PSYCHOSIS Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Trump е пич Отдавна не съм му гледал стрийма, но преди всеки ден зяпах по малко, докато закусвам/обядвам/вечерям. Определено го има момента с многократното тестване на дадена стратегия, колкото и отчайващо зле да изглежда. По едно време май съвсем спря да играе и само кастваше, а сега май главно с WoW се занимава. Не е от най-добрите терани, но все пак 3000+ не е за пренебрегване. ----------------------- Kaspersky semi-finals: http://www.teamliquid.net/video/streams/Ipp Zenio vs TOP - 2:3 Ret vs MC - 0:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 МС определено му хвана цаката на протоса, и бая ще се озорят, за да го пребори някой. Пък как мина през Рет не е истина. Но и Рет има солидна заслуга, игра слабо според мен. Нямаше генерални груби грешки, но куп дребни грешки могат да имат същия ефект. Примерно в първата игра, имаше излезли два роуча, които 5 часа си чешеха корубите, преди да започнат да бият по двата пилона, с които беше запушен, после хетча на нейчъръла му, стоеше и той три дена без нито едно дронче... е, срещу някой друг може и да минат тез грешчици, ама срещу МС хич даже не стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Отчайващо представяне днес...чувствам се по-сакат и от жертва на противопехотна мина... Остава ми само да се наспя като гъз и да се надявам, че утре ще смуча по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Отчайващо представяне днес...чувствам се по-сакат и от жертва на противопехотна мина... Остава ми само да се наспя като гъз и да се надявам, че утре ще смуча по-малко Има такива дни. Понякога се кефя колко безумно добър съм станал и няколко дни по-късно така ме мачкат сякаш пипам играта за първи ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Тоя батъл нет няма ли да го оправят най-накрая?! Непрекъснато ме дава фейвърет срещу някви дето са по 200-300 точки повече от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 (Re)stream на oGsMC: http://www.own3d.tv/live/11888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Нова година, нов GSL Утре са първите мачове от GSL 2011 Tour: Nestea vs PoltPrime, MakaPrime vs TheBestfOu (и разни други комбинации между същите играчи). Артозис и Тейстлес са ми залипсвали Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Аз лично направо съм като болен без гсл-а. Но поне си дръпнах една седмица отпуска в началото на годината, да мога да гледам поне началото на сезона на спокойствие. Интересно ми дали ще продължат да ги катерят на торенти (своевременно). Определено изглежда по-добра на ХД отколкото на смотания стрийм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Интересно ми дали ще продължат да ги катерят на торенти (своевременно). Определено изглежда по-добра на ХД отколкото на смотания стрийм. Би трябвало. Интереса към гсл-а става все по-голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Най-модерния чийз, идва протоса и ти краде двата асимилатора о_О. Гаранция ще си само на зиилоти мнооого дълго време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Най-модерния чийз, идва протоса и ти краде двата асимилатора о_О. Гаранция ще си само на зиилоти мнооого дълго време. Т.е. докато изкараш първите 2 броя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Ако изкараш само 2 броя, докато чупиш 1 газ и стане твойта ще си доволно забогатял. В общи линии ти прецаква тотално билд-а. То аз преди играта бях решил да пробвам чарж зийлоти и ме прецака супер много, кво остава за всеки друг билд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Ако изкараш само 2 броя, докато чупиш 1 газ и стане твойта ще си доволно забогатял. В общи линии ти прецаква тотално билд-а. То аз преди играта бях решил да пробвам чарж зийлоти и ме прецака супер много, кво остава за всеки друг билд. Честно казано в момента в който ти вземе двата асимилатора би трябвало да изгуби играта. Всичко което трябва да направиш е моментално алл-ин с хронолоти. Противника ти току що се е набутал 150 минерала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 За англоговорящите - пефектното четиво преди началото на новия сезон. За останалите малка извадка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Стрийм на ГСЛ мачовете: http://www.teamliquid.net/video/streams/Focuzed Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Мачовете от вчера са качени в арена: http://arenabg.com/details.php?id=72c52483da11f6afaea2f24b0d364fb444dac7ff Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Само за информация - http://sc2ranks.com/eu/610238/MeatyOwlLegs Говори се, че това е "смърф" акаунт на Naniwa. От една страна показва впечатляващо постижение, от друга страна показва колко кекава е ладер системата на Близард. И още нещо интересно: "Team EG has just announced the signing of DeMusliM to their StarCraft II team. He's departing his former team mTw after being acquired by EG for an undisclosed sum. Team EG's StarCraft II team is currently made up of IdrA, iNcontroL, Grubby, DeMusliM, Machine, LzGaMeR, iNkA, Axslav, and StrifeCro." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Artosis: I got nerd chills all over my body. Дами и господа, с удоволствие ви представям: The StarCraft Bible Who knew that explosions of pixels could inspire? Authored by Patrick Howell O'Neill StarCraft is a game of awe. When you watch players perform superhuman tasks of speed and creativity, your jaw drops. Your blood flows a little faster when you witness a key-stroke of genius. Who knew that explosions of pixels could inspire? This is the history, the love and the Bible of StarCraft. About the author: Patrick Howell O'Neill is a writer born and raised in Brooklyn, New York. He has been around professional gaming for over a decade. You can find him at his personal website, www.androidbit.com. Publication Date: XII 22 2010 ISBN/EAN13: 1456489771 / 9781456489779 Page Count: 226 Binding Type: US Trade Paper Trim Size: 8" x 10" Language: English Color: Black and White Related Categories: Games / Video & Electronic Можете да си я свалите от ТУК Трейлър: http://www.youtube.com/watch?v=ylOT9Q4UUHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Сега изгледах игрите /май от вчера/ от групата: TSL_FruitDealer oGsjukto oGsZenio IMMvp ... и нямам думи. Как може точно IMMvp да се падне в група с 3 зерга . Все едно вълк е влязъл в кошара с малки агънца. Този човек има ТвЗ каквото не съм видял досега. Да е жив и здрав IMNestea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Щом викаш че за IMMvp Фрут и Зенио са малки агънца, едни от най-добрите зерги, какво повече да говорим... Едит: Как точно ти порпускам мисълта, като си го казал толко директно и прямо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Runner пропускаш мисълта ми и си го нагласяш като за теб. Пак. Имам предвид само и единствено IMMvp и неговото убийствено ТвЗ - друго такова не съм виждал, а явно и за копиране е трудно, щото не съм видял някой да се справя както него с Nestea FD Kyrix и т.н. За пример виж финалиста от последния ГСЛ, Рейн... Kyrix направо го схруска като салата от пресни марулки. И казвам, че е толкова добро ТвЗ -то му, благодарение основно на съотборника му от Нестле. --- А за имба на мен ми омръзна да говорим. btw Тester/sSkS/Trickster /дали скоро ще спре ?/ също прави много хубави игри. Надявам се да го гледаме повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Днес се очертават добри мачове - MC, Inca, Nada. sanZenith вече не го считам за добър след двете поредни недоразумения с Forge FE срещу Check. Хахахахаха, ще черпиш July не го гледах, но е бил 2:1 /за всеки случай слагам спойлер/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Ти им кажи какво направи July. Имаш талант да го разказваш. В момента psy пише нещо и ако става въпрс за играта на July в гсл ще черпи каса бира. Ако е за нещо друго, аз ще имам да черпя. Ти им кажи какво направи July. Имаш талант да го разказваш. Едит: Ще черпя. Едит3: По най-бързия начин отивай да гледаш серията. Особено първата игра. Като я видиш сам ще се почерпиш каса бира. Честна пионерска - заслужава си. Едит4: Невероятен ръш на july. Artosis: "July just broke the ladder for everebody." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Прочетох какво е станало - нищо ново. Slush редовно прави такива работи. Но все пак е готина тактика Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 За мен лично беше първи път да го видя това, пък и да го направиш на гсл не е малко. Беше страхотен избор предвид картите на които играха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.