djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Абе Сай уцели момента честно казано. Секунди по-късно можеше да има още 2 тор-а и танковете да имат сийдж... тогава и с 2но повече хлебарки нямаше да пожъне особен успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Айде бе, Бабо, обори ни пак! След 7 загуби срещу теран ми стига толкова бой за тая вечер... Сай, да биеш теран стана като малък празник, а? ИСКАМ replays ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Кралиците ги направих, защото много често след реактор хелион идва 2 порт банши - зарекох се, че повече няма да умирам от такъв пуш, та затова се заредих с кралици. 3 са достатъчни за първите 2 баншита, но като станат 4 работата се вкисва. Иначе с овърсиъра видях, че танковете не са разпънати и реших да използвам момента - защото е разумно да се предположи, че ако има сийдж, ще са разпънати. Ако бях тръгнал малко по-късно, резултатът щеше да е съвсем различен. Затова и си мисля, че го изненадах. Иначе на всяка победа срещу теран вече се радвам като малко дете пред елха с подаръци TOP 200 North America: http://us.battle.net/sc2/en/blog/2058996 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Добре е, в топ 20 - 2 зерга... Боже мили! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Когато имате време: http://www.2shared.com/file/9S-l-PrF/NEVER_GIVE_UP_NEVER_SURRENDER.html Заслужава си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Добре е, в топ 20 - 2 зерга... Боже мили! America top 20 - because Americans matter Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Когато имате време: http://www.2shared.com/file/9S-l-PrF/NEVER_GIVE_UP_NEVER_SURRENDER.html Заслужава си! Мдааа... и на мен ми се е случвало когато съм прекалено сигурен че съм взел играта да се осера тъпо. Ако този беше си защитил малко от малко ресурсите на долния експанд нямаше да загуби. И ако не беше тръгнал към експандите на зерга а се беше качил да изтреби основната база на зерга после той можеше да си се снима с дроните... 2 грешки които му костваха спечелена игра... но пък зерга игра по-добре. Толкова мизерии направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 http://eu.battle.net/sc2/en/blog/1735506#blog Интересен топ 3. Също ТЛО стрийм http://www.teamliquid.net/video/streams/Liquid%60TLO с хубава музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 hahaha sega zqpam stream-a na huk, 1v1 lader se pada s idra pravi mu canonrush , idra ragequit. Igra N2 pada se s idra, pravi mu canon ru6 , idra ragequit, igra N3 pada se s idra, idra napravo quitva kato zapo4va igrata. Su6oto se slu4va o6te 3-4 pati :DDD vse se pada s idra i idra prosto izliza ot igrata xaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Направо съм сигурен, че си е късал косите от "rage"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 hahaha sega zqpam stream-a na huk, 1v1 lader se pada s idra pravi mu canonrush , idra ragequit. Igra N2 pada se s idra, pravi mu canon ru6 , idra ragequit, igra N3 pada se s idra, idra napravo quitva kato zapo4va igrata. Su6oto se slu4va o6te 3-4 pati :DDD vse se pada s idra i idra prosto izliza ot igrata xaxaxaxa :rofl: Аз имах подобно изживяване - един ден играя с един тъпак (2ки той ми е партньор)... следваща игра - други противници същия партньор - опитвам се пак да играя нормално, пича прави глупости после мрънка че аз съм noob... трета игра - пак той, аз пиша на всички - сори, с тоя партньор не искам да играя и излизам, четвърта игра - пак така, пета игра - същия идиот... викам я да ида да хапна нещо 6та игра не искам да почвам и пак да се падне същия кретен. ПС: Откога зерг е неспособен да спре canon rush? Срещу протос е най-вървежен, срещу теран - ако успее да се омота, но срещу зерг пльосне ли 2-3 кули от неговите и се губи смисъла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 hahaha sega zqpam stream-a na huk, 1v1 lader se pada s idra pravi mu canonrush , idra ragequit. Igra N2 pada se s idra, pravi mu canon ru6 , idra ragequit, igra N3 pada se s idra, idra napravo quitva kato zapo4va igrata. Su6oto se slu4va o6te 3-4 pati :DDD vse se pada s idra i idra prosto izliza ot igrata xaxaxaxa Това наистина е било мощно шоу ! Айдра иначе не лош тип, доста способен както се вижда, не го разбирам. Не се ли усеща кога става за смях, нарочно ли го прави ? Но при всички случаи сам си го прави. И това на коя карта е било ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 ПС: Откога зерг е неспособен да спре canon rush? Срещу протос е най-вървежен, срещу теран - ако успее да се омота, но срещу зерг пльосне ли 2-3 кули от неговите и се губи смисъла... Чак да е неспособен, не е. Може да те забави доста обаче. На Идра едва ли му пука особено за ладера, а и по принцип с Хък май нещо не се обичат, така че не ме учудва такова поведение - просто не му се занимава с пикльовски номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Това наистина е било мощно шоу ! Айдра иначе не лош тип, доста способен както се вижда, не го разбирам. Не се ли усеща кога става за смях, нарочно ли го прави ? Но при всички случаи сам си го прави. И това на коя карта е било ? И как сточно ставал за смях? По-скоро такива постове стават за смях, но както и да е. Иначе не знам да не се обичат, преди идра говореше, че ще е добре за него като дойде ХъК и така ще има протос, с който да може да си цъка и обсъжда редовно неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 И как сточно ставал за смях? ... Ами не е чак толкова трудно да се разбере. Само тук преброй предизвикания смях, да не говорим за другите наблюдавали стрийма и техните отзиви по форумите. Но може и да ти е трудно, не те знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ot izvestno vreme huk kato vidi zerg v ladera, napravo otiva i mu zatvarq vhoda s piloni i kuli, ili gi slaga zad mineralite na expoto. Zerg na edna baza si e zaguben. Nadqvam se skoro da ka4at vod-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 http://eu.battle.net/sc2/en/blog/1735506#blog 62 Zerg Players = 1/3 out of 200. QQ more ! North America is nowhere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Преди малко играх с един теран, който съм бил блокнал поради рейдж от моя страна най-вероятно, та накрая на играта ми е бил написал "so lame" и излезна. Видях, че ми е писал чак като гледах реплейя. Възможно ли е, когато играеш срещу човек, който си блокнал да не ти показва, какво ти пише, въпреки че не е на лични съобщения или просто аз не съм го забелязал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Честно не знам но току-що играх срешу друг протос... хванах цялата карта буквално... и пича ме изнесе с няколко void-a, mothership и няколко carrier-a... не мога да повярвам колко тъпо ми стана... имах 18 гейта, 4 роботикса и не знам си какво още... и 4 поне старпорта... и да ме изнесе левашки по този начин... ебати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Благодарение на Дядо имам временен кий. Изиграх си мачовете за класиране. Пусна ма в сребърната. Пробата се прави с "е". Пилона също. Ужасно странно е. Направих 2 игри в силвъра. Едната бидех сгазен, другата беше скучна, щото някъв теран ми направи 6 прокси бараки. Направих 2 дарк-а и го бих. Но мнооооооооооого неща не са ми ясни. Какво е бонус пуул? Като за начало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Бонус пуул е едно голямо недоразумение. Получените при победа точки се удвояват, докато не се изчерпа този бонус пуул. Пример: биеш някой, получаваш 10 точки, + още 10 от бонус пуул = 20 точки. При загуба бонус пуул не оказва влияние. Натрупва се, докато не играеш. Тоест може една седмица да си бъркаш в носа и да играеш custom, после имаш 200-300 бонус пуул и дори да имаш повече загуби от победи, пак ще ти се увеличат точките заради удвояването. Пример: три загуби = -30 точки, две победи = +40 точки -> изкачваш се в лигата, въпреки че си ламер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 В момента имам 2400. В мойтъ дивизия 1-вия е 240 победи и 238 загуби. Има 2600 точки. К'во значат тия неща? Щото във WC3-то този би бил еквивалента на тоталния ламер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 В момента имам 2400. В мойтъ дивизия 1-вия е 240 победи и 238 загуби. Има 2600 точки. К'во значат тия неща? Щото във WC3-то този би бил еквивалента на тоталния ламер. Не е точно така. Там добрите имаха около 65% (Insomnia) 300/140 за редовни акаунти и около 90 % за смърфски акаунти (Oakley ака Insomnia отново... ) - 115/15. Но и тук добрите имат около 65% уин рейт, а смърфските акаунти пак имат мнооого по-висок w/l coeffcent. Това, че е висок ранк в лигата си или високи точки, нищо не означава. Уин рейтът също не е всичко. Най-важното е победите срещу кого са и загубите срещу кого са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Точно. Защото аз като почнах да разучавам зерга при 1v1 стигнах до №1 в моята лига и малко след това ме прехвърли обратно в златото и то към 50-ти някъде в една групичка, а точките като цяло ми се вдигаха защото имах към 2000 бонус пуул... После малко по малко стигнах в топ 10, после минах пак на протос защото ми писна със зерг да играя и ме прати пак в платината докато със зерг така и не ме прехвърли в друга лига. Сега чакам да ме прати в по-горната ама нещо се мота бъгнета.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 От друга страна пък помага за точното ти място в ладъра. Аз сега както не съм играл повече от седмица трябва да направя 20 победи, за да се изкача 4-5 места. Все пак това си е част от системата за ладър, не за скрития MMR, който мисля не го ебе за бонус точки и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.