emumenbg Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Продавам чисто ново колело (неразопаковано). Dunlop Special Edition 26 Inch : > 18 inch Dual Suspension Steel Frame Mountain Bike > 18 Speed Twist Grip Gears > Front and Rear V-Brakes > 26 inch Alloy Wheels > Recommended for inside leg measurement 28-34 inches > Assembled Weight: Approximately 17kgs За 200лв. 190лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpu3a_ Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Колега, имам интерес към колелото но ми трябва малко информация за какво каране е... Fr ? Dh? за шосейно каране става ли? и ако можеш да намалиш малко снимчиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
emumenbg Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Колега, имам интерес към колелото но ми трябва малко информация за какво каране е... Fr ? Dh? за шосейно каране става ли? и ако можеш да намалиш малко снимчиците Не можах да намеря в нета точно за къкъв тип каране е - остава да прецените визуално. Ако искате да видите снимките намалени просто кликнете в/у тях. Нова цена 190лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Колелото се води планински бегач. Просто и обикновено. Вилката ако е Зум поне ще е добре, но се съмнявам и то доволно. Колелото е за из града и да се ходи на работа Брат за ФР/ДХ знаеш, че цените са с една нула отзад Иначе за работа става П.С. дай телефон за връзка ако си от Пловдив П.С. 2 сглобено ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radoslav_ Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 П.С. дай телефон за връзка ако си от Пловдив П.С. 2 сглобено ли е? ти май не искаш да си продадеш колелото?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emumenbg Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 ти май не искаш да си продадеш колелото?? Колелото се сваля от продажба. Темата да се истрие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.