valio88 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Привет на всички! Имам следния проблем. Прозорците на Таскбара се "смачкаха", ще да sreenshot. С Windows XP съм. Някой ако има идея, как да го оправя да ми пише. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Привет на всички! Имам следния проблем. Прозорците на Таскбара се "смачкаха", ще да sreenshot. С Windows XP съм. Някой ако има идея, как да го оправя да ми пише. Благодаря предварително. Изключваш Lock the taskbar, ще ти се появи една лента във вид на точки, която местиш близо до часовника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valio88 Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Не става пробвах го вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 С ХР си, ама се вижда нещо като Виста, кой знае каква пачната/модната/кракната тема ползваш или нещо такова, и такива проблеми са нещо обичайно когато се месим в интерналс на Виндовс . Вероятно е бъг на темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valio88 Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Проблема е решен! След като си направих друг юзер, установих че всичко беше стандартно и нормално. Влезнах в регистрите(от run пише се regedit), направих си един скреен на размерите WindowMetrics ето го пътят до там "HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics". Забележка: трябва да рестартираш компютъра за да има резултат, поне при мен така се беше. И проблема се реши С ХР си, ама се вижда нещо като Виста, кой знае каква пачната/модната/кракната тема ползваш или нещо такова, и такива проблеми са нещо обичайно когато се месим в интерналс на Виндовс . Вероятно е бъг на темата. Това е тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.