AssassiN Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Добре, може и да има такава тема, ама търсачката ни е много зле. Ако има, модератор да ги обедини. Едва ли има някой, който не знае какво е DOTA. Няма да се впускам в обяснения. Играя в Garena с няколко познати. Търся още запалени, с които да играем, защото сам не ми е интересно. Не съм много добър, освен с някои герои, но редовно си разцъквам. По принцип влизам в 7-и room, защото там е един познат, който хоства хубави игри и знае кой може да играе, та се опитваме да правим known only игри. Ако има зарибени, ника ми е KalamMekhar. Chistacha да не се скатава, да идва да играем. Мога да пусна и Ventrilo сървър, ако има желаещи, но ми е по-удобно по скайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Ей това е темата, сега ще има защо да влизам по-често във форума. Ник ralje, играя предимно room 2, поради ясни причини. Нямам проблем с който и да е да играя стига да ме слуша когато му казвам b и идва за теам батълите. Играя pub и няма никога да играя лиги, cw и т.н. Любим мод -ap(-random почти никога не пиквам, само при репик). Не използвам вент, играя без да си говоря по принцип освен ако не цъкаме в нас 2ма човека. Ако някой иска да играем да пише тук, или адд в гарена но препоръчително е да ментим скайп. Със старата гарена съм btw, не с тази новата месинджър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Мдам, намерихме се с EvilDemon, ама аз не мога да повярвам, че от целия форум само аз, той и Chistacha са фенове! Днес заминавам за Германия, като се върна в края на седмицата почваме да разцъкваме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 И аз играех много преди време, но позагубих интерес, пък и вече нямам толкова време. Иначе няма друга игра, която да съм играл толкова вманиачено и дълго като време(2 години). Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 в гарената съм qwewqeqwq123123 skype: po_taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Username: Keckonator Skype : Kecko_bg Играя главно в европейските стай. Българите много лефтват. Някой ако иска може да пише, зарибен съм, не про, ама става Link to comment Share on other sites More sharing options...
proEVIL Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 DOta tova e nai qkata igra v mementa koqto se igrala sega po sveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Мдам, намерихме се с EvilDemon, ама аз не мога да повярвам, че от целия форум само аз, той и Chistacha са фенове! Днес заминавам за Германия, като се върна в края на седмицата почваме да разцъкваме! Ееееми, другите са злета :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 HON е истината ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 http://www.dota-two.com/forum/dota2-chat/some-dota2-info-t252.html dota 2 info http://www.gamersbook.com/scene/news/valve-dota-2-server-screenshot/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Я аз да попитам ако някой може да ми помогне: Garena-та ми редовно се обновява,но едва наскоро забелязах следния проблем-когато се опитвам да добавя някой в buudy list-a не става,тъй като по някаква причина въпросния човек не получава моя request.Със същите тези хора не можем да играем в игрите един на друг-ако аз направя сървър,той не го вижда и обратното.В общия room se виждаме.Някой знае ли къде може да е проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Версията на Warcraft-a трябва да е еднаква и при двамата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Просто garena-та не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 https://www.facebook.com/Ozone.bg Beta keys за дота 2, Like+дайте им някъв имейл и това е. Играе ли го това някой тук или пуцате келявия ЛоЛ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Ей сега я пуснах да се сваля, че от много време ми е интересно да видя какво представлява Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Аз имам 2 ключа,ако някой иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Аз имам 2 ключа,ако някой иска Прати единия на мене Ама бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Аз си взех от линка, който е дал liquid Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Взех някакъв код.Трябва да се регистрира в Стийм. А тая игра нали щеше да бъде free to play ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Тя си е ф2п, само че можеш да платиш сега за "ранен достъп" и разни предмети там (козметични) понеже е в бета. Когато я пуснат на цяло ще е безплатна за всеки. Сега до 12ти има Хелоуински мод, който пуска едно яйце с разни есенции за попълване и разни по-редки предмети. Общо взето е като ТФ2 - има предмети и куриери, които можеш да продадеш за по 100$ и т.н. ако си късметлия. Яка търговия става ако някой го вълнува това. Ако смятате да играете и ще се ползва темата може да се промени на ДОТА 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 3, 2012 Author Share Posted November 3, 2012 И аз имам 2 keys. Честно казано, HON ми харесва много повече, но пък ако се съберем парти със скайп примерно, може да се зарибя и да отделя малко от Диабло времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Пичове да ви питам, нещо много ми лагва щайгата ми е двуядрен интел на 3гхз 6гб рам и видео ATI HD2600XT. Видеото ли се дъни или има някаква настройка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Dreamhack http://www.teamliquid.net/video/streams/dreamhackdota keys: http://trance.gg/dota/1000%20dota2%20beta%20keys.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanas simeonov Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Здравейте, има ли хора който цъкат дота 2 или да имат това желание ? Имам към 40-50 покани ( нещо като кейове ) за играта, ако има желаещи да пишат, а за тези които цъкат играта да ми пишат да направим някоя игра някой път Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanas simeonov Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 май никой не я цъка тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.