Midex Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Оня ден бях излезнал да си търся някаква машинка за подстригване и си харесах тази, която продавам в момента. Продавам я, защото като се прибрах, вкъщи ме чакаше още една такава подобна машинка, която жена ми беше купила същия ден, тъй като й бях казал, че ще се оглеждам за някаква хубава машинка за подстригване. Машинката я купих за 18 лв. - не е някаква маркова, но е малка и елегантна, с мощна батерия, която може да се зарежда или на "докинг станцията" (поставка с възможност за зареждане), или като директно се включи адаптера в самата машинка. Доколкото разбрах от продавача, машинката може да работи и само на адаптер, ако не е заредена батерията. Не съм я ползвал - единствено я пробвах за малко на брадата ми да видя как работи - супер си работи и не скубе. Продавам я на половин цена - 9 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesho78 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Щом ти е излишна ще те оттърва от нея Само че не съм в града и може утре ако си свободен да мина да я взема. Остави ми един телефон за връзка на ЛС да ти звънна и да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valsval Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Ако колегата се откаже, аз се нареждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 ОК...на ЛС в 18.05 ми писа и iona, така че затварям темата - все някой от вас ще я вземе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.