ToRmEnToR Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Да,има мулти... Има така наречения Hot-seat,където двама могат да играят на един комп,като се редуват... Lan и ubi.com , демек през интернет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Да,има мулти...Има така наречения Hot-seat,където двама могат да играят на един комп,като се редуват... Lan и ubi.com , демек през интернет... Мерси много ! Първо ще си сваля демото да видя за какво става въпрос и ако много ми хареса ще сваля пълната версия ! Ето ви линкове към демо версията ! ftp.Ubi.com media.Ubi.com files.Hotware.ru Gamedaily.com ftp.fz.se ftp.Headoff.com Линковете са сигурни (няма вируси по файловете) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 eeee много набутка стана. почнал съм да я тегля прекалено рано и сега трябва да я свалям наново Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 5 часа теглене бах мааму и ся ако не си заслужава ша са пукна.аз съм играл само третата част и не беше кой знай кво ама тая се надявам да е по яка споделете първи впечатления от играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 5 часа теглене бах мааму и ся ако не си заслужава ша са пукна.аз съм играл само третата част и не беше кой знай кво ама тая се надявам да е по якасподелете първи впечатления от играта наистина ли не е добра бе :( почнах вече да се двоумя дали да я оставям да се сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Aми хорица demo-то е за демонстрация ! ако искате първо свалете него и след това ако играта ви допадне си дръпнете пълната версия ! Аз винаги така правя ! 1во защото се сваля по-бързо 2ро по-малка е 3то добъвам представа за играта тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 4. Copy the cracked content located in the \Crack directory on the DVD to your installation directory. o6te nqma crack :( Наистина се надявам, че се правиш на кьорав Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 наистина ли не е добра бе :( почнах вече да се двоумя дали да я оставям да се сваля не бе човек казах че се чудя дали е добра ей ся я инсталирам и ще я пробвам ама на меня ще ми вълви на минимум така че незнам дали си заслужава ааааааа кво става що ми иска диск 1? хора помогнете как се инсталира?с reloaded версията съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Наистина се надявам, че се правиш на кьорав ne sum "кьорав" za6toto kogato svalih igrata rano sutrinta nqma6e nikakv direktoriq crack. sega svalqm igrata nanovo i flashget-a ne mi kaza 4e tozi link sum go svalql taka4e e nanovo ka4ena demek ve4e ima crack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 И при мен неще да тръгне Зарежда ми първата мисия и тъкмо датръгне и ме изхвърля Възможно ли да е от това че процесора ми е под 1,5 mhz ( 1,4mhz е)? Иначе настроики ,филмчета , меню ,всичко върви ,но не и самата игра.А с демото нямах проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Дайте акъл как се инсталва какъв е тоя мануал пидиеф фаил дето ми търси Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Хехе голям кеф.Пускат версията на играта и след 5 часа RELOADET.Добре че изчаках та почнах да тегля RELOADET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Аз инсталирах първата версия и след това сложих крака от www.gamecopywold.com и тръгна, обаче графиката ми е все дно съм клокнал повече паметта. Това от драйверите ли да е? Сега свалям и Reloaded версията и ще пробвам пак. Иначе играта изглежда много обещаващо. Първите ми впечатления са добри като цяло, само да си оправя графиката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 1.Сваляте рилоудета. 2.Маунтвате с Deamon Tools и инсталирате. 3.Влизате в директорията на диска, във папката Crack копвате крака и го паствате във папката bin(тя е във играта)! Ето ви крака от Виртуал Диска наа Едит:ИГРАТА КЪРТИИИИИИИ СВАЛЯАЙТЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 igrata e super toku 6to q podkarah i se razmazvam. ni6to ob6to s dosega6nite heroes. po izkliu4etelen na4in e napraven sveta i upravlenieto na kamerata. mnogo sum dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Играта е ИЗРУД!!!! играя и не мога да спра бтв... вече съм на 3тата мисия А някой иска ли мулти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 ako nqkoi vse pak iska demoto tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 1.Сваляте рилоудета.2.Маунтвате с Deamon Tools и инсталирате. 3.Влизате в директорията на диска, във папката Crack копвате крака и го паствате във папката bin(тя е във играта)! Ето ви крака от Виртуал Диска наа Едит:ИГРАТА КЪРТИИИИИИИ СВАЛЯАЙТЕ! сигурно въпроса ми е тъп но като сваля релоъдета и го разархивирам.....ми дава пак архив.....пак разрарвам и ми дава готова папка с сетъп за инсталиране няма нищо за маутване в туулса Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 сигурно въпроса ми е тъп но като сваля релоъдета и го разархивирам.....ми дава пак архив.....пак разрарвам и ми дава готова папка с сетъп за инсталиране няма нищо за маутване в туулса onzi file e .iso i toi se mountva s DToolsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 ох вярно че е исо фаил ама така е кьорав херос не играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emchodt Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Някой от вас случайно да има видео карта с 64 мб и да е оспял да подкара играта??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Много малко къстъм карти има. Нали щеше уж някакъв генератор да има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Някой от вас случайно да има видео карта с 64 мб и да е оспял да подкара играта??? мойта карта е 64 мб и ако не тръгне тая игричка (дето я свалям цял ден) направо ще полудея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Аз нямам папка /Crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Аз нямам папка /Crack Ето ви крака от Виртуал Диска наа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.