Jump to content
BulForum.com

Нов сребърен пръстен с кехлибар

Recommended Posts

Преди известно време купих онлайн известно количество сребърни бижута като новогодишен подарък за жена ми, но единият от пръстените се оказа, че й е широк и затова ми предложи да го пусна за продажба.

Пръстенът е закупен от една калифорнийска бижутерска къща, която предимно прави бижута-уникати. Подобни пръстени като този, който продавам, се продават от тази къща за твърда цена от $39.99 (както може да се види ако се влезне в сайта с асортимента им), но тъй като те от време на време пускат за зарибяване някой и друг търг в Ибей - конкретният екземпляр го спечелих на търг на доста изгодната цена от $22.45 (като в тази сума се включваше и доставката до BG).

За сверка - ето линк към приключилия вече търг с пръстена.

Размерът на пръстена е 8.5 по американските стандарти, което в милиметри отговаря на 18.53 мм. За повече инфо, относно размерите на пръстените в различните страни може да ползвате този калкулатор.

Тъй като по днешния курс тези $22.45 правят около 33 лв., мисля че цена от 30 25 лева за това прекрасно бижу е напълно резонна.

Ето и 3 реални снимки на пръстена, които направих преди малко със светкавица (снимките се уголемяват):

38da1962fac16ff0.jpg 9af9c72cb9fe6f06.jpg 808fcc62ef72c3b6.jpg

....и още 2 големи и в близък план:

0d6e34132078fe00.jpg 5ab22398e63b2550.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...