rooster Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Здр.т.к. ми свиха телефона и др.спешно купувам тел. до макс.160 кинта запазен с читава батерия-гаранция ако има е предимство.Чакам оферти тук или на ЛС. Мерси! Весели празници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoko36 PB Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Здр.т.к. ми свиха телефона и др.спешно купувам тел. до макс.160 кинта запазен с читава батерия-гаранция ако има е предимство.Чакам оферти тук или на ЛС. Мерси! Весели празници! SE K - 800 I - 90 лв Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 nokia n73 me.телефона е купен от Глобул и има оставащи 6 месеца от гаранцията.работи с всички оператори и има бг меню.по отношение на работа и външен вид няма забележки.произведен е във финландия.Продавам го в пълен комплект с оригинални зарядно, стерео слушалки, карта памет 2 гигабайта, кабел за данни, диск със софтуер и ръководства за употреба. Продава се за 150 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimalizum Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 сони ериксон к 608и ...нормални следи от употреба, зарядно, .... 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandokanche Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Здравей ако не си си намерил още телефон,предлагам ти Nokia N78 с 4GB карта памет ,пален комплект,с леки следи от употреба.Цената му е 190 лв,но ако имаш интерес мога да ти го дам за 180.От Пловдив съм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.