Midex Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Преди известно време купих онлайн известно количество сребърни бижута като новогодишен подарък за жена ми, но единият от пръстените се оказа, че й е широк и затова ми предложи да го пусна за продажба. Пръстенът е закупен от една калифорнийска бижутерска къща, която предимно прави бижута-уникати. Подобни пръстени като този, който продавам, се продават от тази къща за твърда цена от $39.99 (както може да се види ако се влезне в сайта с асортимента им), но тъй като те от време на време пускат за зарибяване някой и друг търг в Ибей - конкретният екземпляр го спечелих на търг на доста изгодната цена от $22.45 (като в тази сума се включваше и доставката до BG). За сверка - ето линк към приключилия вече търг с пръстена. Размерът на пръстена е 8.5 по американските стандарти, което в милиметри отговаря на 18.53 мм. За повече инфо, относно размерите на пръстените в различните страни може да ползвате този калкулатор. Тъй като по днешния курс тези $22.45 правят около 33 лв., мисля че цена от 30 25 лева за това прекрасно бижу е напълно резонна. Ето и 3 реални снимки на пръстена, които направих преди малко със светкавица (снимките се уголемяват): ....и още 2 големи и в близък план: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 Преди 2 дена CrazySexyCool поиска да го види, но тъй като не се обади досега, считам, че се е отказал. Нова цена 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
supraman Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Проявявам интерес към пръстена! Дай ми телефон за връзка или ми звънни: 0896 690396 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 CrazySexyCool се обади днес, тъй като вчера е имал доста работа и не е успял - видяхме се, пръстенът му хареса и вече е в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.