djadomraz Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Мани, голяма част от SC2 общността го обича, защото "превъзмогва недъга си и каства игри". Не искам да съм груб, но такъв човек просто не трябва да е говорител. Що? Какво му е? Аз хванах нещо се чешеше по брадата и ъъъкаше после беше само черен екран и някаква музика тръгна докато си мрънкаше и ми писна да чакам да стане нещо и го затворих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 В момента: Fenix vs iNcontrol о.О Имортал/колос - една очаквано добра комбинация срещу ПФ и танкове Що? Какво му е? Има говорен дефект (ротацизъм). Sheth е идеален за коментатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Изгледах единия полуфинал от днес. И това което мога да кажа е, че Нестий сякаш се беше предал. И точно заради тази настройка, загуби почти цялата солидна топка мутралиски на Джангъл бейсин -а. Защото, въпреки че картата е по-лесна за терана, отма си я беше спечелил, ако играеше на 100% както си го може. Че и двамата са брилянтни е ясно, но Нестий можеше да спечели ГСЛ-а за 2-ри път спокойно. Защото нито Джинро, нито дори маринката щяха много да му се опънат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Че и двамата са брилянтни е ясно, но Нестий можеше да спечели ГСЛ-а за 2-ри път спокойно. Защото нито Джинро, нито дори маринката щяха много да му се опънат. Според мен Джинро щеше да загуби от Нестий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 пусни един спойлер таг бе човек,днеска от 15 места ми оакаха кефа от полуфиналите,ебати рънер,мерси за линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 пусни един спойлер таг бе човек,днеска от 15 места ми оакаха кефа от полуфиналите,ебати рънер,мерси за линка Затова прави като мен ... докато не си изгледам мачовете, никакво влизане по форумите. Ако трябва и по една седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 След малко финала на IEM http://tv.esl.eu/de/55-flv-fs1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Бре! Жоу/Шоу/Сьоу/Есджау взел, че бил дъртия тос 7500 долара - не е зле за 18 игри (16/2 winrate). Преди малко в ладера ми се падна Endrey (кастър от TeamLiquid). Приказвахме си малко, бил изпушил заради кофти серия от загуби. И наистина, доста глупави грешки допусна, пък и аз бях на ниво, та се стигна до ragequit и после "do i look like i'm in the mood to talk" в чата. I <3 MrBitter! Ето още едно "ревю" на TvZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Бре! Жоу/Шоу/Сьоу/Есджау взел, че бил дъртия тос 7500 долара - не е зле за 18 игри (16/2 winrate). Преди малко в ладера ми се падна Endrey (кастър от TeamLiquid). Приказвахме си малко, бил изпушил заради кофти серия от загуби. И наистина, доста глупави грешки допусна, пък и аз бях на ниво, та се стигна до ragequit и после "do i look like i'm in the mood to talk" в чата. I <3 MrBitter! Ето още едно "ревю" на TvZ. 1-А-Клик 2-А-Клик вс 1-А-Клик 2-А-Клик Terranът даже се опита да стимне. Зергът от своя страна се позиционира и си пусна войската там да млати. Все едно гледам първия ГСЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Терана беше МНОГО ЗЛЕ, а тая простотия, която изцепи накрая изобщо не трябваше да я казва преди да си изгледа реплейя. Тва малко като вчера като играх срещу един протос на Степс-а. Накрая ми вика, "как е възможно с еднакви ексапнди да имаш повече пари за войска от мен", а аз му викам - ти изгуби много единици, а той вика - ти също... Накрая гледах реплея - равносметката беше LOST 35000 за него, а за мен - 20000... и чак се учудва... Единия път му смачках 170 фууд арми, а моята беше около 130, което е просто смешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Тези водове ги пускам заради наливката, а не заради качеството на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Е, то е ясно, аз и за това не съм се впускал да се обяснявам с подробности. Ама тоя пич кефи, прави за 2 стотинки пред целия свят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Тези водове ги пускам заради наливката, а не заради качеството на играта И аз имам няколко реплея в които играя срещу много "кадърни" играчи (зерги) и им се чудя на точките при положение, че новата ми стратегия ги прави на салата. БТВ имам нов, смърфски акаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 То с теран всякакви стратегии правят зергите на салата. Трябва само да си една идея по-добър от 1–А-Клик... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Не мога да не се похваля с тази игра (чисто нова, още пари ): http://www.2shared.com/file/UpftiCZb/ZvT_vs_Omega__master_.html Runner, би ли дал някаква критика/коментар? Baba_qga, противникът ли беше слаб, или аз го изненадах? Btw, този Omega e в Master league, 647/585 win/loss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 То с теран всякакви стратегии правят зергите на салата. Трябва само да си една идея по-добър от 1–А-Клик... Същото мога да кажа за зерга, само че там изискването е да не забравяш да задържиш D, за да може да имаш повече копачи. Ей ся играх срещу един зерг, влезнах му с 10 хелиона, при което той имаше 3 спайна, 3 куина, 20 зерглина и 40 дрони. Убих 30 дрони и 20 зерглина и си отидох с 3 хелиона. Точно 1 минута по-късно зергчето пак беше на 40 дрони. Бахти saturation-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 И какво от това? Всичко тия дрони са за сметка на армията. Два пъти да влезеш да му избиеш дроните и е ГГ. Всъщност той е ГГ още след първия такъв харас! И в крайна сметка, кой взе въпросната игра, да не би да ми кажеш, че те е бил?! Сай, честно да ти кажа, за мен тия кралици бяха излишни толкова много. Вместо тях можеше да пуснеш по-бързи хлебарки и тоя харас с който ти изби всички дрони на ександа нямаше да мине. В крайна сметка е важно, че взе играта де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 И какво от това? Всичко тия дрони са за сметка на армията. Два пъти да влезеш да му избиеш дроните и е ГГ. Всъщност той е ГГ още след първия такъв харас! И в крайна сметка, кой взе въпросната игра, да не би да ми кажеш, че те е бил?! Сай, честно да ти кажа, за мен тия кралици бяха излишни толкова много. Вместо тях можеше да пуснеш по-бързи хлебарки и тоя харас с който ти изби всички дрони на ександа нямаше да мине. В крайна сметка е важно, че взе играта де... Той направи три кралици, защото фейкнах старпорт билд. Колкото до тази игра, не мисля, че теранът беше слаб, или че ти го изненада. Просто с толкова апм толкова може момчето. Чест му прави, че направи двоен медивк при 3 факторита и че се опита да измикрова там нещо. Безсмислена работа е. Runner, 3 сийджа, 8 хелиона и 2 тора едвам се справиха с 10 хлебарки. Кефи ме играта. Роучът го чешат само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Хахахахахахахаха, ти да не си ги пратил на move към неговата база, с надеждата, че по пътя ако срещнат някой роуч ще го прегазят!? Я дай реплея, че скоро не съм гледал фантастика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Runner, 3 сийджа, 8 хелиона и 2 тора едвам се справиха с 10 хлебарки. Кефи ме играта. Роучът го чешат само. Ъъъъ? Как? Танковете ако не са siege-нати докато избият хелионите само 2та тор-а ще изринат хлебарките даже без танковете... освен ако хлебарките не са 3/3 и да ги зарива чат-пат да се възстановят бягайки от торовете и танковете докато изтрепе хелионите... Но сийджнеш ли танковете дори без хелиони са си пътници хлебарките... Но се замислих друго - защо големите юнити нямат "стъпкване" - щеше да е идейно да се разходи някой Тор или Ултралиск върху камара зерглинги и да ги настъпва като бубулечки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Хахахахахахахаха, ти да не си ги пратил на move към неговата база, с надеждата, че по пътя ако срещнат някой роуч ще го прегазят!? Я дай реплея, че скоро не съм гледал фантастика. Май не си гледал реплея на Psyclon, и са били 13 роуча срещу 3 сийджа, 6 хелиона, 2 марина и 2 тора. Ебати роучовете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Май не си гледал реплея на Psyclon, и са били 13 роуча срещу 3 сийджа, 6 хелиона, 2 марина и 2 тора. Ебати роучовете! Ми първо танковете не бяха сийджнати второ бяха отпред трето тор-овете идваха 1 по 1 и той се беше прицелил баш в танковете и тор-овете хелионите и марините са ясни. Та кое в онази битка те озадачи. Ако бяха сийджнати танковете щеше да е МНОГО по-различен резултата. Поне 2-3 от тях нямаше да ги има преди да успеят да се изплюят. И не бяха 13 хлебарките ами бяха 15 тези с които тръгна и тях ги избиха танковете и 2та тора (като втория дойде след като почна битката). Освен това битката я спечели терана не хлебарките. Втората битка беше тази с която спечели играта. ПС: Psy, що не му пусна на човека фандък бе? Трябваше да играеш на зерглинги и муталиски че да го зарадваш малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Много се дразня, когато говорите глупости! Те 10 хлебарки могат и срещу 20 имортала да се изправят, но какви ще са последстивята? Конкретно в играта на Сай - влиза с 13 хлебарки на 3 танка и то не сийджнати, 1! тор (след като избуги част от хлебарките дойде и втория) и 4 хелиона, които през половината атака дори не стреляха. Равносметката беше, че терана изгуби 2 танка и 1 тор, а сай изгуби всичките хлебарки! В ресурсно изражение сай изгуби 500 ресурса повече в тая атака. Ако терана имаше 2 тора в началото, нещата щяха да са още по-зле за Сай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 В онзи момент аз видях че танковете нямаха сийдж изобщо (т.е. още не беше го "измислил"). И бяха 15 хлебарките.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Айде бе, Бабо, обори ни пак! След 7 загуби срещу теран ми стига толкова бой за тая вечер... Сай, да биеш теран стана като малък празник, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.