cnupo Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Купувам телефон до 40 лв . Правя услуга на приятел . Приемам всякакви оферти . Държа единствено GSM да е запазен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoko36 PB Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Купувам телефон до 40 лв . Правя услуга на приятел . Приемам всякакви оферти . Държа единствено GSM да е запазен ! 1208 - 25 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
milen N. Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Купувам телефон до 40 лв . Правя услуга на приятел . Приемам всякакви оферти . Държа единствено GSM да е запазен ! Здравейте ! Продавам Sony ericsson Z310i --> http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/gallery/1261/ -> ЧЕРЕН ПАНЕЛ. Давам го с кутията както го бях взел на жена ми , без фрапиращи следи от употреба.Работи безотказно ! Батерията държи 2-3 дена при по-динамично говорене.В кутията има гаранционните карти/ на нейно име , но са изтекли , просто за доказателство за 1-ви собственик , има и сертификат за съответсвтие от Германос/ + зарядно , само хендсфрий=то не е в мен , защото малкия ми син си счупи неговия и се наложи да вземе този Това е моделчето , ако ви харесва , пишете ми ЛС. ЦЕНА: 30лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Мога да предложа NOKIA N-70. Като към телефона има зарядно2бр. хендсфрий 2бр. карта памет 1бр. -оригиналната на тела. мисля че е 256мб. и 2бр. батерии. Като всяка кара по 3 до 4 дни. Телефона има нормални следи от употреба. Цената е 40лв. При интерес на ЛС. Приятна вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ditk0 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 motorola v3 идеално състояние е няма следи от употреба 40лв 0879058166 скайп ditk080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnupo Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Момчето си намери телефон . Мерси за всичко предложения . Моля темата да бъде заключена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.