tango Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Харда го ползвах на външен 2,5" case за празниците като банка за музика. Като такъв работи добре,но вече не ми трябва и го продавам. Модел Hitachi Travelstar 5K100 HTS541060G9AT00 Hard Drive - 60GB - 5400rpm цена - 20лв. за много години на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalgiq31 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 dai da go testvame Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 След теста ще го купиш ли . Ако е за тест и аз мога да го тествам,но нали се сещаш че тогава цената скача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitar vasilev Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 След теста ще го купиш ли . Ако е за тест и аз мога да го тествам,но нали се сещаш че тогава цената скача. кажи модел защото аз търся сийгет с здрава електроника Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Hitachi Travelstar 5K100 HTS541060G9AT00 Hard Drive - 60GB - 5400rpm това е модела Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Съжалявам,че пиша тук но ми напълнихте пощата с глупави въпроси. Въобще някои чете ли какво съм написъл в темата. Които иска работещ хард без проблеми да се обърне примерно към колегата asasas и ще го получи на съответната цена. Понеже ми писна на всеки да обяснявам по отделно,свалям диска от продажба. Ще си го ползвам както досега. Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.