liquid Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Naniwa продължава ли да не е загубил нито една игра в турнира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 IdrA изравнява резултата в разширената серия срещу HuK (2:2 в момента). Бързи хидри FTW! Още две победи, моля! Да, Нани е 22:0. Забелязвате ли как HuK си управлява пробата, за да прецака копането на минерали? Sick! Дроп...ето такива неща могат да ти скапят нагласата 5:3 бази, 200:170 съплай, половината карта в крийп. Fuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Сет5 ... 18 минути ... и двамата на лимит (Хък почти) ... Идра с 5 бази ... лично аз бих бил изнервен ... много ! --- Браво ! Поредния пик на Идра. Само ако беше малко по-постоянен - може много повече да постигне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Holy shit! HuK оставя всичките си сентрита пред входа на Идра в момента, в който burrow + tunneling claws са готови = GG! 3:2 за IdrA! Още малкоооо! FISTPUMP!!!!!! 3:0 за IdrA в тази серия, 4:2 общ резултат! Zerg POWER! В следващия кръг - TheLittleOne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 GRACKEEEEEEEEEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Доста нагло интервю ! Поне е интересен и прави шоу винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Доста нагло интервю ! Поне е интересен и прави шоу винаги. Финал в уинърс бракет: Naniwa vs Select (и двамата от Team Dignitas) Лузърс бракет: Idra vs TLO, AllAboutYou vs Socke Победителите играят съответно срещу iNcontrol и KiwiKaki iNcontrol редовно бие IdrA в тренировките на EG Да видим какво ще стане сега (ако въобще IdrА успее да мине през TLO). ----- TLO повежда 1:0 Прокси ракс бункер ръш във втората игра, 2:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Ясно. кофти. е поне имаме инк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 При това iNcontrol води на TLO с 2:0 от груповата фаза. Би трябвало да продължи. След това KiwiKaki ще го изяде Както и да е, вече няма зерги, аз си лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 КАК се вижда къде ще падне Nuke-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Търсиш червената точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Крайно класиране на MLG Dallas: 1. Naniwa (13 поредни победи, 26:2!!!) 2. KiwiKaki 3. Select 4. iNcontrol 5. TLO 6. Socke 7. IdrA 8. AllAboutYou Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 TLO: MLG Dallas, 2010, zerg - 5th place MLG Dallas, 2011, terran - 5th place. Тоя човек ако си остане на една раса, която и да е, ще жъне успехи и по турнири. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Според мен TLO прекалено много набляга на "hf" частта от играта Което само по себе си е супер, но може би му пречи да реализира максималния си потенциал. ------ MrBitter, който в последно време стана любимец на много zerg master wannabes с предаването си 12 Weeks with the Pros, е направил интервюта с много от играчите на MLG. Може да ги видите тук: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=208638 Сигурно ще качи и още. ------ http://www.youtube.com/user/EdwardStarcraft - тук има още стъф. От интервюто с Destiny: - What is your advice for new players? - If you are bronze/silver and you have played less than 50 games, it is not too late to switch to protoss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Ладера ме изнерви тотално. Искам да ида в бронза :> Тъпото е че не иска да ме демотне. 27 загуби трябваха че да ме прати в платината. http://eu.battle.net/sc2/en/profile/255383/1/Drecky/matches Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Не знам дали съм поствал това преди, мързи ме да проверя, но дори и да съм, струва си да го направя отново Baneling surprise: Baneling rape: Retard magnet: Forcefield rage: Back rocks / NOM NOM NOM NOM: Losing control: <3 Destiny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 http://us.battle.net/sc2/en/blog/2566610#blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 yeeee направи ми чисто нова бронзова лигa само за мен yeeeee ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 МрБитер скоро ще почне да радва и нас - протосите. Както и тераните. Дано да е по-скоро, че не знам колко ще ми издържат нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 муахах,биттер да не започне теран да играе? това ще е интересно,признавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 yeeee направи ми чисто нова бронзова лигa само за мен yeeeee ^^ A каква е идеята да те прати в бронза като не си за там. Така ще ти дава пълни малоумници за противници - има ли смисъл да се играе с такива? Пък и ако не си достатъчно бърз да излезеш преди тях пак ще те засили в платината след 20-30 игри Едит: PSY, мерси за горните филмчета - много се хилих на тоя. Играе ми се 2v2 с някой като него да си приказваме докато играем като тези там. Това направо удвоява кефа от играта Особено както тоя вкарва емоции и реве като че ли го изнасилват а не да стои и да мрънка умряло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 IGN proleague http://www.ign.com/ipl/tournament-announcement bracket http://www.ign.com/ipl/starcraft2/tournaments/best-of-the-west Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Току-що играх с теран който чак ме накефи как играе. Прескочи марини и мародери (даже май 1 единствен мародер не е изкарал) и направо почна с танкове и хелиони (сини при това доста рано направи). После изкара малко марини и 2-3 thor-a. Когато се засилиха да ни атакуват единия имаше не знам и аз колко викинга специално заради моите колоси - не знам как успяваше да си мести армията и същевременно да си siege-ва танковете но винаги имаше поне 2-3 танка в siege. И имаше МНОГО танкове. Пича поломи невероятно количество армия. А една дума не си разменихме... Противниците бяха favored при това но страшно адекватно реагираше моя човек. След играта го гледам - 2v2 беше в мастър лига Само май рейвъни не успя да изкара но то така и не се наложи да се борим с баншита. Не знам за останалите но на мен ми е втръснало да гледам топки от марини и мародери. Има ли теран в играта задължително прави n на броя казарми и блъска МММ оттам по някое време се сеща да изкара и малко медиваци и общо взето с това се изчерпва играта на 90% от тераните. Чат пат да видя някой рейвън при това ползван не вместо обзървър ами за нещо по-полезно. Понякога и PDD съм виждал по 1-2 при положение че имам примерно 20 стокъра не виждам смисъл да пльосне 2 PDD-та (само) но те така правят повечето. А накрая на играта +30 точки (ако имах повече бонус щяха да са 40 даже). Мухаха И точно преди да си легна СМАЗАХ един 3000+ top diamond теран който игра като всички смотани терани - марини, танкове, медиваци и викинги (щото изкарах 1 колос). 3/2 чарджлоти, сентрита за щит и някое ФФ и 5 имортала просто хрупат подобна теранска армия - стимвай марините колкото щеш зелътите ги настигат а с ФФ отзад може да пробват да бягат колкото си щат. И не просто го бих - РАЗМАЗАХ ГО от бой! Отивам да спя доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Не знам дали гледате полуфиналите на световното, но спокойно мога да ви кажа, че към момента, в думите на тейстлес "I have nerd chills all over my body!". Гледайте MC vs MarineKing - заслужава си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.