Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Сега ако следваме зергската логика, би следвало Splendour и Shutall да подадат официална жалба за ОП-а на зерг до Близард.

Official press release from Blizzard:

Blizzard CEO Dik Azwipe admits that the Zerg race in Starcraft 2 was designed so his retarded 3 years old son could win some games with it and have some happiness in his miserable life. Dik also added that the race was 'created as a joke and was never intended to be included in the final release'. Mr Azwipe now doesn't regret the creation of the race as it 'has helped numerous social misfits and handicapped people to feel accomplished again'.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Собствената ти неспособност да играеш срещу теран, не говори изобщо добре за теб!

Едит: Техническа грешка, не срещу теран, ами срещу зерг исках да кажа. :)

Собствената ти неспособност да играеш срещу теран, не говори изобщо добре за теб!

?

Dik Azwipe also mentioned that although the handicapped people playing with Zerg might not be the sharpest, he feels for them and sends the poor retards wishes for a happy day and reminds them not to forget to wipe their drool off.

При отсъствие на други доводи...

ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ!

English speech = insta win

lil_stenly, on 01 July 2010 - 09:48, said:

Човек, ти винаги се заяждаш! И "здравей" да кажеш пак ще има засегнати и ще последват коментари.

Бабата явно го бият повече зерги, от колко мен терани, което абсолютно нелогично!

Между другото, протосите са станали абсолютни чийзъри! Последните ми игри са или канон след затваряне на входа, или ДТ, или Феникси, или войдреи...

...
Ти точно да критикуваш другите за заяждане... Дето изтропа повече дивотии от цялата дискография на Паулу Куельо в рамките на два поста...

Бабата явно го бият повече зерги, от колко мен терани, което абсолютно нелогично!

Имаше седмици, в които не съм хващал победа срещу зерг! Знам, че съм слаб и т.н., но при положение, че имам над 60% срещу теран и протос, не виждам как може да съм около 20% срещу зерг. Може би страдам от хронично слабо ТвЗ.

Толкова ги мразиш зергите, че не можеш да се съсредоточиш и от там губиш игрите. Абсолютно в момента не е нормално да загубишс теран от зерг. Явно правиш прекалено много грешки.

А...да не би...нееее...ама...да не би вие двамата да правите опит за по-културен разговор? :)

Мисля, че вече е крайно време да организираме grudge match между мастър зерга и мастър терана на форума! Преглътнете еготата си или каквото там имате за гълтане и се изправете един срещу друг, за шоуто! Пък ще вземем да съберем по някой лев, ако трябва, за стимул :)

Айде, лека от мен засега!

Пак играх срещу протос който правеше феникси. Пожъна по-голям успех с тях като атакува другия и му вдигаше иморталите отколкото срещу мен. Видях първия феникс и моментално напуках 8 кули около 2те хачерита и пуснах по още 1 кралица. Като дойде при мен, мина с 10тината феникса, опука 1-2 овърлорда и 1 кралица и си замина с половината от тях. Не повтори. За по-сигурно пуснах малко коруптори да ги доубия като ги мерна следващия път. И тъкмо почти изнесе моя човек, дойдох с 1 милион жаби и 5-6 коруптора и му "изядах" армията. Промених си мнението за зерглингите - страшен юнит са. Но трябва да се мисли за тях като за снаряди по-скоро или нещо за еднократна употреба, а не като за армия.

Ами явно е бил някой левак, защото след като те е набутал с над 1000 минерала за кули и кралици и не е успял да те бие накрая, какво да го коментираме. Ако беше направил 2 колоса или 2 темплара със сторм, ако щеш и 2 милона жаби да изкараш, нищо нямаше да постигнеш...

От къде мога да поизчистя блок листата? Не мога да блокирам повече хора, защото ми била пълна... :D

Между другото, одеве се сетих за времената преди няколко години. Игарех с 400мс пинг... Днес човек може да съсредоточи изцяло в играта, без да мисли как да се справи с глупостите.

Ragequit, hell yeah!

Да прочетеш "grrr" вместо "gg", да лефтне и да лефтне партито (предишната игра я загубих и поисках re), е това е кеф :D

Най-тъпите 3 ръша, които съм виждал. На първия зерг голяма грешка, че си вкара по тоя тъп начин зерглините, но и тия 3 спайна дето ги пльосна, за да спреш неговия също беше ноу комент. На втората с 2 гейт ръша, вместо да пусне един спайн в базата, той половин час гледаше първата битка на дроните срещу зелъта... Третата просто няма какво да я коментирам...

Какъв позитивизъм искаш като ползвате такива стратегии? Айде, двете са срещу теб, ама оная с протоса с 2 гей ръша? Направо полудявам, когато някой се опитва да ми играе така!

Какъв позитивизъм искаш като ползвате такива стратегии? Айде, двете са срещу теб, ама оная с протоса с 2 гей ръша? Направо полудявам, когато някой се опитва да ми играе така!

Това е бронзова, доколкото разбирам. Релаксирай, никой не ти играе така...

Това е бронзова, доколкото разбирам. Релаксирай, никой не ти играе така...

Да бе, малко зерги ми играят така. На Степса и на Ксел Нага, зергите ръшари са 50:50...

Наистина почти половината ZvZ ме ръшват. Даже един при крос позиции на Шакурас ми направи 10 пул + спайн ръш, ама не му мина номерът.

Яд ме е, че микрото ми с дрони е плачевно - виждал съм как Ret удържа 8 зерглинга само с 1 дрон загуба. Уви, аз почти винаги се оплесквам и губя такива 3-4 минутни "битки".

YES! Фениксите са уникален юнит. Колкото повече го ползвам толкова повече ми харесва. Почвам с 1 гейт и 2 старгейта. Вадя 5-6 зелъта и толкова феникса, точно ми е станал и 2рия гейт и съм извадил и 2 стокъра за цвят и пича идва с 3 имортала и 8 стокъра... засилвам зелътите и вдигам иморталите. Той почва да прави микро и да отстрелва зелътите докато аз довършвам иморталите... стават още 2 феникса с които вдигам 2 стокъра и ги избивам докато зелътите приклещват останалите му 2.

Минавам да го потормозя - кули много... но 1 разхождащ се свободно колос го отстрелвам в движение. После видях и един имортал настрана да стои - отпуках го и него.

Скаутвам си докъде е стигнал с експандването като пускам още аз... продължавам с фениксите като слагам още 1 старпорт от който почвам войдове... следващата битка - мнгоо стокъри срещу не чак толкова стокъри и малко зелъти но с 10тина феникса за съпорт - фениксите вдигат няколко юнита, стокърите отдолу ги отстрелват. УНИКАЛНО! Имаше и колоси които заминаха в движение преди да кажат и едно здрасти...

След малко ме напада - ни блинк ни нищо помогна - малко стокъри, малко войдове и повечко феникси и битката приключва доста бързо. Особено като остане с половината от армията си която кисне във въздуха докато друга (вече по-голяма армия) го отстрелва.

Много сам въодушевен. Фениксите вършат повече работа от темпларите.

Единствено dark templar-ите успяват да ме изненадат заради липсата на детектори което се случи една от предните игри но толкова беше закъснял че ги пратих пробите в 5тата база където бях нашляпал малко кули и докато ги догонят кулите станаха...

ПС: Днес зергите учудващо ме мачкат МНОГО грозно като им влеза с феникси. Докато събера 8 феникса единия беше успял да хване не още 1 база ами цели 3 и имаше хидри мръсника... оттам насетне играта беше ясна... 2 срещу 4 бази не става...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...