rashana Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Модела е Skil 2007 АА , 14,4 V. Винтоверта е закупен 10.10.2009г. от Практикер. Батерията си кара кажи речи като нова. Същата е на не повече от 10 цикъла, като винаги преди да я пусна на заряд съм си играл да я разреждам напълно. Причината за продажбата е, че си изпълни предназначението за което ми трябваше /работа на труднодостъпни места далеч от контакти/, сега ще си търся некъв малък компактен ел.винтоверт - това ми е и вариант за бартер като става и аз да доплатя и на мен да ми се доплати в зависимост от предложението. Гаранцията му е 2 години /т.е. има остатъчна гаранция повече от 9 месеца/, като сега проверявах в гаранционната карта е записан само номера и модела, на име на клиент не пише нищо, но не съм наясно дали ще важи при продажба. Търся му 60 лева, за контакти тук на лично /на ден влизм по няколко пъти/ или 0898749457 - Руслан. Опция еконт с проверка преди плащане не е проблем. Незнам защо в момента не ми позволява нещо да качвам снимки, при интерес дайте мейл - пращам. Нова цена - 55 лв. Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.