cmdj7 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Здравейте ! Предлагам Ви още едно модемче /Wi-Fi рутерче от VIVACOM - PIRELLI DRG A124G .Уреда е даден на комшията ми ,абонат на VIVACOM ,но го сменихме с D-Link ,който му доставих ,а този се продава поради това ,че не ще се използва . Използван е точно 2 дена от момента на разпечатването си и не е имало никакъв проблем при употребата му - достатъчно силен да даде приемлив сигнал през 3 тухлени стени в апартамент с линейно разположение на стаите до статус LOW на преносим компютър ( b/g ). Пълен фабричен комплект ! Цената е 20.00 лева и доставка с ЕКОНТ из страната с опция за преглед на пратката . Намира се в гр.Плевен . За контакти моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg . "pivlaz" ,така е поне на практика - даден и използван с интернет доставка от VIVACOM .Не мога да твърдя нещо друго понеже нямам друг ADSL доставчик . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivlaz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Това не е точно рутер а ADSL модем на БТК със WIFI и може да се ползва само във тяхната мрежа. Ако греша ще ме поправиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 ....... нека от 20:00 часа тази вечер да влезнем в нова ценова зона - 18.00 лева ПП. "dravko" , ....... ако е "гръмнал" и го донесеш може би ще го поправя ...,но ако ме накараш да го настройвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Това не е точно рутер а ADSL модем на БТК със WIFI и може да се ползва само във тяхната мрежа. Ако греша ще ме поправиш. Нека те поправя аз: това е и модем и рутер, като за да се използва като рутер трябва да се настрои port1 като WAN порт: единственото неудобство е, че не може да се задате статично айпи - може само динамично Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Това не е точно рутер а ADSL модем на БТК със WIFI и може да се ползва само във тяхната мрежа. Ако греша ще ме поправиш. Ще си позволя аз да те поправя. Точно на този модел Порт 1 може да се ползва като WAN-порт: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Нека цената от 21:00 часа е 16.00 лева ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.