Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

То АИто е най-слабото така или иначе, не ти трябва. В бетата целта им е да накарат хората да играят vs., за да могат да усетят какво трябва да се балансира и т.н.

Да, съгласен съм, ама ти и аз като нямаме кий на първо време ще се задоволяваме с каквото има. Още повече, че скоро едва ли ще има прайвит сървър...

Те до преди два дена смятаха, че до три дни ще има, така че вече започвам да губя надежда :huh: Дано поне срещу компютри да можем да играем. Дори да са на very easy, пускаш 3-4 и си пушка :pirate

Те до преди два дена смятаха, че до три дни ще има, така че вече започвам да губя надежда :huh: Дано поне срещу компютри да можем да играем. Дори да са на very easy, пускаш 3-4 и си пушка :pirate

Ъхъ... и после се почва със стратегии "как да се запушим" и след това да изкараме Battlecruiser-и :)

Ъхъ... и после се почва със стратегии "как да се запушим" и след това да изкараме Battlecruiser-и :)
Ммммда, винаги съм обичал такива опоненти. По двама такива съм ги бил сам. Те тръгват да се запушват - аз хващам целия свят. И когато имат 12 батъла - аз имам лимит...

Като гледам немалко от replay-ите на двойката и чак яд ме хваща - как може такива нубове да получат ключове :/ Тръгва с гейт, фордж и два фотона на входа. Дори не са си направили труда да гледат battle report-ите и да знаят за благинки като reaper-ите, например... И после с 4-5 reaper-а - gg toss :/

Оправих се и аз на 7-цата да гледам. Тия Protoss Immortal направо мажат siege tank-ове по земята... :D

Кога ще имаме сървър да я пробваме, дейба...

Някой пробвали е дали върви в pvpgn ? Аре който има мерак да ми драсне едно лс да пробваме дали ще стане.

Получих ключ и сега играя - не знам може ли да се сменя после паролата - ако може бих дал на някой да поцъка за 1 ден , защото знам как е. но ако не може да се сменя паролта не бих дал защото после може да не си го получа обратно :-)

Доколкото разбрах, не са необходими никакви хакове или каквото и да било, за да се гледат реплеи. Просто хващаш реп-а, който искаш да гледаш и го слагаш върху .exe-to на играта и то си тръгва. Поправете ме, ако греша де, щото не съм го пробвал лично :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...