PSYCHOSIS Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 VOD-овете са платени. Имаше "пиратски" в youtube, но наскоро закриха канала. Ще трябва да ми се довериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Бахти кефа какви мизерии със зерг може да сътвориш. Гледам с овритата че са хванали центъра и правят бейнлинги... слагам 4 кули при мен и тичам с "жабите" право в неговата база... където само 1 кралица и нищо друго нямаше... т.е. имаше дрони но за кратко.... е върнаха се и ми избиха жабите... След малко пак ще ми се наливат вече озлобени, аз обаче вече имам позиционирани 20тина жабчета разпръснати колкото да поемат за малко зийлотите на единия и бейнлингите на другия... и да дам време на партньора ако случайно не съм ги спрял да дойде... а с останалите 20тина право в базата на втория... той по-умен излезна имаше 3 сталкъра Ама този път не се върнаха ами се наляха при мен ... и протоса скри 2 зийлота та моя парт не ги изби после докато станат новите жаби очистиха малко дрони мизерниците... в момента в който излезнаха и мойте жаби право пак при зерга и моментално GG Другата игра - през камъка, докато се усетят няма проби няма нексус... после хлебарки които се заравят и бейлинги които да ползвам като мини - уникална гадост А скоростта просто е уникален ъпгрейд, не мога да разбера как някой играе зерг и пропуска да направи скоростта на гадините. Без нея са си почти безполезни. ПС: Само аз ли играя днес? ПС2: Имах честта да играя срещу мапхакер... някакъв некадърник aljosha набутал се в gold... верно некадърник се оказа... утрепа едно оври малко преди да им се налеем с моя теран ... аз пак правя мощно speedling-и той прави мародери - за против уроки и рипъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Зарежете работата, зарежете гаджетата, започват четвъртфиналите! Tester VS IntoTheRainbow (PvT) Cool VS InCa (ZvP) Ensnare VS HongUn (TvP) LiveForever VS Maka (TvT) http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Fisher Пачнаха ултралиските Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Някой има ли представа какво става с FiSheYe? Това ми беше един от любимите протоси на единицата с невероятната изобретателност, която показваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Зерг на полуфинала!!! Първата игра - 6 пул при cross positions на Кулас!! InCa се защитава добре с проби и два зелота, но със страхотно микро Cool лека полека избива пробите = gg. Втора игра - 15 хач при cross positions на Темпъл, удържа 2 гейт натиск, контра с бейнлинги срещу 6-7 зелота, изнася фордж, кор и 2 гейта, блокира експанд и довършва InCa с 20+ роуча срещу няколко стокъра и сентрита без енергия (малко преди това InCa пуска ~10 ФФ, за да избие бейнлингите, и в крайна сметка губи доста единици). InCa излиза без gg! Cool is sooo cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Кой е eagle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Ensnare направо прегази HongUn... напълно очаквано. Много солидно представяне, доволен съм. Мародерите си свършиха работата и така като гледах и другите как играят, теранската доминация ще продължи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Cool досега прегази 3 терана и ако се справи с HopeTorture и най-вероятно Ensnare на финала, ще стане идолът на всички зерги! Новият State of the Game с гости IdrA и PsY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://impurity.org/~arenacast/podcasts/2010/SotG%20-%209.28.10.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Радвам се, че са докарали Идра да поговори повече, че ми писна само да гледам как QQва (нещо, което разбирам идеално и аз сигурно щях да съм така на негово място), но тук си личи, че е пич и хем носи на майтап хем е доста как да кажа - далеч от представите на повечето хора, че е някакво малко злобно тролче, което само ръмжи и е ядосано на всички. Пък и като седне да говори и мисли малко, не да тролства по форуми и т.н. излиза, че съм съгласен с доста от нещата, които казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikas Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Голямо впечатление прави Ensnare. При толкова много топ играчи, човека изглежда най-малко една класа над всички. И друго ме радва в него, има особено надменна и някак забавна физиономия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Съгласен, Ensnare прилича на зъл учен Иначе съм объркал графика - Cool ще играе срещу LiveForever, а Ensnare срещу HopeTorture. LF е може би най-слабият от трите терана, така че шансът на финала да има зерг е много голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 A Ensnare и Torture са 2та най-силни... така или иначе който от тях спечели ще е шампион. Cool ми е симпатичен, но играе с грешната раса, за да стане шампион. Terran power. Предвид, че Ensnare го забелязах още през бетата... искрено се надявам той да вземе турнира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Много е вероятно да стане точно така. Но все пак Cool смята, че ZvT е най-силният му MU. Едно е сигурно - очакват ни епични Bo5 серии. Току що приключи шоумачът между KiwiKaki и Dimaga - 4:0. Dimaga игра безобразно, явно от толкова тренировки с теран е забравил как се играе зерг Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 А кога са полуфиналите/финалите, че не разбрах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Днес е LF vs Cool, утре HP vs Ensnare. И двата полуфинала започват в 12 часа наше време. Сиреч след 3 часа и нещо Btw, кой ще познае какво става тук: Отговор: Morrow играе зерг! Цитирам: im not playing zerg to back up my words, im playing zerg to find out if its any more fun than terran is, or any harder whatever. its starting to get boring in the long run to play sc2 terarn because its 10 times easier than sc1. i want challange and esport but sc2 is not hard at all. i play toss some games and won vs top level terrans and not even knowing hotkeys ... i just wish they made terran and protoss harder to play zerg was so difficult to play on mechanics than terran was, which makes me really tempted to switch Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Браво на Мороу. Между другото, FruitDealer добре се справя. Там е работата, че не е дори близо до класата му. Доста грешки направи... особено първата игра беше ужасно зле я дадени моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Добре??? Той направо разбива всички закони на физиката Както каза Artosis - тръпки ме побиват, очите ми се насълзяват. Чисто и просто двете игри досега са най-доброто ZvT, което някога съм виждал. Не виждам как LiveForever може да се върне в играта, колкото и да е добър, все пак не е от класата на Cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikas Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 A kyde go gledate, che na Fisher linka neshto drugo dava ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 То всичко свърши... терана се осра и в последната игра. Толкова време дронка, която направи спасителното хетчъри вървя наравно с неговият хелион и накрая терана не я видя. Да не говорим, че като почна атаката, сякаш забрави, че трябва си пази базата... нито кули направи, нито вдигна съплая, нито репеир правеше... че и не видях някаква единица да изкара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikas Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 То всичко свърши... Izkusitelno e da si gledash neshto sam. Razbiram Pone nqma da e tvt final, koeto e hubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 То всичко свърши... терана се осра и в последната игра. Толкова време дронка, която направи спасителното хетчъри вървя наравно с неговият хелион и накрая терана не я видя. Да не говорим, че като почна атаката, сякаш забрави, че трябва си пази базата... нито кули направи, нито вдигна съплая, нито репеир правеше... че и не видях някаква единица да изкара. Паника. Постави се на негово място - падаш 2:0, опонентът сякаш няма слабо място, няма как да не си нервен и притеснен. Идеята за бейс рейс беше добра, но уви, пропускането на второто хачери беше фатално. Иначе аз гледам от официалния сайт - регистрирането през фейсбук става бързо и лесно. Просто трябва да влезеш по-рано, защото бързо се стига лимита и после никой не може да се логне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikas Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Паника. Постави се на негово място - падаш 2:0, опонентът сякаш няма слабо място, няма как да не си нервен и притеснен. Идеята за бейс рейс беше добра, но уви, пропускането на второто хачери беше фатално. Иначе аз гледам от официалния сайт - регистрирането през фейсбук става бързо и лесно. Просто трябва да влезеш по-рано, защото бързо се стига лимита и после никой не може да се логне. thanks Shte gledam VOD's makar che daje ne znam dali mi se gleda. Tova koeto naistina iskam da gledam e Cool Ensnare na finala. Kato shte se radvam koito i da go vzeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Izkusitelno e da si gledash neshto sam. Razbiram Pone nqma da e tvt final, koeto e hubavo Приятел, като ти видях съобщението просто всичко беше свършило. Ако беше питал по-рано на драго сърце щях да ти дам линк. Аз самият търсих известно време, че не ми се занимаваше с гом-а и даже мислех да го постна тук, но предвид, че от вчера само Психото беше писъл, а знам, че той си има линк и затова и не го постнах. Паника. Постави се на негово място - падаш 2:0, опонентът сякаш няма слабо място, няма как да не си нервен и притеснен. Идеята за бейс рейс беше добра, но уви, пропускането на второто хачери беше фатално. Абе по принцип си прав, но да съм аз играещият да е приемливо, но той се води про играч. Салвидж на бункерите не направи, грам работник не спаси... не знам де, аз още вчера го казах, че Cool aka FruitDealer ще е победителят от тая двойка. Класите просто са различни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 а някаде имали реплей да погледна финалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 http://www.gomtv.net/2010gslopens1/vod/1144 Ето VOD на първия сет на Cool - може би най-добрата от трите игри. В началото има много приказки, прескочете до 8 мин и нещо. Кулминацията е към 32 минута. Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.