stoian88 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 В един сайт гледах че пишеше не6то за тая новата Heroes 5 а ма нямам спомени кво точно пишеше нито си спомняма сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Пробвах демото на играта и съм много разочарован. Няма да я играя тази 5-та версия, за жалост. от къде си го изтеглил?плаща ли се да го играеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVAR Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 От 27 01 2006 действа бета тестер сървър UBI.com и се включих веднага но много трудно се играе лагва ,насича има много проблеми по интерфейса и т.н.Иначе на мен графиката ми се видя повече от добра за походова стратегия но как смятат да завършат всичко до март не знам Който го интересува бета теста в хедоф( www.headoff.com/) има прератки можете да станете тестер и да си дадете мнението и препоръките за играта В 5 - ицата има по нещо от 3-ката и по нещо от 4-ката и известна доза новости Градовете са по-малко на брой от 3-ката (там бяха9)Героите са доста по-различни и от двете предишни версии.Според мен няма да я има оная тръпка с която HEROES III преди 6-7 години ме държеше по 18 часа пред PC-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Heroes5 ще е 3D версия.Ще гледаш от коня или поне от страни на коня Чел сьм статия в ПС-мания представят е за доста добре.Аз сьм си фен на хероес такаче дано да излезне по скоро,ако излиза де Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Айде честито, отложиха я за втората половина на 2006 Ама по добре да я отложат и да пуснат нещо добро, от колкото нещо недовършено, което ще убие might and magic. А might and magic не е само heroes, аз още си чакам ММ10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_bg Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 ae mom4eta ima ve4e pysnata beta versiq na heros 5 nqkoi moje li da q uplodne v evrocoma pls 6te po4erpa !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 ae mom4eta ima ve4e pysnata beta versiq na heros 5 nqkoi moje li da q uplodne v evrocoma pls 6te po4erpa !!!!! Ами тя бетата май се връзва само към сървъра на Ubisoft и незнам дали там ще те пусне без акаунт. Тамън си свалих и разгледах демонстраций на играта - спрямо старото демо което имам битките изглеждат добре. От това, което четох съчетават най-доброто от 3 и 4(то в четири кой знае колко хубаво няма де, ама..) Отношението 3:4 е 75% : 25% Поне на думи. Но да почакаме да видим крайни резултат. Върната е старата система на скиловете, магийте са разделени на отделни категори, но не като преди на елементите а на ударни, прогклятия, защитни и т.н Има си пак решетката на битката, но сега е на квадрати, а не на хексагони като старата в 3-ката. Ако сложат и генератор на карти ще е много, много голям плюс. Обаче като гледам графиката на терена - това ще е много сложна задача и май няма да ни огрее. Поне да има добър мултиплеър да цъкаме пак по цели дни някоя карта. Ще чакаме и ще се надяваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Някой да пойгра демото на игрицата ? На мен определено много ми хареса , някой ако може да ми препоръча нещо като е-book в който пише за единиците , героите , градовете , статистики и т.н. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakazul Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 В оригиналния сайт има Encyclopedia www.mightandmagicgame.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Ole mnoo se nadqvam taq 4ast da e dobra. Osobeno sled kat razbrah 4e ubisoft rapotqt po neq se nadqvam da syzdadyt ne6to veliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Heroes of Might and Magic V Platform: PC Release Date: May 19, 2006 Release Region: Europe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Чакахме таз игра половин година много приказки се избърбориха много депутати събориха ЩО Е ТО? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Густоооо... Скоро не съм се кефил така на игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Аз пък ще ревна от кеф! Познайте какво ще се играе днеска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Свалих я!!! Ундриуряяяяяуууууууууууу!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 e pone struva li se da se svala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Не знам какво толкова ви плаши тази версия аз я подкарах и ми върви. Щом не е StarForce, Дъхъйте. Лесно се прави. За не повече от 15мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 нещо ми забива след филмчетата на уби софт , нивал и интрото. Остава само един надпис Heroes of Might and Magic V горе в ляво и сичко друго по екрана черно... Нито мишката бачка... кофти значи пак Elder Scrolls 4 ще се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Качиха и рилийз на Reloaded! Теглете, ' ора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 1. Unrar. 2. Burn or mount with Daemon tools. 3. Install the game. 4. Copy the cracked content located in the \Crack directory on the DVD to your installation directory. 5. Play the game o6te nqma crack :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 eeeeeeeeeeeeeeeeee za6to we tolkova da q 4akam taq igra i kvo..... nqkvi ogromni iziskvaniq we da ne moa da q igraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 A required security module can not be activated. This program can not be executed (10000). Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details. tva sa dvata vida gre6ki. help in need Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 2рото е, защото имаш повече от 1 програма за маунтване на имиджи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Баси кефа,майна! Расите,графиката,музиката,геймплея,менютата...Невероятни са! Ubisoft още веднъж доказаха,че могат да правят невероятни игри! Едно голяяямо БРАВО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Баси кефа,майна! Расите,графиката,музиката,геймплея,менютата...Невероятни са! Ubisoft още веднъж доказаха,че могат да правят невероятни игри! Едно голяяямо БРАВО! мммдаааа ! ubisoft games > HMM5 и Shadowbane са супер , а btw тая игра неразбрах single ли е или massive online ? хммз невярвам да е massive щото има демо версия ! ама поне има ли multiplayer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.