Dulgia Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 момчета,кажете ве,мога ли да играя cs online на достъпна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 Еми може да е разбрал, аможе и да не е какво значение има... аз потитах дали сте съгласни с мен за CS-Gamery-те ? но почти никой не не каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Lord Posted June 30, 2004 Author Share Posted June 30, 2004 az sam saglasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 момчета,кажете ве,мога ли да играя cs online на достъпна На достъпна ? какво ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Lord Posted June 30, 2004 Author Share Posted June 30, 2004 mislq 4e ima6e predvid dostupna tarifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 извинявайте,изразих се малко объркано.Да,става въпрос за достъпна тарифа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 30, 2004 Share Posted June 30, 2004 на достъпна съм играл на ФИФА 2004 без никакви проблеми и то онази старата достъпна 4 КБ/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Lord Posted July 1, 2004 Author Share Posted July 1, 2004 Nqkoi iska li da sloja Half-Life Opposing Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 Нямаше едно основателно мнение по отношение на въпроса! Лично моето мнение е че Геймарите от старата генерация порастнаха и поеха пътя на истинсия живот, в който им остава малко свободно време за GAME. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Lord Posted July 9, 2004 Author Share Posted July 9, 2004 Taka izglejda lekx(kolkoto i da e tujno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Аве верно каде отидоха истенските Играчи на Counter Strike ! Секи се прай на добряк ... Никой вече не игаре чесно... Секи ползва хакове... Всеки псува другия... Напраи да се отвартиш да играеш ! Место да вленеш да играеш, да се разцъкаш и да изленеш с молужително настроние , то като спреш да игареш и напрао ти ида да претрепеш някой !Какво мислте вие ? Това според вас редно ли ? <{POST_SNAPBACK}> Може и да си прав, за клубовете. Ама рядко срещана неграмотност проявяваш. Виждам, че и другите ти постове са в същия дух. Ми незнам къде са истинските геймъри ама.........за твоето думи нямам просто. П.П. Съжалявам за офтопика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 няма ли някой да дефинира понятието "GaMeR" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Най печеният геймър е TED Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Хайде да си спретнем едно мулти на Quake III? Аз съм я играл съвсем малко(3 часа) ама само как ме зариби тая игра.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Хайде да си спретнем едно мулти на Quake III? Аз съм я играл съвсем малко(3 часа) ама само как ме зариби тая игра.... <{POST_SNAPBACK}> haha едно време на хора като теб им викаха "пациенти" Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 няма ли някой да дефинира понятието "GaMeR" <{POST_SNAPBACK}> Човек(то това не се счита за човек ама карай ), който обича да прекарва повечето от свободното си време в игране на някоя ПЦ геймка, но това е тварде малко за истинският геймър. Истинският играе всичко ново излезно на пазара стои по цели нощи и се чуди как да обие оня гад с електричеството,(от RTCW така и не разбрах как да го пукясам 1вия Uber soldat) или как да мина под 2 минути 2рия бос на Painkiller Това са умопобаркани хора, в повечето случаи ученици с повечко свободно време(изпуснали някой урок, уизбягали от последните часове да разцакват с приятели ЕТ ), хора като дядо ми и баща ми НИ мислят(смятам че мога да се пиша геймър въпреки че не са много игрити които наистина сам врътнал...) за нехранимайковци.Вярно викат:"Компютъра е бъдещото, ни ти си губиш времето в разни ти ми игри" Това ми харесва - това ще правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.