Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

очеИзвадно е че ти си нахранения ама карай :laughing:

Стане ли въпрос за малоумни изказвания обаче горния бие всички без конкуренция :laughing:

Момко бледен, скоро ще изядеш поредния БАН. Кой ще ти е подред, 3ти? 4ти?

Последно (или предпоследно) проявление под ника Zal_Negodnik, просъществувал 14 поста..

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Момко бледен, скоро ще изядеш поредния БАН. Кой ще ти е подред, 3ти? 4ти?

???

млади и неопитни младежо ,вие тук се надпреварвате с неадекватни включвания ...кви банани кви 100 лева ?,да не си прекалил с газираното снощи :laughing:

Ясна ми е злобата че ти сипвам ама защо пък чак толкова ?

Няма такъв играч, който която раса да хване да бие наред. Няма как да се отдели толкова време за игра просто, много ясно че ще са добри зерг/теран/протос играчи, няма значение това че някой си е избрал една раса. Добрият играч печели и това е.

...И това твърдение за добрите играчи, които щели да хванат всяка раса и да са номер 1, изобщо не знак как ти дойде на акъла...

Не съм се изразил май добре.

Ако беше един зерг този, който да вземе ГСЛ1, ГСЛ2, ГСЛ3(упс увлякох се, но пък предстои де), All Stars турнира - турнирите на най-високото виждано до момента ниво, та ако беше един можеше да кажем, ама той този е много добър, и с тосс да беше и с теран, все щеше да ги вземе. Примерно за Флаш се говорят подобни приказки - че дори и друга раса да беше, пак щеше да е N1.

Но в случая виждаме в трите различни highest level турнири, трима различни шампиона, с единствената прилика, че играят ЗЕРГ.

Фрутчо, Студения чай и машината Кирикс - очевидно е до имба в расата, а не до индивидуални умения.

Дано съм по-ясен сега.

---

Сай като цяло може би си напълно прав, но не пречи да виждам към момента как стоят нещата.

А ако станат факт тези промени в баланса за които говориш, просто не виждам как в ЗвП мачъпа, зерг юзърите ще взимат игра.

Тук явно трябва да се работи по мачъпи, а не с расата като цяло.

Гаранция зерг ще вземе първо място.....ако не излезе някъв пач до тогава ама ме съмнява

Нищо чудно и финал ZvZ

Е ,и аз без да искам познах...... добре че двата зерга се паднаха един срещу друг на полуфинала иначе щяхме да гледаме финал ZvZ !

Както каза и Светлия по горе не може 3-те наи -големи турнира в последните месец -два откакто излезнаха последните два пача недоразумения да се печелят безапелационо от РАЗЛИЧНИ зерги,Корейския ладер да е превзет буквално от зерги и тва да не показава нещо !!!!

Очевидно има дисбаланс и в наи скоро време трябва да се фиксне.

Лично ще съм доволен ако започнат с премахването на тъпото правило съплай преди казарма

Абе, davidert, ако има някой с малоумни изказвания, това определно са твоите! И се запри с умозаключенията и определенията си, защото наистина ще получиш поредния подарък. Писна ми от някви коментари, които са изсмукани от пръстите. Я дай линк кум корейския ладър в момента и после виж останалите ладъри. В корейския ладър нещата са 50:50 от към теран/зерг, за разлика от европейския, в който в топ 20 са 16 терана! Айде преди да говориш поне мисли, или ако не можеш да мислиш, поне виж фактите!

Кои билдове изискват барака преди съплай и каква е тяхната цел?
Reaper rush. 11 Baracks, gas, supply, upgrade CC, tech lab. Тоя билд Чуш го ползваше още на бетата, при първите му опити за теран. Само че там го правеше за по-бърза фабрика.

Въобще, това, като че ли е билд за по-бързо текване.

Абе, davidert, ако има някой с малоумни изказвания, това определно са твоите!

А иначе ако има някой, който да експандва без проблеми, това определено е теран

Просто няма какво да направиш в ранна игра, за да тормозиш противника.

Я пак ? кои е с нередовните коментари ? :laughing:

Писна ми от някви коментари, които са изсмукани от пръстите. Я дай линк кум корейския ладър в момента и после виж останалите ладъри. В корейския ладър нещата са 50:50 от към теран/зерг, за разлика от европейския, в който в топ 20 са 16 терана! Айде преди да говориш поне мисли, или ако не можеш да мислиш, поне виж фактите!

Ще ти писне щото истината боли ! Ако говорим за факти то пак казвам виж 3-те наи-големи турнира кои ги взе и то РАЗЛИЧНИ зерги ,след тва виж и в Кореиския ладер .В Европеиския и Американския изобщо не ме интересува щото наи-добрите там отпадат още на наи-ранните кфалификации на добрите турнири.Тва е все е едно да ми вадиш кои бил спечелил турнири по 100$ като пренебрегваш тези по 80000 $ или да ми вадиш как било в бронзовата дивизия :laughing:

Кои билдове изискват барака преди съплай и каква е тяхната цел?

Да речем тези билдове които ще се опитат да поспрат зерга да прави необезпокояван ФЕ и едновремено с това да те атакува и със зор да го удържаш.......

и още едни други билдове при който Идра ще почва да пише гневно по клавиатурата :laughing:

И ...още едни билдове при които Фоксера вероятно ше маже наред ... :rolleyes:

Я кажи тогава, как да аткуваш теран в ранна игра като играеш със зерг?

Как се влиза на експанд с планетари фортес, ако нямаш ултралиски?

Защо се хващаш за 2 турнира, като преди това теран е спечелил над 100?

Винаги ще се намери някой да развали хубавата темичка, където (почти) не говорехме за баланси. Който смята, че някоя раса е много имба/ОП да почва да я играе - само това мога да кажа.

От лично моя гледна точка: Почнах П, минах на З, последно време играя рандом. С Т печеля почти всеки път без проблеми. С П съм 50/50, а със З почти не мога да си взема мач, освен в ЗвЗ (срам). Точно в този възходящ ред вървят и необходимите умения според мен (или поне докато не се стигне до топ даймонд, където вече рязко се променят нещата). Това е според мен.

Иначе искам да ви помоля, от утре като почне ГСЛ3 да слагате споилер тагове. Няма да мога да гледам всички мачове навреме (освен ако не реша да не спя една седмица), а не ми се иска да се самоизолирам от форума. :beer:

Как се влиза на експанд с планетари фортес, ако нямаш ултралиски?

Ами аз ги атакувам с хлебарки и въпреки че мрат аз атакувам scv-тата което е достатъчно като начало защото аз не толкова фортреса искам да убия колкото работниците. При повторна атака довършвам започнатото с каквото имам. Ултралиски не съм правил може би от месец. То и кериъри или може би само веднъж

Бухахаха! Това беше велико!

Ако случайно сте изтървали:

Значи все пак е намерил Ламбо :) Много добре се е получило, евала на Хъскинатора!

Добра идея ми даде баба :) Поне в не-топ diamond явно е много вървежна. Слагам 2 хача, 2рия гледам винаги да е пълен с ларви , някакво жертвено оври малко по-напред да дебне, и минимална армия. Като идват и убият оврито (или крийпа) пускам хлебарки и зерглинги или муталиски според зависи какво иде. Държа съвсем малко колкото да ги замотат + 1-2 кули ... от 2 хача един до друг все ще има 6-7 юнита още да изкарам обикновено са 10тина.

А срещу терански и протоски ръш така добре действат бейнлингите че чак ми направи кеф (е + малко зерглинги)

Една интересна новина за лека нощ - любимецът на много протос юзъри и победител от турнира Blizzcon - Джиниъс (NEXGenius) - е обявил, че възнамерява да премине на друга раса, защото на този етап с протос е почти невъзможно да постигнеш някакъв голям успех. Все още не е решил дали да бъде теран, или зерг. Досега е имало доста случаи на оплакващи се топ играчи (зерги ;) ), които все пак са си оставали със същата раса. Едно е сигурно - на GSL 3 ще го гледаме като протос, защото според правилника играчите не могат да сменят расата, с която са били на квалификациите.

Е, стига де - един от тримата приятни за гледане протоси от Корея да сменя расата :( Няма ли да се появи протоския пророк да покаже как се играе тази раса вече... Добре че и БелиятРа не е толкова сериозен състезател вече, сигурно и той щеше да сменя до месец-два :)

Остават броени минути до началото на GSL 3! Пожелавам на всички в Ro16 да има 16 зерга! Ако зерг е ОП, нека поне бъде ОП на макс! Ако ще има сълзи, нека образуват океани! Нека се лее маринска кръв, нека кънтят предсмъртните писъци на зелъти, нека целият свят бъде обхванат от крийп!

:D

Що бе, почти никой друг не се опитва да прояви толерантност и здрав разум, всички плюят. Ще плюя и аз :)

Като ще е гарга, да е наблъскана с мутаген! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...