Jump to content
BulForum.com

Nintendo DSL

Recommended Posts

Продавам Nintendo DS Lite с R4 карта за игри от интернет .. с малък проблем ..

проблема е,че като се отвори капака горния дисплей не тръгва понякога (като се отвори и ако не е тръгнал,отваря се повторно и всичко е наред) .. никога не съм го отварял защото нямам такава отвертка .. а и да имах не бих го отворил .. мисля,че буксата се е изкарала .. но не съм сигурен ... външни други забележки няма ..

комплекта включва :

1. Конзолата

2. Зарядното

3. Слушалки с микрофон

4. R4 карта с кутийката както е купена

5. micro SD карта 2gb SanDisk за качване на игри от нета ..

6. Калъвче с двоен цип

7. резервни писалки

gsm: 0883344029

Цена : 140лв. -> Цена : 130лв. -> Нова цена : 120лв. (цената може да се види в последния пост,защото ми омръзна да я коригирам постоянно !

1ad96ebca9902f37.JPG

2ca0815165f96eff.JPG

5f420b226f89b6eb.JPG

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Извинявай, за спама, но когато те питах дали даваш картата НЕ. Сега гледам си е продал. Браво. Бих казал, че си некоректен продавач.

Според мен би трябвало да се уведоми евентуален купувач при следваща стъпка от твоя страна(че си пуснал картата отделно), след като изрично те питах преди време по скайп дали даваш само картата...

Е супер.

еми колега нали знаеш криза всеки има нужда от пари .. а и не възнамерявах да я продавам .. но един приятел ме измоли .. както и да е мисля скоро да поръчвам такива карти ако все още имаш интерес може да се доразберем на лично .. съжалявам,че така се е получило ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...