venci_bg Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 ne znam daly shte izleze heroes 5 no 4 si e super igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 А доколкото аз знам петицате се разработва от Юбисофт. Имаше картинки по едно време, ама преди да издъхнат 3до. На сайта на ubi.com няма нито дума обаче. Не ме е яд за 3DO а зa NewWorldComputing. фен съм на поредицата още от Кинг Баунти. Ех времена, 96-97 на единствения пентиум в МГ-то, яко Price of Loyality. Заради нея си написах дипломната за 2 седмици /и заради дум 2 де./ За мен най добрата част е именно двойката, може би от сантимент. Чакам петицата с нетърпение. Сигурен съм че ще я има!!!!! Картинки от 5 /концептуални естествено/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 mmmmmmmm nice pics samo 4e mai mai i tq 6a iziskva visoka konf. i uvisvam... do kolkot znam wake of gods NE E pravena ot 3DO i newworldcomp. za6tot tq nqma ni6to ob6to s heroes.. dori grafikata na normalnite gadove i na kartite e razli4na tui 4e HOMM3 Complete moga da kaja 4e e perfektnata igra s nqkoi mn malki izkliu4eniq[bugnut mlpl (((((((((((] Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 А доколкото аз знам петицате се разработва от Юбисофт. Имаше картинки по едно време, ама преди да издъхнат 3до. На сайта на ubi.com няма нито дума обаче. Не ме е яд за 3DO а зa NewWorldComputing. фен съм на поредицата още от Кинг Баунти. Ех времена, 96-97 на единствения пентиум в МГ-то, яко Price of Loyality. Заради нея си написах дипломната за 2 седмици /и заради дум 2 де./ За мен най добрата част е именно двойката, може би от сантимент. Чакам петицата с нетърпение. Сигурен съм че ще я има!!!!! Картинки от 5 /концептуални естествено/ <{POST_SNAPBACK}> Правилно знаеш, мен това ме радва много , защото убисофт са доста сериозни и се надявам да не се осерат...Не съм чул нищо официално да е обявено за петата част, засега са само слухове...Много се надявам да има и Might&Magic X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Надеждата умира последна. Забелязахте, ли че тези картинки, които е показал biolander са от преди 8 месеца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Правилно, картинките са стари, обаче някоя от тях бе публикувана от Юби. Та затова се надява. В по-близки времена четох някаква новина в дата.бг че се разработва от Нивал, които по мое мнение са доста добри. тук А пък и от друга страна погледнато, мислите ли че шефовете на фирмата няма да искат да позабогатеят допълнително от легендата HOMM. Преценете сами. Дано. едит: вижте и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freely Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 dano samo Heroes5 da ne e su6tata boza kato Heroes4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Бе и в 4-ката има някои добри идеи (поне мен ме кефи че героите участват в битките), ама като цяло 3 е много по добра. Според мен основната грешка на 4 е тва че няма разлики в героите. Всичките са еднакви само лицата им са различни и практически има 2 героя на замък. Доколкото бях чувал преди 5 ще прилича повече на 3 отколкото на 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Ако гафиката на 5цата е като тия картинки, а не боза като на Н4, и се комбинират най-добрите идеи от 4ката и 3ката ще се получи върховна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Ако гафиката на 5цата е като тия картинки, а не боза като на Н4, и се комбинират най-добрите идеи от 4ката и 3ката ще се получи върховна игра. <{POST_SNAPBACK}> Струва ми се че графиката е последната грижа на игра като тази. Все пак не съм сигурен се този sell shading или квото бе там е най-подходящото. Музиката обаче винаги е била нъмбър уан, трябва да се съгласите. Винаги настръхвам като чуя камбаните на некромансърите. Аз също искам да се запази участието на героите в битките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Доколкото знам Ubisoft купиха 3DO, ако не се лъжа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Най-накрая! Ubisoft анонсираха официално разработката на Heroes of Might and Magic V - дългоочакваното продължение на една от най-класическите походови фентъзи стратегии, съществували някога, която зариби милиони още с появата си за първи път през далечната 1985-та. Компанията ще освежи поредицата с нови идеи, запазвайки същевременно нейната същност - точно така, както направи с Prince of Persia и Myst. Петицата се разработва от Nival Interactive - авторите на Blitzkrieg, Silent Storm и Etherlords - и ще излезе за PC чак в началото на идната година, предлагайки разнообразни фракции, съвременен триизмерен енджин и революционна система за водене на тактически битки. Засега не се споменава нищо конкретно в прес рилийза. Повече информация очаквайте с течение на времето, а първите скрийншотове от нейния геймплей, ще намерите в нашата секция с картинки. Source : Pc Mania ScreenZ : http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/screenshots.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Олееее не мога майна уникално...откога я чакам....Между другото единственото нещо което е на компютъра ми откакто е влязъл в нас и не е бидело трито нивгаж е Heroes 3 Shadow of Death.Просто няма такава игра.Почти няма недостатъци.(макар че все ми се иска да имаше някакъв филтър на random maps а не да пробвам по 20 пъти докато излезе 2S4Md(3) например). Очаквам с нетърпение Heroes 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Най-накрая! Ubisoft анонсираха официално разработката на Heroes of Might and Magic V - дългоочакваното продължение на една от най-класическите походови фентъзи стратегии, съществували някога, която зариби милиони още с появата си за първи път през далечната 1985-та. Компанията ще освежи поредицата с нови идеи, запазвайки същевременно нейната същност - точно така, както направи с Prince of Persia и Myst. Петицата се разработва от Nival Interactive - авторите на Blitzkrieg, Silent Storm и Etherlords - и ще излезе за PC чак в началото на идната година, предлагайки разнообразни фракции, съвременен триизмерен енджин и революционна система за водене на тактически битки. Засега не се споменава нищо конкретно в прес рилийза. Повече информация очаквайте с течение на времето, а първите скрийншотове от нейния геймплей, ще намерите в нашата секция с картинки.Source : Pc Mania ScreenZ : http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/screenshots.php <{POST_SNAPBACK}> Не ни стигаще чистият кеф от играта,ами сега ще ни гали и окото. Само се притеснява,че на мен за това може да не ми върви. Страх ме е също да не заприлича прекалено много на Etherlords и да загуби своят Heroes чар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Developed by a seasoned team at Nival Interactive (Blitzkrieg, Silent Storm, Etherlords), Heroes of Might and Magic® V is scheduled for release on PC in early 2006. За жалост ще има общо с etherlords Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 За мен Heroes3:wake of gods e наи яката в цялата поредица.За 5 още несам чувал но едвали ще надмине 3. <{POST_SNAPBACK}> И според мен така Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 За Heroes 4 не мога нищо хубаво да кажа освен че има яко интро,но мисля че отртицателните страни на Game play-а компенсират това,така че с най-голямо нетърпение очаквам 5-цата и се надявам отново да има месеци на не спане и игра до разбиване. Наистина, ако играта има тази страхотна визия ,която беше показана на скриин шотовете знам какво ще се играе, когато излезне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 След тва което видях от Heroes IV се надявам Heroes V да е доста по-добра.Но за мене най-яката част си остава Heroes III Wake Of Gods Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Най-добрата е Heroes 3: Armagedons Blade. Там бяха изчистени бъговете от оригинала, беше въведен random map generator, както и цял замък на Елементалите, цифра магии и тн, които отсъстваха в оригинала. Shadow of death и тая другата дето излезе след нея са абсолютно същите, само с различни картинки в менюто и 1-2 козметични промени. HOMM3 си спомням едно време сме го разцъквали с дни през ваканцията даже седмици. Като се заседне с някои познати 2-3 човека и направим MP-то на 1 PC или в най добрия вариант събираме се в някой с комповете и цък цък цяло лято Хубави геймърски фремена беха edit: Даже беше излязъл лафа: "На тая г'з и е голям като XL карта на Heroes, барабар с подземията " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 edit: Даже беше излязъл лафа: "На тая г'з и е голям като XL карта на Heroes, барабар с подземията " <{POST_SNAPBACK}> aahahahhahahahhhahaha Rofl jestok laf! inache po temata ako nqkoq kompaniq se zaeme(tui kato vsichki znaem che 3DO faliraha za sujalenie )i napravi totalen kloning na heroes troikata samo che s nova hubava grafika shte stane edna mnogo dobra 5 chast i shte otsrami luskavata no osakatena otkum gameplay 4etvorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Heros 5 izliza v na4aloto na 2006!Sega gledah introto nai nakraq igrata 6te e 3d...ako nqkoi nau4i pove4e neka pi6e tuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Имах възможността да разгледам ДОСТА подробно 5тата част... На кратко за хората , които не знаят : 1во - Изцяло 3Д ... От обикновения герой на картата до битката , всичко може да се бърти и гледа от всякъде. 2ро - За мое огромно съжеление героят участва в битки! Това ни напомня на 4тата част , която бе тотален провал! 3то - ОРГОМНА част от прозорчетата , които изкачаха като вземеш нещо липсват. Просто ги няма. От тук нататък джама с ресурсите е отгоре и когато вземеш нещо то се появява като балонче и полита нагоре към ресурса... 4то - Името на играта... Ще се казва Dark Mesiah of Might and Magic... Това е което си спомням до момента.. И за щастие на всички верни фенове на играта... Няма и следа от с извинение лайняната WoG! Тази издънка , която унищожи цялата игра.. ЛИПСВА! @Lord_Gudo На представянето на демото й във Giga.de... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Имах възможността да разгледам ДОСТА подробно 5тата част... <{POST_SNAPBACK}> Къде си я гледал ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Хммм... вие, които не харесвате 4ката - колко време сте я играли? Щото аз я свалих, писна ми за 2 дни, махнах я. После пак я свалих (тоя път с всичките допълнения) и се насилих да я играя 2 дни (мисиите от оригинала... с елфите) Сега трудно могат да ме откъснат от нея, честно! Дайте и още 1 шанс, играта определено бие НОММ3 по много неща, а НАй-вече в мултиплейър-а, който тук е прекрасно реализиран! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Къде си я гледал ? <{POST_SNAPBACK}> според мен има разлика между Heros V за която вече има FREE BETA TEST и Dark Messiah което ще е екшън и според мен ще е наследника на Might And Magic - не на Heros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.