Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

То преди да излезе warcraft 3 Близард подготвяха друга игра от поредицата - в дисковете за w3 или диабло 1 имаше трейлъри. И понеже нещо не ги изкефи - затриха целия проект и почнаха наново и изкараха 3-ката.
Мдааа... орк отгледан от хората. Беше идея за RPG. Евала им правя, че са по-склонни да зарежат проект, отколкото да пуснат нещо посредствено.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Мдааа... орк отгледан от хората. Беше идея за RPG. Евала им правя, че са по-склонни да зарежат проект, отколкото да пуснат нещо посредствено.

И персонажа го вградиха във W3 - за Трал става дума.

То преди да излезе warcraft 3 Близард подготвяха друга игра от поредицата - в дисковете за w3 или диабло 1 имаше трейлъри. И понеже нещо не ги изкефи - затриха целия проект и почнаха наново и изкараха 3-ката.

Ми за GTX 8800 ги дават към 680 млн, аз I7 към 730 млн. Ама от 8800 има 9 серия и после следващата коя беше не я помня. Та нищо чудно и да е прав. Като се има в предвид, че между 8 и 7 серия има над 2 пъти повече транзистори.

Мдам, в моята има 1.04 billion 40nm transistors...

Ама, честно казано, не виждам смисъла от по-скъпа видеокарта, като досега каквото и да пусна, всичко на макс, върви перфектно...

Гледам, както обикновено lada_1500 отново е специалист по всичко и най-компетентния. Чък Норис на нашите форуми ;)

По мои наблюдения Blizzard отдавна са избили конкуренцията в някои жанрове. Тъй че не им трябва да бързат. Щото в момента има стотици хиляди, да не кажа милиони хора, които чакат да излезне SC2 за да го купят. И ще чакат и ще им плющят ушите, щото такава игра няма. Същото е и с Diablo3. Така че Blizzard спокойно могат да си доизкусуряват нещата до дупка.

Не знам колко от вас са ги виждали, но аз съм виждал screenshot-и на първоначалната версия на Starcraft - беше си буквално warcraft2 в космоса - същия графичен двигател, същия облик, просто малко по-различно изглеждащи единици. При което, това не бива одобрено и отива в коша и се започва всичко отначало. Което забавя играта с години, но пък резултата определено си струва. Така че се съмнявам Blizzard да бързат.

Исках да кажа точно това което и ти.Че за другите прозиводители им е все тая колко е оптимизирана играта, защото се борят с още фирми, докато Blizzard не се бори с никой :) Излиза нещо ново тяхно и всичко друго чуждо :) почти спира да се играе.

А ти като виждаш по на далече, сучайно да си мяркал някъде из Белия интернет, че всички тестове на нов хардуер се правят на игри?!?

Те, че конзолите се играят се, ама нали се сещаш или пък не, че няма игра за конзола която към дата 10.2008 да има "11 million players worldwide", който кихат всеки месец $.Както и такава при която играещите да пукнат от преиграване/недоспиване/недояждане :bgrin:

ПС-тата и конзолите са доста... "различни".Конзолите са оптимизирани изцяло за игри и когато се прави игра за тях, се знае предварително на каква архитектура/хардуеър ще върви даденото нещо, докато при ПС-тата не е така!

O боже ..... Какъв титан на праволинеината мисъл :laughing:

В тоя пост има толкова глупости колкото не съм чел през последната година

Ти да не си мислиш че само от комютър можеш да играеш игри онлаин :blink: ...е вече не е така ,от времето когато си играл на измисления си Сега мегадраив до сега изтече доста време :laughing: тва че нямаш пари да си купиш конзола от наи-ново поколение и след тва да отделяш 100-200лв месечно да си купуваш по някоя игра не значи че по Белия свят не го правят ....те щото са по прости от теб Баи Ганъо :laughing:

За тва че нямало игра с 11 мил. играчи ,може и да няма ,но също така и няма игра за ПЦ продадена в 60 млн .копия /WOW тряба да я играят постояно тея 11млн 50г за да съберат приходите.

в цитата са само наи продаваните игри за Wii,не говоря за другите конзоли

# Wii Sports (60.69 million)

# Wii Play (26.71 million)

# Wii Fit (22.56 million)

# Mario Kart Wii (21.22 million)

# Wii Sports Resort (13.58 million approximately)

Погледни малко официални статистки кое как е щото иначе си говориш празни приказки и се излагаш като кифладжия

Да споменеш в едно и също изречение wii и Starcraft би било като да говориш за Бойко Борисов и Симеон Велики... И понеже темата е за StarCraft2, ще те помоля да спреш да говориш за конзоли. За всеки влак си има пътници и тук не виждам много фенове на конзолите.

Така че защо не отидеш да пръскаш слюнки в някоя конзолна тема, а тази да я оставиш на хората, предпочитащи да контролират бойното поле с клавиатура и мишка?

O боже ..... Какъв титан на праволинеината мисъл :laughing:

В тоя пост има толкова глупости колкото не съм чел през последната година

Ти да не си мислиш че само от комютър можеш да играеш игри онлаин :blink: ...е вече не е така ,от времето когато си играл на измисления си Сега мегадраив до сега изтече доста време :laughing: тва че нямаш пари да си купиш конзола от наи-ново поколение и след тва да отделяш 100-200лв месечно да си купуваш по някоя игра не значи че по Белия свят не го правят ....те щото са по прости от теб Баи Ганъо :laughing:

За тва че нямало игра с 11 мил. играчи ,може и да няма ,но също така и няма игра за ПЦ продадена в 60 млн .копия /WOW тряба да я играят постояно тея 11млн 50г за да съберат приходите.

в цитата са само наи продаваните игри за Wii,не говоря за другите конзоли

Погледни малко официални статистки кое как е щото иначе си говориш празни приказки и се излагаш като кифладжия

Извинявам се за спама, но е за последно :)

Пич слюнките които пръскаш освен, че не са в правилната тема, не са и хич на място.

Нямам конзола от ново поколение, защото от доста време насам не мога да си позволя лукса да отделя по няколко часа за играни ( не че не съм заклет фен на FF и бих се лишил от заплата за да си взема PS3 + FF Versus ).В тоя твой бял свят, хората дето им трябват ПС-та за работа знаят какво е "Ябълка" и къде расте тя :)

".... WOW тряба да я играят постояно тея 11млн 50г за да съберат приходите" :confused :blink: :wacko:

Колкото и да не ти се иска, цифрите който даваш са просто смешни:

"According to a report from Edge Online, Stern Agee analyst Arvind Bhatia pegs WoW subscriptions as responsible for $400 million worth of Activision Blizzard's earnings per share. The mega-publisher is estimating $4.9 billion in revenue and $1.2 billion in operating income for the fiscal year. It will hold an earnings call on February 11th" - говорим за една единствена игра.

А да знаеш случайно нещо за WCG и от кога Broodwar присъства в тяхната листа?!?

Браво.

Евала им на Близардите с тези изисквания се целят в буквално всички компютри които са в обръщение в момента :) Няма да се налга да се купува нищо за да се пуца...само играта. :bowdown:

Даже мисля да си я купя.

При положение, че тази игра с годините ще става само по-добра не виждам опция да не се купува просто. Дори сингъла и ще бъде доволно продължителен и няма да се бие за 8-9 часа. Освен пощите си проверявайте и самите б.нет акаунти, че има хора, които имат достъп до клиента, но все още нямат поща.

Ще си я купя... задължително! :)

Ще тръгне, може да не е на максимум и все пак ще се играе.

Кога ще почнат да си пускат игрите и за линукс? хаха

Ще си я купя... задължително! :)

Ще тръгне, може да не е на максимум и все пак ще се играе.

Кога ще почнат да си пускат игрите и за линукс? хаха

Когато масовия потребител почне да го ползва, как кога

http://www.starcraft2.com/features/misc/battlenet.xml

Новото батъл.нет. Бетата иде!

Едит: Бетата започва този месец.

Че ще е следващата най-велика игра на всички времена след... SC: BW :) e ясно. Само съжалявам, че няма как да мога да отделя толкова време колкото отделих за първата... Поне докато не измислят машина на времето.

Де..а и близардите, нямат друга работа, а създават само подобни времемелачки. Но поне сингъл ще й се насладя.

Aaaa не знам за теб аз с един приятел в щатите наскоро възобнових традицията преди лягане да направим 1-2 игри поне 2 пъти в седмицата. Верно от мързел играем срещу 5 компютъра че иначе само го бия.. не че аз не съм загубил форма пък и така с тези компютри съвсем забравих как се играе нормално. Но поне си припомняме добрите стари времена :)

Aaaa не знам за теб аз с един приятел в щатите наскоро възобнових традицията преди лягане да направим 1-2 игри поне 2 пъти в седмицата. Верно от мързел играем срещу 5 компютъра че иначе само го бия.. не че аз не съм загубил форма пък и така с тези компютри съвсем забравих как се играе нормално. Но поне си припомняме добрите стари времена :)

:) Хах ти на това мулти плейър ли му викаш. Не е ли от 22:00 до 8:00 почти всяка вечер - месеци наред в Батълнет, никакъв мулти не е !

От три години в които имах зала, почти 2 прекарах в плътно цъкане на SC:BW. Турнири, пари на вързано, 2х2, 3х3, 4х4 - това имам предвид под времемелачка. :lol:

Аз пък имам купени игри и даже се бях записал, но не съм влизал в профила си от 1-2 месеца и сега като пробвах и изписва "Невалидна парола или потребителско име"...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...