направо процент от приходите :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...