PSYCHOSIS Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 iNcontrol където и да го чуя да говори ме разбива от смях. Препоръчвам ти да изгледаш тези неща, ако вече не си: http://www.youtube.com/teamliquidnet#g/c/53CB6062B50F24FA В последните страници на тази тема се разрази интересен спор с познати участници: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=150301¤tpage=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Деца И аз да се разпиша малко, че да понатрупам някой пост в тоя шибан форум дето имат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Нааай-накрая ми стана регистрацията в GOM.tv! Няма да се чувствам гузен, че гледам ристрийм! Tester, Artosis, IntoTheRainbow - ще бъде интересно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Трябва да измислим начин да купим комбина за цял месец и единия да рестриймва на другия :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 LQ стриймът се ядва. Ако нямаше такава опция и ако нямаше ристрийминг, със сигурност щях да се бръкна за регистрация. Tester ме плаши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 TLO и Check играят днес, очаквам епични битки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Очаквайте фрий стрийма да не работи също Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 При мен засега всичко е наред. Първият мач на ТЛО беше странен - зергът се защитаваше добре с роучове срещу хелиони, но атаките срещу танк и тор бяха обречени. ТЛО нападна точно навреме и изора всички експанди, преди да се родят брудовете. Жалко за зерга, но все пак трябва да подкрепяме европейското Ееее, такова нещо не бях виждал - зергът е със спийдлинг/бейнлинг/роуч, ТЛО хвърка над тях с медиваци, пълни с мародери, и пуска по един мародер, за да поеме бейнлингите - 4-5 се взривяват веднага. Постоянни дропове отвсякъде, зергът нямаше и 0,1% шанс. Дано Check отсрами расата Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Мухаха! СЦ1 про, СЦ3 про - боли го фара ТЛО. Виж един от последните дейлита - този дроп си има вече има - Stalife drops Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Ха, видях тема за Stalife drops в TL, но така и не я прочетох. Stalife е много добър теран, нищо чудно, че е измислил такова нещо А аз много тъпо си спрях гом плейъра и сега не мога да вляза, така че се налага ристрийминг да зяпам. Check, Cool и IdrA са надеждата на зергите в този турнир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 При мен пък още от 12 без нещо не ме пуска и гледам на Fisher стрийма в ТЛ. http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Fisher Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 ROFLMAO Btw, двамата с теб май сме най-големите нърдове, които следят всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 ... Ееее, такова нещо не бях виждал - зергът е със спийдлинг/бейнлинг/роуч, ТЛО хвърка над тях с медиваци, пълни с мародери, и пуска по един мародер, за да поеме бейнлингите - 4-5 се взривяват веднага... Това съм го виждал още в края на бетата... но не си спомням кой го правеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Явно няма да играя много докато не си сменя обстановката (бюро и стол). След 10 минути и ръката ме боли, след 20 вече едвам си я държа вдигната. А така ме мързи да ходя по доктори :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 ROFLMAO АХахахахахахаха много добро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Аз най-накрая намерих работещ лаунчер за skirmish! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Явно няма да играя много докато не си сменя обстановката (бюро и стол). След 10 минути и ръката ме боли, след 20 вече едвам си я държа вдигната. А така ме мързи да ходя по доктори :\ Това си е индикация за проблем. Покрай търсенето си за нова мишка попаднах на доста теми с тези оплаквания и мога само да ти кажа - не отлагай! Отиди да те видят, че само към по-лошо отива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Трябва почивка. Аз имах подобен проблем и бях при един доктор и ми обясни че избора ми е или да почна да работя с лявата ръка (докато и тя ме заболи) или да почна да си пазя ръцете и да работя по-малко и с по-удобна техника. В момента когато се напъна да нося нещо по-тежко за по-дълго време след това трябва 1-2 дни почти нищо да не правя и много малко да работя и с мишката за да се възстановя... това е положението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Така е, аз до сега не съм имал проблеми, но преди няколко месеца играх отвратително много Heroes of Newerth без почивка и от тогава дясната ръка (около китката) почна да ме боли при неправилна позиция и когато стои статично. Сега след всяка игра правя почивка, разтривам и разтягам малко, но пак си казва думата като съм свикнал да стоя криво. Подозирам това се получава така, защото рамото и предмишницата са ми постоянно леко стегнати, а това води до болка и умора. Вие дето сте с по-добри устройства какви столове/бюра ползвате? Аз съм харесал нещо като този http://raboten-stol-quatro-hr-steel-.mebeli.bg/index.php?m=320&lang=1&category=87&pc=68&dom=1446&prodid=450&col=1 но ще търся на по-достъпна цена. Скоро ще си правя и бюро - някакви идеи? Или някакъв такъв http://img39.imageshack.us/img39/5744/p090808001.jpg но тук в БГ не съм виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Ето какво научих днес Stalife drop: because Zergs do ...attack move. При положение, че това са сравнително високо ниво играчи, съответно зерг и теран, наистина виждам защо зергите обвиняват терана в небалансираност. Ми просто високото ниво зергски играчи не струват... Dimaga защо не уайнва, като печели... Идра също си мълчи като побеждава... Може би зергът е расата на женчовците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 А пък корейските про-та смятат, че ТвЗ няма проблеми, а че ЗвП е супер небалансиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 А аз смятам, че е време да започнете да правите разлика м/у играчи, на които им се плаща, за да печелят и такива, които се спонсорират, за да играят. А който не прави тази разлика - да дойде да му я разкажа подробно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 течен, гледай, цял отбор създадоха заради теб, ти си мълчиш go team liquid Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 А аз смятам, че е време да започнете да правите разлика м/у играчи, на които им се плаща, за да печелят и такива, които се спонсорират, за да играят. А който не прави тази разлика - да дойде да му я разкажа подробно. Ванчо, а задължително ли е да носи нещо да те почерпи докато му обясняваш и кафе предлагаш ли докато трае на лекцията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.