Talic Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Awe 6te hodite pak 6te idvat SoulFly v Bylgariq, si predttavqt noviq album v Sofiq Na 30 iuni 2004g 6te byde... Ot 8 4asa .. 18 leva bilet... Dotolkowa sym informiram Kajete 6te ima li ludi tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 ako sfirat poveche pesni na Sepultura bih otishal s nai golqmo udovolstvie no do kolkoto znam tfa shte e koncerta za noviq im album Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted June 28, 2004 Author Share Posted June 28, 2004 Da noviq album 6te e Az ne sym go slu6al... i ne znam dali 6te e qk Samo da se izwinq 4e leko sym gre6il zaglavieto na temata- ot byrzane e bilo sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Мне, няма да ходим Виж - към края на юли.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Виж - към края на юли.... aaaaaaaa kam kraq na iuli she e mno qkooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Новият албум на Соулфлай е доста добър, слушам си го за загрявка преди Дъ Сублиминъл Върсес!!! А бай дъ уей, какво има в края на юли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagy Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Koi sa pyk tiq????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 А бай дъ уей, какво има в края на юли? koncert na Vader s 4 podgrqvashti BG bandi she e jestoko purvata golqma death metal banda f Bg she e golqmo shou Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Koncert na Vader koito 6te hodi da mi obadi tova e lubimata mi grupa we hora i bratq metali Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 Koncert na Vader koito 6te hodi da mi obadi tova e lubimata mi grupa we hora i bratq metali as sam tam 10000000000000% tfa ne e za ispuskane samo razbrah che shte zapazqt setlist-a sushto taka poduchuh che shteli da sfirqt pesni ot predstoqshtiq album "The Beast" koito trebe da izleze nekade kam septemvri a fe meleto she e unikalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 wow .. Vader malko tvardi mi idvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 as sam tam 10000000000000% tfa ne e za ispuskane samo razbrah che shte zapazqt setlist-a sushto taka poduchuh che shteli da sfirqt pesni ot predstoqshtiq album "The Beast" koito trebe da izleze nekade kam septemvri a fe meleto she e unikalno Бубо, ти като си там, я поне да земем да се намерим на мястото....аз не знам още с кой ще съм, има време Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 Бубо, ти като си там, я поне да земем да се намерим на мястото....аз не знам още с кой ще съм, има време mi are de chado ai sa fidim na Vader as she se zakopcheq nai otpred zaduljitelno che otzad e basi meleto ako za zasichem f irc she go ugoforim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.