djadomraz Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Богати зерги плащат торби злато на Близард за всяко бъфче /според достоверен източник/. Ахахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 gay9... Боре, според мен е крайно време да пуснеш и ти някакъв мач с твой коментар. Болен мозък си (доказано) и смятам, че познаваш играта на прилично ниво. И не ми се оправдавай с fraps, можеш да инсталираш една игра, не можеш да нацвъкаш пет настройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Болен мозък си (доказано) Преди малко превеждам за muscular imbalance и първото нещо, което ми дойде на ума, беше: "Пак за терани ще става дума..." Иначе се оправям с Фрапс, имам няколко клипа на мои игри, качени в YouTube, но са ужасни и нямам намерение да ги споделям, даже не знам защо още не съм ги изтрил. А и вчера настолният компютър май умря - на сервиз е в момента - така че може в скоро време въобще да не докосна играта, ако се наложи скъп ремонт или направо нова машина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 [spam] Искам мнението на геймъри. До 100 лева в момента се чудя между две мишки - Logitech MX1100 и Gigabyte M800. Ще ми се плъха да е по-едричък и да не се губи между пръстите... Благодаря [/spam] П.П. Ако не желаете да спамите тук - ще се радвам на мнение в тази тема. Извинявам се за нахалството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 [spam] Искам мнението на геймъри. До 100 лева в момента се чудя между две мишки - Logitech MX1100 и Gigabyte M800. Ще ми се плъха да е по-едричък и да не се губи между пръстите... Благодаря [/spam] П.П. Ако не желаете да спамите тук - ще се радвам на мнение в тази тема. Извинявам се за нахалството. Млако в страни, аз пък бих ти предложил - Razer DeathAdder. Наскоро си я купих - много е удобна с модифициран захват, много удобна за големи ръце (и аз съм с такива). 1000Mhz рейт, 3500 дпи, макроси, промяна на чувствителността в движение и 5 различни профила. Не искам да чуя за друга мишка откактво видях какво е с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 [spam] Искам мнението на геймъри. До 100 лева в момента се чудя между две мишки - Logitech MX1100 и Gigabyte M800. Ще ми се плъха да е по-едричък и да не се губи между пръстите... Благодаря [/spam] П.П. Ако не желаете да спамите тук - ще се радвам на мнение в тази тема. Извинявам се за нахалството. Тук всеки освидетелстван старкрафтаджия може да си пише. според мен. Пък и е директно свързано с играта. Между горните две, никога не бих заложил на новак в тая област. Лоджитеците са се доказали отдавна, гига тепърва ще го правят. Иначе и аз съм с Razer (Copperhead), 100 годишна, но желязна. Най-хубавото й, освен техн. характеристики, са големите грапави бутони, които май всички Рейзъри имат. Е, при мен се поизтърка грапавото, но не пречи. --- A aз на твое място бих се замислил, за мишка с топче По примера на нашия патрон, бате Слеърс. --- Сай това да не си ти: http://www.youtube.com/watch?v=cNFU8gjpd0U ? Друго не можах да открия. Пусни все пак един линк, нека да чуеш странично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Сай това да не си ти: Гад такава Не ми трябват странични мнения, знам, че е плачевно положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Гад такава Не ми трябват странични мнения, знам, че е плачевно положението. Нищо де да си кажа все пак. Като за първи или почти първи път, искам да кажа, че е супер. Ти нали не мислиш, че първите пъти на Дей9 (примерно) са били по-добри. По-важното, е че се чувства голям потенциал, от теб си зависи дали искаш или не искаш да го развиеш, мисля и ч на теб ще ти е забавно, а и за нас ще е удоволствие да те слушаме и гледаме. Това че си зерг все ще го преглътна някак си. --- Да не вземеш да го изтриеш сега, тамън го дръпнах с някакъв лоудър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Борисе, съвсем, съвсем, съвсем официално и пред публика заявявам, че искам да ме поканиш като гост коментатор! Обещавам да ръся простотии! btw, доста смело да тръгнеш да кастваш на живо. Когато вниманието ти е раздвоено между плямпането и играенето! Аз бих опитал някакъв риплей, по-скоро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 [spam] Искам мнението на геймъри. До 100 лева в момента се чудя между две мишки - Logitech MX1100 и Gigabyte M800. Ще ми се плъха да е по-едричък и да не се губи между пръстите... Благодаря [/spam] П.П. Ако не желаете да спамите тук - ще се радвам на мнение в тази тема. Извинявам се за нахалството. Иди в магазина и пробвай мишките които си харесал. Изобщо не гледай характеристики и функции. Взимай тази, която ти е най-удобна. Това е субективно, за мен мишката е razer diamondback 3g, за теб може да е друга. Излезло е малко ново пачле. Да видим какви бъгове ни носи този път :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 ОООоооооо влизам и аз веднага в бизнеса с коментирането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 TERRAN - Thor + This unit will now prioritize attacking ground combat units over Medivacs. Тоя пач баш пачле се оказа. Антарес, трябва да се уговорим как и кога да го направим това нещо, намирисва ми на EPICNESS MONSTER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Тоя пач баш пачле се оказа. Антарес, трябва да се уговорим как и кога да го направим това нещо, намирисва ми на EPICNESS MONSTER! Тоя жизнено определящ пач е само докато се чудят откъде да подхванат зерга пак. Определено им е най-трудно да се справят с баланса на зерга. В 1.1.4. или по-скоро 1.1.5. очаквам промени точно там. --- И вече чакам продукти с марката Сайтарес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Fraps + ТеаmSpeak/Ventrillo/Mumble ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Млако в страни, аз пък бих ти предложил - Razer DeathAdder. Наскоро си я купих - много е удобна с модифициран захват, много удобна за големи ръце (и аз съм с такива). 1000Mhz рейт, 3500 дпи, макроси, промяна на чувствителността в движение и 5 различни профила. Не искам да чуя за друга мишка откактво видях какво е с нея. Взех си дет адъра преди една година, за да играя Уаркрафт. Когато излезна старкрафт 2, видях, че мишката е направена ИДЕАЛНО за всяко РТС. Ползвал съм около 10-на други, Рейзъри, Логитекове, Стийлсерийз, но Дет Адърът е единствената с правилната форма и големина. Имай предвид, че е бърза мишка, тежка е и е доста надута, така че дори и да държиш мишката по crow's foot начина, както аз я държа, ръката ти си почива върху нея. Имам и Мамба, но изобщо не можем да говорим за същото усещане. За мен това е най - добрата мишка, произведена досега. П.С Мишката работи добре и без пад, но като че ли Мамбата се държи по-добре на пластмаса и дърво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Тоя жизнено определящ пач е само докато се чудят откъде да подхванат зерга пак. Определено им е най-трудно да се справят с баланса на зерга. В 1.1.4. или по-скоро 1.1.5. очаквам промени точно там. Ако ще подхващат зерга то ще е пак някой бъф, защото да се каже, че зерга е по-добре от теран в момента е грехота. Зерг да вземе игра на теран определено трябва да е по-добър от терана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Ако ще подхващат зерга то ще е пак някой бъф, защото да се каже, че зерга е по-добре от теран в момента е грехота. Зерг да вземе игра на теран определено трябва да е по-добър от терана. Ми как, прав си, разбира се. Трябва да си уникално добър със зерг, за да победиш дори и най - мизерния теран. Нека да бъфнат инфесторите да почват с 25+ енергия. Муталиската се нуждае от още 20 кръвчица отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Границата от 3000 точки вече е прескочена: http://sc2ranks.com/kr/1617022/IMMvp Луда работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 После как ЗергБонг няма да мачка наред - вижте кой му е спаринг партньор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Ето - пак теран... Защо ли не се учудвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Защото Jinro игра най-стабилно от всички - какво има да му се чудиш на това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Не говоря за турнира, а за първия, който мина 3000 точки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Аа, ясно. Но по тази логика, който и да беше я минал значи щеше да е нещо съмнителна расата Следващите 3, които ще минат са 2 терана и един протос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Е, когато се съберат няколко ивента, в които все терани да са лидери, тогава работата определно намирисва. Защо примерно нямам проблеми срещу протос и зерг, а само срещу терани? От последните ми игри почти всички съм ги спечелил, освен тези, които са били срещу теран. Една единствена игра взех и то защото противника не видя скрития спайър и ми влезе с 5 баншита, точно когато ми излезнаха муталиските и тя играта беше ясна след това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.