Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Абе Сай уцели момента честно казано. Секунди по-късно можеше да има още 2 тор-а и танковете да имат сийдж... тогава и с 2но повече хлебарки нямаше да пожъне особен успех.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Айде бе, Бабо, обори ни пак!

След 7 загуби срещу теран ми стига толкова бой за тая вечер...

Сай, да биеш теран стана като малък празник, а?

ИСКАМ replays ! :)

Кралиците ги направих, защото много често след реактор хелион идва 2 порт банши - зарекох се, че повече няма да умирам от такъв пуш, та затова се заредих с кралици. 3 са достатъчни за първите 2 баншита, но като станат 4 работата се вкисва. Иначе с овърсиъра видях, че танковете не са разпънати и реших да използвам момента - защото е разумно да се предположи, че ако има сийдж, ще са разпънати. Ако бях тръгнал малко по-късно, резултатът щеше да е съвсем различен. Затова и си мисля, че го изненадах.

Иначе на всяка победа срещу теран вече се радвам като малко дете пред елха с подаръци :)

TOP 200 North America: http://us.battle.net/sc2/en/blog/2058996

Когато имате време:

http://www.2shared.com/file/9S-l-PrF/NEVER_GIVE_UP_NEVER_SURRENDER.html

Заслужава си!

Мдааа... и на мен ми се е случвало когато съм прекалено сигурен че съм взел играта да се осера тъпо. Ако този беше си защитил малко от малко ресурсите на долния експанд нямаше да загуби. И ако не беше тръгнал към експандите на зерга а се беше качил да изтреби основната база на зерга после той можеше да си се снима с дроните... 2 грешки които му костваха спечелена игра... но пък зерга игра по-добре. Толкова мизерии направи :)

hahaha sega zqpam stream-a na huk, 1v1 lader se pada s idra pravi mu canonrush , idra ragequit. Igra N2 pada se s idra, pravi mu canon ru6 , idra ragequit, igra N3 pada se s idra, idra napravo quitva kato zapo4va igrata. Su6oto se slu4va o6te 3-4 pati :DDD vse se pada s idra i idra prosto izliza ot igrata xaxaxaxa

hahaha sega zqpam stream-a na huk, 1v1 lader se pada s idra pravi mu canonrush , idra ragequit. Igra N2 pada se s idra, pravi mu canon ru6 , idra ragequit, igra N3 pada se s idra, idra napravo quitva kato zapo4va igrata. Su6oto se slu4va o6te 3-4 pati :DDD vse se pada s idra i idra prosto izliza ot igrata xaxaxaxa

:rofl: :rofl:

Аз имах подобно изживяване - един ден играя с един тъпак (2ки той ми е партньор)... следваща игра - други противници същия партньор - опитвам се пак да играя нормално, пича прави глупости после мрънка че аз съм noob... трета игра - пак той, аз пиша на всички - сори, с тоя партньор не искам да играя и излизам, четвърта игра - пак така, пета игра - същия идиот... викам я да ида да хапна нещо 6та игра не искам да почвам и пак да се падне същия кретен.

ПС: Откога зерг е неспособен да спре canon rush? Срещу протос е най-вървежен, срещу теран - ако успее да се омота, но срещу зерг пльосне ли 2-3 кули от неговите и се губи смисъла...

Това наистина е било мощно шоу !

Айдра иначе не лош тип, доста способен както се вижда, не го разбирам. Не се ли усеща кога става за смях, нарочно ли го прави ?

Но при всички случаи сам си го прави.

И това на коя карта е било ?

ПС: Откога зерг е неспособен да спре canon rush? Срещу протос е най-вървежен, срещу теран - ако успее да се омота, но срещу зерг пльосне ли 2-3 кули от неговите и се губи смисъла...

Чак да е неспособен, не е. Може да те забави доста обаче.

На Идра едва ли му пука особено за ладера, а и по принцип с Хък май нещо не се обичат, така че не ме учудва такова поведение - просто не му се занимава с пикльовски номера :)

Това наистина е било мощно шоу !

Айдра иначе не лош тип, доста способен както се вижда, не го разбирам. Не се ли усеща кога става за смях, нарочно ли го прави ?

Но при всички случаи сам си го прави.

И това на коя карта е било ?

И как сточно ставал за смях? По-скоро такива постове стават за смях, но както и да е.

Иначе не знам да не се обичат, преди идра говореше, че ще е добре за него като дойде ХъК и така ще има протос, с който да може да си цъка и обсъжда редовно неща.

И как сточно ставал за смях? ...

Ами не е чак толкова трудно да се разбере. Само тук преброй предизвикания смях, да не говорим за другите наблюдавали стрийма и техните отзиви по форумите.

Но може и да ти е трудно, не те знам.

Преди малко играх с един теран, който съм бил блокнал поради рейдж от моя страна най-вероятно, та накрая на играта ми е бил написал "so lame" и излезна. Видях, че ми е писал чак като гледах реплейя. Възможно ли е, когато играеш срещу човек, който си блокнал да не ти показва, какво ти пише, въпреки че не е на лични съобщения или просто аз не съм го забелязал?

Честно не знам но току-що играх срешу друг протос... хванах цялата карта буквално... и пича ме изнесе с няколко void-a, mothership и няколко carrier-a... не мога да повярвам колко тъпо ми стана... имах 18 гейта, 4 роботикса и не знам си какво още... и 4 поне старпорта... и да ме изнесе левашки по този начин... ебати...

Благодарение на Дядо имам временен кий. Изиграх си мачовете за класиране. Пусна ма в сребърната. Пробата се прави с "е". Пилона също. Ужасно странно е. :lol: Направих 2 игри в силвъра. Едната бидех сгазен, другата беше скучна, щото някъв теран ми направи 6 прокси бараки. Направих 2 дарк-а и го бих. :lol: Но мнооооооооооого неща не са ми ясни. Какво е бонус пуул? Като за начало...

Бонус пуул е едно голямо недоразумение. Получените при победа точки се удвояват, докато не се изчерпа този бонус пуул.

Пример: биеш някой, получаваш 10 точки, + още 10 от бонус пуул = 20 точки.

При загуба бонус пуул не оказва влияние.

Натрупва се, докато не играеш. Тоест може една седмица да си бъркаш в носа и да играеш custom, после имаш 200-300 бонус пуул и дори да имаш повече загуби от победи, пак ще ти се увеличат точките заради удвояването.

Пример: три загуби = -30 точки, две победи = +40 точки -> изкачваш се в лигата, въпреки че си ламер :D

В момента имам 2400. В мойтъ дивизия 1-вия е 240 победи и 238 загуби. Има 2600 точки. К'во значат тия неща? Щото във WC3-то този би бил еквивалента на тоталния ламер.

В момента имам 2400. В мойтъ дивизия 1-вия е 240 победи и 238 загуби. Има 2600 точки. К'во значат тия неща? Щото във WC3-то този би бил еквивалента на тоталния ламер.

Не е точно така. Там добрите имаха около 65% (Insomnia) 300/140 за редовни акаунти и около 90 % за смърфски акаунти (Oakley ака Insomnia отново... ) - 115/15. Но и тук добрите имат около 65% уин рейт, а смърфските акаунти пак имат мнооого по-висок w/l coeffcent. Това, че е висок ранк в лигата си или високи точки, нищо не означава. Уин рейтът също не е всичко. Най-важното е победите срещу кого са и загубите срещу кого са.

Точно. Защото аз като почнах да разучавам зерга при 1v1 стигнах до №1 в моята лига и малко след това ме прехвърли обратно в златото и то към 50-ти някъде в една групичка, а точките като цяло ми се вдигаха защото имах към 2000 бонус пуул... После малко по малко стигнах в топ 10, после минах пак на протос защото ми писна със зерг да играя и ме прати пак в платината докато със зерг така и не ме прехвърли в друга лига. Сега чакам да ме прати в по-горната ама нещо се мота бъгнета..

От друга страна пък помага за точното ти място в ладъра. Аз сега както не съм играл повече от седмица трябва да направя 20 победи, за да се изкача 4-5 места. Все пак това си е част от системата за ладър, не за скрития MMR, който мисля не го ебе за бонус точки и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...