Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Някои хора ще си останат нубове за цял живот... Чак днес, след 2500+ игри, установих, че с shift+номерче можеш да ДОБАВИШ избраното нещо към съществуваща група. То не беше facepalm, то не беше чудо. Мисля, че оттук нататък winrate-а ще ми бъде малко над 93% :)

:Facepalm: :Facepalm: :Facepalm: И аз

Нищо аз доскоро не знаех как да проверя каква раса е противника ако съм прозяпал зареждането...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

TLO показа колко дълго може да се задържи човек в игра, която е тотално оплескана, ако се стегне и микрова. (за последната на лост темпъл говоря) Най-сладки са такива победи, ако успееш да ги реализираш.

Направи ми впечатление, че ТЛО взе баш мирър мачовете. Особено във втория сет демонстрира отлична защита срещу канон ръша на Хък. После загуба с теран и две със зерг (последния сет не го гледах).

Не ги разбирам тези, които играят random. Особено хора в бронз/сребро/злато. Не е ли по-добре да осъвършенстваш дадена раса и после да прескочиш на друга, ако ти писне? Освен TLO и Nerchio не се сещам за други рандън госута.

Хък определено е зверски добър, но лично на мен не ми допада - от това, което съм гледал по стрийма му, всеки, ама абсолютно всеки мач срещу зерг започва с канон ръш, което си е досадно.

А сега дават финала на GSTL - Startale vs IM. Резултатът засега е 2:2, в момента играят July и Losira. IM все още не пуска MVP :)

Mного ме кефи този формат на clan wars - с избор на това кой ще пратиш срещу противника, а не с предварително определени мачове. Така не е нужно да пратиш най-най-добрия си играч, а най-добрия в даден MU.

Losira прегази July, Startale пращат Bomber! Много се говори за този теран, аз лично съм го виждал само веднъж (би FruitDealer 2:0 в някакво турнирче наскоро).

Аахахахха, Losira беше точно на един косъм от победата и накара линговете си да танцуват, което даде шанс на Bomber да си затвори входа и да се възстанови. Последва танк/марин пуш, който уби експото на зерга и в последствие взе играта = много танцуващи марини. :)

Bomber vs MVP - претендент за най-доброто TvT EVER!!! Artosis включи на "little blond girl scream" режим :)

Дано има повече такива отборни турнири! Този финал беше изключително напрегнат и вълнуващ!

Ебаси майката, ебаси нещото. До сега не съм изиграл нито 1 even мач. Всеки път играя срещу фейвърид! :( А тая система?!?!? Аз съм в силвъра и ме пуска с човек от платина. 2 пъти. WTF?!?! Не схващам! ИМАМ ОБЩО 18 ИГРИ В АКАУНТА СИ! КАК ДА ИГРАЯ СРЕЩУ ТАКЪВ С 1500?!?!?!?

Точно защото имаш малко игри. Колкото повече играеш, толкова по-точни противници ще ти пуска. Системата те тества сега колко и как се справяш с/у хора от различни лиги и така донастройва твоя скрит рейтинг. Или понякога просто няма други хора, които да са по-близко до твоето ниво. Също така може тоя човек системата да го смята, че не е за лигата си и да го слага по-надолу и затова го пуска с/у теб.

Ебаси майката, ебаси нещото. До сега не съм изиграл нито 1 even мач. Всеки път играя срещу фейвърид! :( А тая система?!?!? Аз съм в силвъра и ме пуска с човек от платина. 2 пъти. WTF?!?! Не схващам! ИМАМ ОБЩО 18 ИГРИ В АКАУНТА СИ! КАК ДА ИГРАЯ СРЕЩУ ТАКЪВ С 1500?!?!?!?

Системата смята че трябва да те пуска срещу по-силни от теб за да минеш в по-горна лига. Ако губиш ще се увери че мястото ти е в среброто и ще вземе да ти дава равностойни противници... които ако вземеш да ги биеш много ще почне да ти дава по-силни от теб.

спри да обръщаш внимание кой в коя дивизия и с колко игри е - не е особено показателно относно уменията му:))

системата те пуска срещу играчи в по-горни дивизии за да те тества дали си за сребърната дивизия или трябва да те мести нагоре:rolleyes:

аналогично за твоя противник - него го тества дали не е за понижаване:lol:

Съшо така можеш с всяка раса да научиш един билд (5RR, 4WG rush, 3rax) и само с тези постепенно да стигнеш диаманта и да имаш 1500 игри.

Ако искаш се вкарай в http://sc2ranks.com/c/2178/bulforum/ да ни има поне на едно място тези, които играем малко по-сериозно/редовно.

Ех, доброто не-чак-толкова старо време, когато рейджвах срещу системата и нейните идеи за "even match" :) Сега трябва да призная, че голяма част от мачовете ми наистина са срещу хора на моето ниво (даже един имаше абсолютно същите точки). Но докато се стигне до този момент, определено беше много фрустриращо.

За всички протоси: http://www.teamliquid.net/video/streams/iNcontroL

Горкият Грег, първо му излезе прякор Grack, а сега този "fake high five" сигурно ще даде хляб за гаври поне за няколко месеца :)

Важното е, че продължава да мачка в отборните игри за EG.

Към обяд наше време започва един от най-големите европейски турнири досега - Assembly Winter, с награден фонд от 5000 евро (3000 за първо място).

Ето темата от ТЛ с инфо за графика и групите - http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=177112.

Общо взето е с формата на скорошния Reddit Invitational - групите включват по 2 про-та и 2 по-неизвестни играчи, което може да доведе до сравнително безинтересни мачове в групите, но елиминациите след това определено ще са зрелищни.

Време е MorroW да вземе голям турнир със зерг (WhiteRa няма да го има :) )!

Nony цикли WoW, така че едва ли има големи шансове. От протосите според мен претенденти са Naniwa и HuK, а като скрит коз бих посочил SaSe. От тераните - Kas, може би Naama. От зергите - освен Morrow и Ret не виждам кой друг би могъл да постигне нещо по-значимо.

Sorry, cannot find anyone with from Europe as Psihara#357. You can try the Profile Finder, due to Battle Net changes, you won't be able to find a character by code all the time (despite them being in the database).

Братчета... Няма ме. :lol: Възможно ли е, защото акаунта е от вчера?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...