fafafa Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 малко е ползван, 200 лв е цената, не е хакнат , 2 джоистика безжични за повече инфо: 0895779617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Здравей, Има ли гаранция, произход? От къде е купуван, всички кабели ли са налични? Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Искам да го взема! Поздрави едит: Отказах се, оказа се че конзолата е на 110 волта( и е NTSC вероятно). Отделно се предлагал и адаптер.Ще пропусна. .......Не е лошо тези неща да се пишат в темата, за да не си губим времето взаимно....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafafa Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Запазен е до довечера за някои, които ме събуди сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafafa Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Запазен е до довечера за някои, които ме събуди сутринта [/quote Играта е продадена, може да затворите темата... Благодаря за вниманието А не виждам какво пречи че е NTFS и 110 вата, които разбира това не го плаши, а и да не забравя ме че цената е 200 лв и то с 2 оригинални джоистика... Но кое е изгодно оставям на вас да прецените, както казах играта е няма вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.