po_taka Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Hora Pomi6t zna4i konektvam se bez problem no kato natisna `start game`=> pokazvam kade e ot4ita go i sled malko mi pi6e 4e faila `mta_dll.dll` ne moje da vide otkrit , a toi vsi6nost se namora v papkata na GTA VC probvah da go kopiram nasqkade ama pak sy6toto nz predi s stariq :MTA 2 . ne6to tam " tragva6e sega ne 6te . Specialno sym si ka4val igrata nanovo i e iz4istena ot sqkakvi modove ! sy6to probvah da ne da e v MTA -to problema ama svalqh go i ot linka daden po gore i ot saita ama pak sy6toto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Ако FlashGet-a ми се оправи ще играя иначе ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 4, 2004 Share Posted July 4, 2004 Момчета, аз влизам да мажа Ник-AlekS Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 i az sam navit, ama ne moga da si ia izteglia, puk na Cd1 mi ava gre6ka dokato instalira "DirectX redistributables". az 6a gi redistributimaram tia 6ibani failove v recycle bin mai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.