Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Все още не съм го видял в действие срещу теран, но предполагам, че е така. Обмислям и приложението му срещу мародер/хелион. Както и 12-15 инфестора срещу смъртоносната топка на протосите :)

GSTL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GSL

On 3/24/2011 at 10:30 AM, Mepk said:

Новия инфестор хруска маринките като темплар със сторм.

На всичкото от горе инфесторския кайдерен амулет не е барнат :д

Пичове, налейте ме с линкове към зергски риплей основно, ако може. Може и такива с комент, че не знам как да ги търса в youtube, все стари излизат.

Кажете си никовете в sc2, че ми е много самотно, да ви аддна. Някой път може, ако се съберем, да играем.

nick: steamroller

character code: 507

Мас инфестори срещу теран няма да върви. 2 гоуста ще неутрализират всичко. 2-3 за цвят обаче ще вършат работа... Иначе срещу топката на протоса може и да има доста ефект, както Сай каза.

On 3/24/2011 at 8:09 PM, Runner said:

Мас инфестори срещу теран няма да върви. 2 гоуста ще неутрализират всичко. 2-3 за цвят обаче ще вършат работа... Иначе срещу топката на протоса може и да има доста ефект, както Сай каза.

Както ghost-овете могат да гормозят инфесторите така и темпларите могат да ги feedback-ват

Това не го взех под внимание, то даже е по-кофти, от колкото гоустовете - направо ще ти трепе инфесторите, не зависимо колко енергия имат...

Е да, но инфесторите имат бъроу, а всеки зерг си носи поне 1 овърсиър с армията. Пък и сегашния фънгал > сторм.

След малко ще си правя плейсмънт мачовете на НАя сървър. Да видим дали наистина съм Д.

On 3/24/2011 at 9:38 PM, liquid said:

След малко ще си правя плейсмънт мачовете на НАя сървър. Да видим дали наистина съм Д.

Нищо не разбрах. Какъв е тоя НАя сървър? И какво е "Д"?

НА = NA = Северна Америка

НАя = американския

Д = диамант

Дядо, наистина ли си толкова заблуден, или само ни тролваш? :)

(остава сега да питаш и какво е "тролвам" - направо ще се застрелям :D)

Боре, не ни тролва. Просто когато ние с теб сме изучавали internet slang, дедо ни е изучавал програмни езици. Чудя се кой от нас е по на далавера...

Интервю с Идра във връзка с TSL3:

Q: Your first round opponent is a relatively unknown player - Cruncher. What are your thoughts about him?

I'm approaching the match as if it were a walkover.

Q: Are you confident you can beat him? Do you expect him to do any risky strategies against you?

Yes, he's going to 4 gate all-in both games unless he decides to be clever and make voidrays or DTs.

Q: If you had to introduce yourself to our fans who never met you, how would you describe yourself? Write a few sentences about your personality.

Personality should be irrelevant. This is a computer game tournament, not a dating show.

Like a boss! :)

On 3/24/2011 at 2:52 PM, boomearst said:

Пичове, налейте ме с линкове към зергски риплей основно, ако може. Може и такива с комент, че не знам как да ги търса в youtube, все стари излизат.

Кажете си никовете в sc2, че ми е много самотно, да ви аддна. Някой път може, ако се съберем, да играем.

nick: steamroller

character code: 507

И аз се нареждам в списъка с чакащите .

nick : Mess

character code : 379

On 3/25/2011 at 4:24 AM, PSYCHOSIS said:

НА = NA = Северна Америка

НАя = американския

Д = диамант

Ако беше написано US или NA можеше и да се сетя ама ей така примигах на парцали а понеже съм любопитен реших да попитам :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...