magnus Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Тъй като, цифровия приемник, който се раздава безплатно, не ми е от най-удобните към момента, си търся посочения моду. Да мога да го пъхна директно в предвиденото място на телевизора. Па дано скоро пуснат и цифова свободно по жицата на Близу, та да не се налага ползването на подобни преобразователи. Обявата и търсенето е само за Пловдив, с възможност да го пробвам в рамките на два дни - то пробата и за 15 мин. става де, просто съм в движение през по-голямата част от деня и едва ли на някой ще му е удобно да го занимавам посред нощите. Тъ, да речем взимам го на удобно и за двамата място, пробвам го, когато имам възможност в рамките на тези два дни и ако всичко е наред не се търсим повторно за мънибек. Къде се продават такива неща, също ще ми бъде полезно като информация. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 В офисите на близу продават, 80 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.