Jump to content
BulForum.com

StarCraft 2

Dread Lord

Recommended Posts

Депресира...

Колко точки имаш?

В момента съм 744, той е 1210. Намалявам разликата, но колкото по-нагоре отивам, толкова по-трудно ще бъде. Обаче няма нищо лошо в това човек да си поставя недостижими цели :)

За всички зерги -

Ех, тези корейци:

---- http://www.youtube.com/user/SCLegacy#p/u/0/QB3LVYFuGCI

Коментаторът е много зле, горкият, но си струва да го изтърпите.

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Изкараха табличка StarCraft II: Top 200 за Европа. Прави впечатление 5-тото родно място :Р

http://eu.battle.net/sc2/en/blog/554903#blog

На мен лично този начин на представяне на класацията повече ми харесва. Предпочитам да ми показва, че съм на 2000 място, отколкото 50-то в няква група.

Четох интервю с човека, който е работил по тази система за класиране, в което той споменава, че това е психологически фактор, за който от Blizzard са настоявали - ако даден играч види, че е на 21456 място, може да се депресира и да се откаже от играта. Друго си е срещу името си да видиш числото 25, примерно.

Гледам сега Go4SC2 #34 - Morrow се пада срещу някакъв зерг и в началото на играта му пише: "Guess what i will be building :)"

Шегобиец :D

Мен така ме кефи повече и ме мотивира и дава представа горе-долу как се справям докато една обща класация е прекалено безлична. 156435-то място - супер. Има си недостатъци системата де, кофти е че няма как да видиш кой е най-добрия защото има много хора на първо място в лиги, които са на едно ниво, но все пак мисля, че ползите са повече. Може би нямаше да пречи да има 2 класации - сегашните и една обща световна.

На мен ми е все едно... стига да не ме пуска с абсолютно некадърни партньори когато съм random 2v2 нямам претенции в каква лига съм и къде точно се класирам.

Като каза сторм се сетих как преди години една игра около час и половина дълга приключи след като с 1 архон, 1 кула и 2 темплара успях да спра поне 30 zealot-a след което човека просто излезе... а аз нямах повече минерали (то и на картата нямаше вече - LT) :) още малко ако имаше щеше да бутне и кулата но последния умря, той ме видя че правя архон от темпларите и излезе :)

С такава игра BratOK сигурно ще докара инфаркт на IdrA :)

Суууупер досадно, постоянни дропове отвсякъде, аз като зрител се изнервям, не мога да си представя какво им е на опонентите му.

Има ли ги някъде тия игри с коментарите или само лайв?

Ми те в момента се играят. Може и да ги качат някъде после. Но в момента как да го направят като върви играта?

С такава игра BratOK сигурно ще докара инфаркт на IdrA :)

Суууупер досадно, постоянни дропове отвсякъде, аз като зрител се изнервям, не мога да си представя какво им е на опонентите му.

Да, класата на по-добрия играч си личи.

Не ми тръгват тия стриймове, няма как да разбера, че го дават в момента...

http://tv.esl.eu/de/esltv_stream/stream/55-flv-proxy - firefox-a Поиска инсталиране на някакъв плъгин и всичко заспа.

Не става. Пуска ми няква реклама на някъв тъп филм и след тва ми дава Stream not found.

Хахахаха, тоя Идра ще ме убие, бахти олигофрена...

Вероятно протоса прави няколко пилона по пътя към теранската база като дава атака по тях докато се движи, за да може като стигне при терана вече да е зареден войда.

Хахахаха, тоя Идра ще ме убие, бахти олигофрена...

Не искам да ти развалям настроението, но трябва да знаеш, че това не е IdrA :)

Турнирчето снощи беше супер! Особено ме изкефиха коментаторите и обстановката - седят си вкъщи, пийват биричка, жената им готви, гледат top level SC2 - екстра! :) DeMuslim е пич, TaKe все още малко ме дразни, но като цяло въобще не усетих кога мина полунощ. Следващия месец пак!

Вероятно протоса прави няколко пилона по пътя към теранската база като дава атака по тях докато се движи, за да може като стигне при терана вече да е зареден войда.

Има няколко карти на които скалите до противниковата база са перфектни за тази работа :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...