djadomraz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Diablo 3 В никакъв случай! Изобщо не може да се мери със StarCraft ама ИЗОБЩО. И за да няма неразбрали - Diablo не може да се намаже на малкия пръст на кой да е StarCraft - поне за мен. Колко игри има които се играят над 10 години? Да се сещаш за друга освен StarCraft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 В никакъв случай! Изобщо не може да се мери със StarCraft ама ИЗОБЩО. И за да няма неразбрали - Diablo не може да се намаже на малкия пръст на кой да е StarCraft - поне за мен. Колко игри има които се играят над 10 години? Да се сещаш за друга освен StarCraft? Diablo 2. Warcraft. Сещам се и за това недоразумение CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Diablo 2.Warcraft. Сещам се и за това недоразумение CS. WarCraft няма и половината фенове на SC а толкова турнири които има за него останалите взети заедно нямат и половината ... случайно да си чувал че корейците искаха да го направят дисциплина в олимпийските игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 WarCraft няма и половината фенове на SC а толкова турнири които има за него останалите взети заедно нямат и половината ... случайно да си чувал че корейците искаха да го направят дисциплина в олимпийските игри? Ааа дядо недей така WarCraft мен лично ми харесва доста повече от StarCraft . А пък за Diablo това ми беше нечовешка мания в 5-6-7 клас - правил съм 70 часа нонстоп на три компютъра А тези игри продължават да се играят до ден днешен със доста фенове Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Ааа дядо недей така WarCraft мен лично ми харесва доста повече от StarCraft . А пък за Diablo това ми беше нечовешка мания в 5-6-7 клас - правил съм 70 часа нонстоп на три компютъра А тези игри продължават да се играят до ден днешен със доста фенове То и аз съм се зомбирал със Diablo но след като се минат всичките нива после още малко да пробваш различните герои и ми омръзна. WarCraft също е хубава стратегия, но с тия герои се получава нещо средно между StarCraft и Diablo. Докато SC си е чиста realtime стратегия и е по-различно. Забележи че игра, чиято графика е 640х480 продължава все още да се играе толкова години даже наскоро (преди 3-4 месеца мисля беше) Blizzard пуснаха нов patch (1.16) за да подобрят баланса. И това когато има игри с такава невероятна графика, че за да работят по-добре искат от най-здравите видеокарти а SC си върви и на най-слабата възможна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 В никакъв случай! Изобщо не може да се мери със StarCraft ама ИЗОБЩО. И за да няма неразбрали - Diablo не може да се намаже на малкия пръст на кой да е StarCraft - поне за мен. Колко игри има които се играят над 10 години? Да се сещаш за друга освен StarCraft? Fallout. При това е игра без поддръжка на multiplayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Друга като SC няма,играта ще бродължи да се играе още много,много време просто това си е вечна класика. И аз съм го играл диаблото много ама като минеш с всички герои всички трудности и след това вече не е толкова забавно. Докато SC и сега си го цъкаме с приятели,може да сме слаби ама си го играем с кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Колко игри има които се играят над 10 години? WarCraft няма и половината фенове на SC а толкова турнири които има за него останалите взети заедно нямат и половината ... случайно да си чувал че корейците искаха да го направят дисциплина в олимпийските игри? Не видях да питаш за фенове, а за колко се играят. Дай сега да не изменяме същността. Казах ти игри които се играят все още. То и аз съм се зомбирал със Diablo но след като се минат всичките нива после още малко да пробваш различните герои и ми омръзна. Ми то и аз изиграх кампаниите на Старкрафт, цъкнах малко Custom карти, бих се известно време срещу ботове и ми писна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Колко игри има които се играят над 10 години? Да се сещаш за друга освен StarCraft? Heroes 3 - този звяр излезна някъде около 1999 - още познавам много хора, които го играят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 WoW Will Rule Them All... And In The Darkness BIND THEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 WoW отдавна е подминал по брой играчите на SC Самоче е едва на 5 години, а тук става въпрос за 10 и повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Нормално като за съвсем различна игра. СК е продала над 11 милиона копия. Отделно в китай има милиони играчи, които цъкат пиратка. Ако ще ги мерим по придажби - The Sims (the game has shipped 16 million copies worldwide as of February 7, 2005), а целия франчайс над 100млн). http://www.teamliquid.net/forum/viewmessag...?topic_id=96603 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 То и аз съм се зомбирал със Diablo но след като се минат всичките нива после още малко да пробваш различните герои и ми омръзна. WarCraft също е хубава стратегия, но с тия герои се получава нещо средно между StarCraft и Diablo. Докато SC си е чиста realtime стратегия и е по-различно. Забележи че игра, чиято графика е 640х480 продължава все още да се играе толкова години даже наскоро (преди 3-4 месеца мисля беше) Blizzard пуснаха нов patch (1.16) за да подобрят баланса. И това когато има игри с такава невероятна графика, че за да работят по-добре искат от най-здравите видеокарти а SC си върви и на най-слабата възможна... Не отричам че страр крафт е велика, но на мен никога не ми е била голяма мания... А ти както го описа Диабло си го играл само сингъл и лан? Защото ако е така нормално да ти писне И аз пак да си питам има ли някъде още батъл репорти от SC2 че ми е интересно да ги гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Battle report-ите са само 3. Мисля, че няма да има повече. Бяха казали, че след третия battle report ще пускат бетата. А след нея знаете какво идва Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 ... А след нея знаете какво идва Време за upgrade на машината - ей това идва. Че съм още със 6600 LE и една антика P4-D/3ghz отпреди времето на Core2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 В никакъв случай! Изобщо не може да се мери със StarCraft ама ИЗОБЩО. И за да няма неразбрали - Diablo не може да се намаже на малкия пръст на кой да е StarCraft - поне за мен. Колко игри има които се играят над 10 години? Да се сещаш за друга освен StarCraft? djadomraz, диабло е уникална игра и няма да се изненадам ако е продала повече от старкрафт. И по брой тотално изиграни часове и на човек със сигурност е много пред СК. Не може да отречеш, че диабло (I и II) е класика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Той Дядо Мраз май е пропуснал момента, в който хора правят Baal Run и Cow Run до засиняване по простата причина, че не е играл Battle.net. Тоя Мефисто съм му цепнал задника от бой. Часове и часове наред. Бой по Мефисто. На Сингъл Плейър никога не може да се стигне до 90, а дори и до 70 ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Той Дядо Мраз май е пропуснал момента, в който хора правят Baal Run и Cow Run до засиняване по простата причина, че не е играл Battle.net. Тоя Мефисто съм му цепнал задника от бой. Часове и часове наред. Бой по Мефисто. На Сингъл Плейър никога не може да се стигне до 90, а дори и до 70 ниво. Забравяш пинделскин (май така се казваше де) Ама на мен по едно време ми писна и си пуснах ботове да правят Мефисто и пинделскин рънове Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Пинделскин, Баал и накрая ест Мефисто, защото и от него имах див късмет. Лягал съм да спя затварям си очите и виждам Близарда на Сорса ми. Ест 6 до 8 часа пържене на CRT-то. Пак ще се играе. Дядо мразе - не бързай изчакай есента, защото тогава излизат хубавите видеокарти пък като гледам си мераклия да вземеш нещо за около 400 кинта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Пинделскин, Баал и накрая ест Мефисто, защото и от него имах див късмет. Лягал съм да спя затварям си очите и виждам Близарда на Сорса ми. Ест 6 до 8 часа пържене на CRT-то. Пак ще се играе. Дядо мразе - не бързай изчакай есента, защото тогава излизат хубавите видеокарти пък като гледам си мераклия да вземеш нещо за около 400 кинта. Не съм играч и картата ще бездейства повечето време но ще е добре да има Dual DVI изход (не 2 DVI изхода а един но такъв) за да мога да вържа в последствие 30-ката Има обаче други неща на дневен ред които ще глътнат доста финанси пък и не се очертава свободно време та ще е добре да отметна спешните задачи и тогава да правя ъпгрейд... иначе баш есента ми е рожденния ден та вероятно ще си направя такъв подарък евентуално с леко закъснение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 http://starcraft2.net.pl/portal/sc2/25/619...raft2netpl.html http://www.vbox7.com/play:48341920 - hahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 На т'ва братле нещо му хлопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 http://www.vbox7.com/play:48341920 - hahahahah Този тип определено е ходил на много поредни нощни като малък. Частта с интервюто на емо гейзерчето беше разсипваща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Откровенно тъпо ми се стори на мен чак взех да се дразня на неадекватните му въпроси - намерил кой да пита... като че ли някоя бабичка изобщо е сядала на компютър за да играе. Вземи си отпуск от програмирането, че губиш чувството си за хумор или способността си да различаваш кога и кой е сериозен или прави нещо за ташак. :п Очевидно беше че си прави ташак но също така ми се стори и много тъпо. Не мога да си представя някой над 12 да се забавлява с подобно нещо... одъртявам сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.