pamporov Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Търся стационарен телефон за БТК с изискване да има CLIP функция (показване номера на търсещия ви). Жичен или безжичен не е от значение. По възможност цифрите на дисплея да са по едрички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Имам един жичен (тип слушалка), който ползвам и съм доволен от него. По стечение на обстоятелствата имам още един, абсолютно същия - ако те урежда...5 лв. П.П. Работи с 3ААА батерии, с които пази настройките си, часовника и т.н. При интерес ще го снимам и ще ти пратя снимка и PDF-мануал на модела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 Имам интерес, ако може по-бързичко да дадеш инфо, че не е за мен а за едни хора които утре си заминават от Пловдив ще е чудесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Трябваше да ми пуснеш ЛС - по-бързо щях да го видя... Пращам ти на ЛС мануала - там ще видиш и телефона, и функциите му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 Телефончето е чудесно, но хората не искат да се занимават с батерии (за възрастни хора е, недовиждат, трудно се оправят с настройки и т.н.). Така че търсенето продължава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.