Zaio Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Ами аз съм на Queen пред последната мисия.....там където трябва да мина през един портал за другата част на подземието,дето се разкрива цялото подземие.Но първо тая порта е пазена от един Ангел,ама пред Ангела стои един от онези дяволи дето като влючиш играта и в менюто там се бие с един,е тези не мога да ги заколя......Не знам просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammer_amd Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 А някой ще може ли да каже откъде се сваля Heroes 5 или ако може да я сподели в DC++ Защо ggbit спря локалния това беше много кофти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Tрябваше да стане 2009 г., за да обърна внимание на тази игра. Не съм очаквал, че ще се зарибя така болезнено - последните няколко дни си лягам към 4 сутринта. От Warcraft 3 насам не съм играл стратегия с толкова увлекателни кампании! Сега ще си дам малко почивка, че има работа за вършене, но после качвам и експанжъните и ще има сеч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Някоя от другите играл ли си? Или това ти е първата среща с поредицата? Защото 3-ката според мен е най-добрата. С 5 си правят сериозна конкуренция. Доста добре са си свършили работата след недоразумението 4. Има и неща, които ми харесват повече от 3-ката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Играл съм III, но главно мулти. Кампаниите нещо не ме грабнаха. V определено ми харесва много повече. А IV няма да го коментирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 http://store.steampowered.com/sub/1753/ - Heroes 5 и експанжъните за по 5 ЕВРО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.