asd Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Играта е манияшка само дето много малко карти има това е единствения минус. Скоро ще излиза експанжън със нови карти и една нова раса мисля .А иначе айде да напрайм една игра заедно бе хора.Примерно в събота вечерта(към 7-8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 защо толкова малко място заема играта - 1,38 GB. Да не е скъсена случайно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Някой да може да даде някаква идея как да мина 3-тата мисия на Инферно на Хард? Каквото и да правя не мога да ускоря повече строежа на армията си, а към края на 2-рия месец пича пристига с армия която е непобедима. Иначе относно играта - Добра е, но посмърнтно не може да надскочи Heroes 3 WOG. Самите възможности които ти дава WOG са многократно повече. Магиите наистина са малко са слабички, историята е доста клиширана според мен (поне дотук). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 ... 3-тата мисия на Инферно на Хард? ... ми играй на нормал кво мъчиш кампанията на хард (то верно че е лесно де) тая мисия е изруд и требе планираш доста добре нещата (направих две битки срещу тоя че първия път останах само с 2 стрелеца) па хард на истинските карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Аз първия път го бия почти без загуби. Ама втория... като се появи. Май-най накрая така ще направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Аз първия път го бия почти без загуби. Ама втория... като се появи. Май-най накрая така ще направя май не ма разбра правилно - първия път (до вратата) си го убиваш без грижи (и загуби ако си добре развит) с армията с която те пуска. имах предвид че са сейвнах преди битката и първия път кат го утрепах ма остави с 2 стрелеца хинт: развивай елфския град, не инферното, че му се губят хай левел гадовете на него Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 май не ма разбра правилно - първия път (до вратата) си го убиваш без грижи (и загуби ако си добре развит) с армията с която те пуска. имах предвид че са сейвнах преди битката и първия път кат го утрепах ма остави с 2 стрелеца хинт: развивай елфския град, не инферното, че му се губят хай левел гадовете на него artmoney v.7.06 ша ми казват те че не можело да изнеса града на демоните в последната мисия на хевъна ли?! хайде де! гепи тея 50 кила архиангели подкрепени от 100 кила грифони и още толкоз инквизитори . мизерните демончета с некви си пакетченца от 16-20кила хайвани не можаха да ми се опрат. ама така е скучно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 май не ма разбра правилно - първия път (до вратата) си го убиваш без грижи (и загуби ако си добре развит) с армията с която те пуска. имах предвид че са сейвнах преди битката и първия път кат го утрепах ма остави с 2 стрелеца хинт: развивай елфския град, не инферното, че му се губят хай левел гадовете на него На Хард няма такова нещо като добре развит :Р Там още първия ден го нападам понеже няма дърва да се строи. И пари няма. Иначе и с този замък пробвах. Засега каквото и да правя не мога да го убия. 4-та седмица с 5 Емералд Дракона ми идват в повече Май накрая ще я минавам на Нормал. П.С Не ми се мисля какво е на Хероик. Тия пичове май хич не са си минавали мисиите като са я правили тази игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 На Хард няма такова нещо като добре развит :Р имам предвид героя 2-ри-3-ти ден кво да ти е развито и на изи . още един хинт: събирай армии от тея дет са трупат всеки първи ден (аз кат го нападнах по груб спомен бях събрал от тия армии към 250 стрелеца, към 50-60 друида и към 150-200 блейдъра ) иначе кат са сбийте виж стата на мръсника - 10-ка за нищо я няма, па и тея елфи бая ресистънс вкарват и не можеш ги мориш с импложън. и още един хинт ( ) : има един скрол за френзи май беше магията (дет напада най близкия враг) много помага в случая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 каде са трите монумента на 5 мисия да разкрия пъзел картата (мисията на хората става въпрос) че ма изнасят за 0 време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 каде са трите монумента на 5 мисия да разкрия пъзел картата (мисията на хората става въпрос) че ма изнасят за 0 време! dolo dqsno, v sredata i gore dqsno Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Ако извъртя ИСО-то на ДВД играта върви ли си нормално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Да, никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumka Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Някой стигна ли до кампания 3 мисия 5 ? Цял ден играя и не мога да я мина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Някой стигна ли до кампания 3 мисия 5 ?Цял ден играя и не мога да я мина. Те хората играта превъртяха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 бе не знам, ма некромантеририте са ги направили отвратително яки в тая част. баси - голяма популация, ако земеш съмон меджик можеш да връщаш по едно кило от твоите без да се замислиш (за постоянно) и на всичкото отгоре още на 2-ри левел герой можеш да вземеш скила дето ти дава скелети стрелци вместо скелети и допълнителния бонус да ти връща мъртви след битката (в една битка ми върна 7 вещици (ония с косата 6-ти левел). 3:5 е лесна мисия, след гърча дет изпитах на 2:3 тва е направо приказка . иначе на 3:4 в последната битка на скелетите ми пишеше 6к Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Някой може ли да ми обясни защо тая проклета игра ме фърля на всеки 60 сек. ?!?!??! С FX5900XT съм, всичко уж е наред, играех я почти нормално доскоро... Сега ме изхвърля за по-малко от 2 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 ei hora q mi kajete na tezi kampaniikite kade da tarsq bots of levitations kdeto mi pozvolqva sam hodil drugata polovina ot kartata taka i nemoga da q razkriq i samo se lutam i se vartq v karag ujasno e Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Баси, тези ботушки станаха култови Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 namerih si gi SAM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 какво е новото в collectors edition-а който се появи при тайванците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Някой може ли да ми обясни защо тая проклета игра ме фърля на всеки 60 сек. ?!?!??! С FX5900XT съм, всичко уж е наред, играех я почти нормално доскоро... Сега ме изхвърля за по-малко от 2 мин Подозирам, че проблема е като при 4-ката. Не си трие swap файла периодично и ако не остане място на харда те изхвърля. Това е само предположение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 какво е новото в collectors edition-а който се появи при тайванците? Няколко нови карти има... Ако си поръчаш играта от нета/магазина, получаваш и някаква настолна игра, някаква книжка и ей такива работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Подозирам, че проблема е като при 4-ката. Не си трие swap файла периодично и ако не остане място на харда те изхвърля. Това е само предположение. то тва си се случва при бая игри кат сложиш статично 1000-1000 забраввяш за тоя проблем my computer (right button)->properies->advanced->perfomance->settings->adanced->virtual memory->change Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Е то тва си го правиш при инсталацията предполагам, поне аз тогава ги правя тея работи, но при 4-ката преди първи пач си го правеше оя проблем редовно. При други игри не съм имал такива проблеми. Няма значение важното е да се е оправил момъка с тоя проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.