didotk Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 az igrah betata na heroes 5 perfektna e pove4e prili4a na h3 no e izcqlo 3d samo deto e malko bygava nali vse pak e beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Кажете откъде да я свалим тая бета бе искам и аз много да я пробвам v Arenata q ima....ama nqma localni seederi:/ Амм то онова е алфа..и била правена преди около година май....така че била бая бъгава ама все пак ще я вида кво представлява а някой да знае нещо за бета?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 e da de alfa az za neq govorq i ot tam q drypnah ako ima6 jelanie moje i da seedvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Кажете откъде да я свалим тая бета бе искам и аз много да я пробвам v Arenata q ima....ama nqma localni seederi:/ Амм то онова е алфа..и била правена преди около година май....така че била бая бъгава ама все пак ще я вида кво представлява а някой да знае нещо за бета?? <{POST_SNAPBACK}> В момента тече записването за бетата, аз вече се записах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Кажете откъде да я свалим тая бета бе искам и аз много да я пробвам никъде я няма още, след ЗАПИСВАНЕТО, част от кандидатите ще получат достъп за даунлоуд на бетата. ПОПЪЛНЕТЕ РЕАЛНА ПОЩА . бетата ще е достъпна по някое време септември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 В момента тече записването за бетата, аз вече се записах <{POST_SNAPBACK}> е то предполагам в момента в който излезне бетата ще има откъде да се дръпне и без да си се записал за бетата тва нее ММОРПГ че да е само мулти ориентирано а щом може и сингъл ще може да се дръпне а за сиидването лошо няма ама аз вече съм към 80% така че няма голяма далавера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Някой може ли да ме опъти да си дръпна някво видео на Heroes 5 ,че ми омръзна да търся в google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Kato e gledam taka,ni6to nqma da nadmine 3-kata...6te e smesica ot 3 i 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 никъде я няма още, след ЗАПИСВАНЕТО, част от кандидатите ще получат достъп за даунлоуд на бетата. ПОПЪЛНЕТЕ РЕАЛНА ПОЩА . бетата ще е достъпна по някое време септември. <{POST_SNAPBACK}> о0 Вече не работи ..Аиде някой да я качи на япония-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Какво стана с тази игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 С малко късмет може да я видим другия месец (Feb 1 2006)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 С малко късмет може да я видим другия месец (Feb 1 2006)... Всъщност 30 март 2006 е датата засега И ще ползва Starforce 3, така че много хора няма да я играят Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 А някой да знае някво демо да има на играта и от къде може да се свали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Всъщност 30 март 2006 е датата засега И ще ползва Starforce 3, така че много хора няма да я играят Какво ще рече тва старфорс3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Играта ще е много добра, но на мен лично най-много ми харесва Heroes III Armageddons blade. Тази игра е върхът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Няма ли дата на излизане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Няма ли дата на излизане? Всъщност 30 март 2006 е датата засега Чакам я и аз с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Какво ще рече тва старфорс3? 6te re4e razka4ane na CD/DVD ustroistva ako ne se lyja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Kakvo stana nqma li nqkoi , koito da ima novata beta koqto izlezna predi 2dena http://www.mightandmagic.com/us/ pls , ako nqkoi znae ot kyde moje da se drypne bezplatno da kaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Всъщност 30 март 2006 е датата засега 31 Март я водят Някой случайно да е пойграл бетата , отворената , за която се плаща . За зайнтересуваните от това което става с играта да последват картинката в подписа ми и да помислят над това което пише там .Аз лично искам игра от която да не отлепвам с нощи както 3ката .Дано найстина направят играта както трябва.Прекалено тежка е , а до колкото помня 3ката си вървя повече от прилично на слаби машини дори за тогавашните стандарти , какви времена бяха :smile: 4ката в началото имаше сериозен проблем с "изстичане на рам " което беше поправено в кръпките по-нататък ,но когато ме сърбяха ръчичките за нея не можех да играя повече от 2 часа, което за тази игра си беше страшно малко .Сега играя без проблем ,но каква файда... Някак си всичко се е загубило .Дано 5цата да спаси Heroes за да не се превърне в нещо което пускаме ей така да отбием времето . Вярвам ,че много хора ме подкрепят ,че Heroes е игра на която като седнеш с приятел/и и не ставаш по 5-6 часа минимум, нещо което загубихме в 4ката .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Всъщност 30 март 2006 е датата засега И ще ползва Starforce 3, така че много хора няма да я играят Мисля, че Starforce3 няма да е проблем... Просто използвайте StarForceNightmare, както правя аз... Повече ме притеснява, че като се има впредвид, че я играя от 1-та част... дано оцелея след 5-тата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Мисля, че Starforce3 няма да е проблем... Просто използвайте StarForceNightmare, както правя аз...Повече ме притеснява, че като се има впредвид, че я играя от 1-та част... дано оцелея след 5-тата... Настъпи ме по мазола StarforceNightmare работи само на версии по-стари от 3.5, които пък не се ползват от 3-4 месеца (предполагам си пробвал SC:Chaos Theory, тя е със 3.4.xx версия ако не се бъркам - затова работи). Другия вариант е да имаш дъно с nForce 3/4 чипсет, който също улеснява преминаването покрай защитата и затова ти работи 3.5+ версия. Ако е така - честито, може би ще я играеш безпроблемно (въпреки, че незнам дали Starforce Frontline 3.7.13 не премахва и този експлойт) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Пробвах демото на играта и съм много разочарован. Няма да я играя тази 5-та версия, за жалост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Дочух нещо ,че ще я забавят па после че ще я спрат верно ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.