Runner Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 С теран имам 80% срещу протос. С протос имам 70% уин рейт срещу всички раси...Все пак 4 гейт не е чийз, а е нормален оупънинг. Както и едно съплай на роуча също си беше нормално, но го фикснаха... И един куп други "нормални" оуппънинга. Не казвам, че проблема в случая е толкова голям, колкото беше със съплая на хлебарките, обаче орпеделено има проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Къде мога да си видя winrate-а срещу отделните раси ? В SC2Gears и го настрой да ти запазва/преименува типлеите след игра и като ти се натрупат стотина игри виж процентите. Като дадеш на мулти-реп анализ, там може да избереш профил на играч и ще ти покаже. Иначе не виждам проблем с 4гейта след като всяка раса може да се справя с него и даже на протоса му е най-трудно. Сравнително лесно се скаутва с овърлорд, линг на рампата, скан, гледане на броя проби и колко хронобууст е запазен и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Zerg vs Terran - A walk in the park. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Момчета, мога ли някакси да играя single player?? Инсталирах играта, но ми иска акаунт в battle.net... Просто искам да видя какво представлява играта, първата част беше много зарибена Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Свали си демото или чети какво пише в .нфо-то на кракнатата версия, която си свалил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Одеве се пуснах да играя зерг. Падна ми се теран. Бих го без проблеми. Не знам, дали заради феноменалните ми умения като зерг*, дали защото зерга е четвъртата суперсила след САЩ, СССР и Китай, или защото противника ми беше по-глупав бетонния мост, но го сразих! ____________________________ * Пояснявам за Runner - горното е самоирония. П.П. Роучовете са новите Чък Нориси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Пусни реплея и ще ти кажем причината. Не че не я знаеш де... И мерси за пояснението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 FXOpen # 2, March 26 Brackets: http://challonge.com/fxois2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Абе какъв е тоя номер - чарджлоти срещу хлебарки? Един пич днес ми обясняваше как чарджлоти + малко сентрита били добра идея срещу хлебарки Момчета, мога ли някакси да играя single player?? Инсталирах играта, но ми иска акаунт в battle.net... Просто искам да видя какво представлява играта, първата част беше много зарибена Отстрани в дясно нямаш ли "play offline" нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=203774 Баси, вече ми трябват общо 6 вето гласа, а тея келеши ми дават само 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=203774 Баси, вече ми трябват общо 6 вето гласа, а тея келеши ми дават само 3 Нищо не разбрах. Какви гласове, къде... аз виждам тема с карти и някакви хора са писали. Къде са гласовете и за кое не виждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 1v1 map prefs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 И къде е гласуването за което говориш? Edit: Ами тъй кажи де. Аз така като го прочетох реших че някакво гласуване има за онези карти на сайта нещо и понеже не видях продължавах да гледам и да се чеша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Ама ти изобщо ли не си гледал менютата в играта? Има един огромен бутон map preferences. Там можеш да гласуваш да не те пуска на дадени карти в 1в1 ладъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Бан са всички карти с големи рампи. Не става игра като трябват 2 форс филда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Като си гледам профила в бнет явно ще имаме и нови ид кодове. edit: явно няма, това там ми е било стария код. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Инфесторите бяха добри - сега имат потенциал да станат наистина имба, поне в ZvZ. Изгледах няколко игри на Destiny - дори при 4 срещу 2 бази смачка 200/200 армия от хидра/роуч/брудлорд. DPS на новия fungal е абсурдно добър! Тази сутрин е 5/5 срещу топ американски зерги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Хахахахаха, тва с банелингите е яко! Сай, дай линк към сайта, където си му гледал реплеите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 http://www.justin.tv/steven_bonnell_ii/b/282131769 Part 3, от 18:00 нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/White-Ra 2 войда в базата на зерг Zerg don't need gas zerg don't need pool zerg don't need queen <3 whitera Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Бан са всички карти с големи рампи. Не става игра като трябват 2 форс филда. А каква е тази абсурдна карта от новите приличаща на big game hunters от едно време. Не просто няма рампи ами е като за 8 човека по-скоро - с 1 камара експанди и т.н. Ебати тъпотията. Искам да бан-на вече половината карти егати. ПС: liquid, одеве имах една игра срещу зерг на металополис - затапвам му експанда с 3 пилона и 3 кули... той тръгва да го чупи със спайн и идва към мен с хлебарки аз съм изкарал един феникс и тръгвам да му пуцам 1 овърлорд който го виждам после засилих към втори. При което той забавя атаката с хлебарките за да направи 3 кралици и 6 спори... откак загубих 8 поредни игри с феникси вече феникси срещу зерг не - направя ли над 5 феникса играта е загубена - просто се налива най-малоумно с 20 хлебарки и съм дотам (то няма как да имам феникси и кули и стокъри). Но 1 феникс е добра идея защото кара зерга да се защитава. После идва при мен с хлебарките аз имам 2 войда и едно сентри за да пусне ФФ - разделям ги 6 горе другите долу - айде наобратно с тях (горните изгоряха)... оттам насетне играта стана добре - 3 роботикса и вадя здраво имортали и стокъри после минах на колоси и стокъри и така. А пък първия ми феникс си го ползвам за скаутване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Видене, обърка се нещо май Мамка му... каква игра направих... и нямам бонус точки.... даде ми 21 точки за играта и имам само 2 бонус. А можеше да ме изстреля доста нагоре в лигата след такава игра. Досега над 18 точки не ми беше давало за игра. Щях да снимам с +42 точки на score screen-a ПС: Новите иконки със звездичките кефят. ПС2: Я да питам протосите - кой от вас е успявал да направи срещу зерг 26 гейта.... и да играе като зерг заливайки го със стокъри вълна след вълна (3/3 между другото)? (както зергите обичат да правят да направи 50 хлебарки и да ги засили с А+click в дадена посока пък каквото стане) ... успях да ошашавя на xel naga един зерг и бях с 6 бази срещу 3 (едната негова златна) с толкова проби че нямах много лимит за армия... но с 26 гейта армията излиза бързо... засил някъде, измре, засил 2ри път пак... засил 3ти път - загина златото... засил към другия експанд 1ви път - измре... 2ри път като ги засилих и просто си излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 успях да ошашавя на xel naga един зерг и бях с 6 бази срещу 3 (едната негова златнаТи имай с протос с три бази повече от зерг, пък ако щеш и с клечки за уши го бий... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 бях с 6 бази срещу 3 АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХХХХХХХХХХХХАХАХАХАХАХХААХХХХХХХХХХХХХХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Дядо, понякога не само избиваш рибата с такива постове, ами направо унищожаваш всякаква възможност за раждане на нови риби ------------------------- GSTL Final IM vs Slayers Best of 9 Fuck work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.