Zingam Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 В Battle.net ли играете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 MVP се превърна от теран, който донякъде харесвам, в теран, който бих искал да фрасна в лицето със самосвал Шегата настрана, зергите днес не играха особено добре - особено ФрутДилър. Дано утре срещу протосите положението не е чак толкова трагично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 В Battle.net ли играете? Няма къде другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Бих протос с 2995 точки Така де, спрях му канон ръша и той излезе, но все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Аз пък грозно размазах теран тръгнал да ми играе с мародери срещу протос. Сигурно е изключително вървежно особено срещу кретен като мен който се експандва доста рано но не и ако същия кретен изкара първи юнит имортал Мародери срещу имортали вадени от 2 роботикса просто нямат никакъв шанс Особено с малко сентрита и някой стокър и зийлот за цвят. 8 мародера с 2 медивака ги спрях с проби, 1 зийлот, 1 стокър и 2 имортал (при това всеки от тези се биеше с мародерите поединично - първо единия имортал, после зийлота и стокъра 2 сек след него и накрая с пробите ги обградих и докато гинеха пробите излезе 1 имортал и го довърши всичките до последния. Много здрави говеда са това иморталите, ей! MVP се превърна от теран, който донякъде харесвам, в теран, който бих искал да фрасна в лицето със самосвал Не съм следил игрите (а ми се иска да гледам подобни неща на големия телевизор но само постфактум мога да ги сваля от замунда или арена и ми се губи кефа)... та ми е любопитно защо. Какво прави толкова неприятно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Какво прави толкова неприятно? Много лошо бие зерги FPS стрийм на Димага: http://www.own3d.tv/live/1021 В момента играе срещу Стрелок в XMas Cup на HomerJ. Ето и бракет, има убийствени мачове: http://xmas.homerj.de/de/cup/11/grid/homerj-sennheiser-xmas-cup-grand-final.html На официалния стрийм дават Даркфорс срещу Хасу: http://www.teamliquid.net/video/streams/HomerJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Какво прави толкова неприятно? от 11 последователни игри загуби една. да не говорим,че всички победи бяха просто размазващи,ТвЗ-то му е убииствено. иначе и аз зяпам хомерджей купата,ама от стриима на браток и sjow едновременно sjow падна 2-1 срещу ебати кашкаваления протос първата игра два прокси гейта,втората игра войдрей ръш,третата игра пак прокси гейтове аман Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 MVP се превърна от теран, който донякъде харесвам, в теран, който бих искал да фрасна в лицето със самосвал Много лошо бие зерги Сай няма ли някакви водс или репс някъде, че това трябва задължително да се гледа ? Ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 sjow падна 2-1 срещу ебати кашкаваления протос Нани е много мазно копеленце Даркфорс пък би Хасу с 2:1. В решаващият сет на Скрап Хасу пусна сигурно 100 ФФ, но не можа да удържи надъханите хидри Следва битката на титаните - Димага срещу ДядоРа: http://www.own3d.tv/live/1021 Мана срещу Браток: http://www.teamliquid.net/video/streams/reQ Светлия, водове сигурно ще има в някой корейски сайт. Ама не ти трябва да гледаш, грозна работа, толкова много зерги измряха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Уау каква игра направиха Братока и Мана. Мана почти я беше взел на няколко пъти, но мултитаскинга на БратОка го пречупи. 10х Сай за линковете. А за днешната ТвЗ фиеста ще излезе нещо надявам се ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Другите резултати от този кръг: TLO vs Nightend - 1:2 Morrow vs Kas - 0:2 Tarson vs Kuba - 2:0 В следващия кръг: Nightend vs Kas Naniwa vs Mana Darkforce vs Tarson WhiteRa vs Dimaga Мана = изрод! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 ебати,първо като си взех играта само TvT после като качих малко дивизии ТвТ от дъжд на вятър и тая вечер разбрах защо. първо някакъв лумпен пробва да масва баншита от една база на steppes - толкова бях учуден, че тоя 10 минути дори не понечи да експандне,че за малко да загубя играта от излишно текване до сииджове после пък някакъв теран на ЛТ с много странно разбиране за мачъп-а - 9 и 12 позиции,сладура скаутва 1-1-1 от моя страна,аз скаутвам две казарми с адони и спекулирам,че е отворил с добрия стар 3rax,който кажи-речи наказва много здраво технологични гамбити на такива близки дистанции. пускам си бункерче,помпя си хелиончета и пускам един рейвън за всеки случай,че ми държеше мокро от миналата игра. гледам после риплея,нашия човек тръгна ва ми влиза в рампата с 9 марина и 3 мародера,аз горе го чакам с 4 хелиона. през това време нашия строи фактори,старпорт и експандва - wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Мана верно е изрод, но какво да кажем за Кас ? Наистина страхотни игри дотук от всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Мухаха... малко бонус точки, 1 игра срещу "favored" противници (как и колко favored са били не знам но моя ally беше в диаманта но шарана му с шаран се отказа след първата атака на противника със блинкващи стокъри) и съм +40 точки напред... с около 280 точки преди следващия в дивизията... тоя тъп бъгнет няма ли пак да ме прехвърли в по-горната дивизия че ми писна да толкова лесно да взимам игри. Между другото бързи имортали се оказва много добра тактика. Гейт - 2 роботикса - 2-3 зийлота и 2 сентрита след това основно имортали... спира много грозно стокъри (ама под много грозно имам предвид че докато се сети че битката е крайно нечестна за него и ги блинкне нанякъде поне 4-5 ги няма) ... че и линги - малко ФФ, зийлотите танк-ват а иморталите отзад млатят здраво... освен по въздух не мога да се сетя как се контрира това. Освен с повече имортали или колоси разбира се. С хидри определено не става защото докато излезат хидрите аз ще имам я колоси я повече сентрита и пак заминават в киреча. Мародери и танкове са грозна гледка, много марини май само биха ме притеснили може би... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Както би казал FoxeR - marines! Или 4 гейт zeal/sentry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Брей ZeeRax oт 4 игри в група с: [M]Lalush - mouz.Strelok - Alternate.Socke има 3 победи и една загуба. Направо сила демонстрира. Остава му един мач срешу Лалуш и почти сигурно отива в следващия кръг. ZeeRax vs Strelok Изтичник: http://psistorm.eu/news-914 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Бтв за информация на Мерк и др. ZeeRax е играл с тосс !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Кога ще почнат да ги дават по телевизията тия мачове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Когато отидем да живеем в друга държава. Тук ни дай чалга и футбол от А-група. Или чалга-футбол от поп-фолк първенството ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Eeee мрънках мрънках... най-накрая пак ме прати в диаманта (2v2) ... при това съм №4 в дивизията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 http://ch.gomtv.com/4555/28119/401343 За пропусналите вчерашния ол кил на MVP: MvP vs Zenio :: 2-1 (L. Xel Naga || W. Steppes || W. Shakuras) MvP vs Fruitdealer :: 2-0 (W. Lost Temple || W. Jungle Basin) MvP vs Leenock :: 2-0 (W. Scrapstatiion || W. Xel Naga) MvP vs NesTea :: 2-0 (W. Shakuras || W. Steppes) MvP vs Idra :: 2-0 (W. Scrapstation || W. Delta Quadrant) Някой казват, че просто е играл правилно. --- А днес гледам, ама особено протосите въобще не ми е ясно кой играе. Но този /май ST_GgoBooGie/, който отстрани Чая, направи впечатляващи игри - особено третата. Idra пак е напсувал тосса, който го е отстранил. Като цяло наистина е шоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Tester vs FruitDealer !!! http://www.teamliquid.net/video/streams/overvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Tester vs FruitDealer !!! Тамън щях да го пиша. Еми очакваме EPIC final. "Tester does not wait for Tournament. Tournament waits for Tester." Едит: Е не, този верно е Бог на протоса. Сега сигурно в Корея пуснаха заря. Едит2: Игра2 - това не е протос... може ли толкова брутално да мине през силен зерг като ФД ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 FD имаше пет кучета срещу 40+ фууд армия - как да не го прегази? Много лакома игра от страна на Плодчо. Иначе първият сет си беше шедьовър. Заболя ме, но мога да оценя нещо хубаво, когато го видя Ахахахахахаха: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Пропуснал си удивителната на Jinro накрая. Хубаво са се сетили и добре се е получило. Много фенове има тоз Tester ! Чак не мога да повярвам. Пък по ГСЛ -те нещо го няма ?!? --- YESTERDAY Gisado Challenge Terran vs Zerg bo3 KotH IMMVP 2-1 Zenio IMVP 2-0 every other Zerg TODAY Gisado Challenge Toss vs Zerg bo3 KotH / choya 2-1 Kyrix / Idra 2-0 choya / Idra 0-2 Genius / Genius 2-1 Leenock / Genius 0-2 NesTea / NesTea 2-0 HongUn / NesTea 1-2 Squirtle / Squirtle 0-2 FruitDealer / FruitDealer 0-2 Tester Като цяло доста равно днес, но имам чувството, че ако Tester беше първи тосс щеше да има пак ол кил. --- Сега гледам игрите на MVP - до ФД стигнах - и спокойно мога да кажа, че нямаше лесно взета игра. Имаше обаче непрестанни максимално оптимизирани отигравания на ситуации... Което ме води до извода, че основната заслуга за вчерашния му ол кил е на IMNestea - за мен най-способния и умен зерг към момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.