Jump to content
BulForum.com

Vice City Multiplayer

Niilo

Recommended Posts

Гледам Евроком са спряли сървъра си за Vice City, затова алтернативата е този на Headoff.

Порт: 2003

Парола: няма

Трябвя Ви MTA:VC, за да играете. Можете да го свалите от тук:

http://www.gonnaplay.com/downloads.php?g=201

П.П. Връзката към headoff е много добра, така че играта се получава отлично.

Айде, чакаме се ;)

И аз съм навит! Само ще зема второто CD от един приятел и е записвам! Само в Single да загрея, че е забравих :)

btw-Коя версия ми трябва .... защото от gamespot нищо не ми показва ...

И самата игра 1.1 трябва да е, нали?

и аз съм много навит, но първо трябва да свърши гадното даскало, второ трябва да намера къде съм забутал дискове и трето да играя малко че бая съм я забравил

куллю, даскалото свърши! айде да играем!

ама как да го нагласим, какви версии, какви птчове и модове? дайте обяснение, че чак сега чувам за мулти на Вйса!

Днеска няма да мога.Трябва да е сваля, а нямам време.Щото FlashGet-a ми е бъгав .... като натисна Download All with FlashGet почва да ми се тегли, и половината файлове спират да се теглат :angry1 :allien :ghost :pirate :sayjin :sick :inqn :zzz :ph34r: :blink: :wacko: :wir

Толква "усмивки" направих, щото много се дразна от това!

Дори като записах на ново FlashGet-a пак е така.

ей щом за днеска ок. аз вече минах по математика и сега ще намера дисковете цяла нощ да цъкаме

ЕДИТ: а и да не играете с модове щото така е тъпо!!!

на каквяа резолюция играете. аз като си я вдигна и ме изхвърля. много шибано, а на 640X480 е много насрано.

Ами, по-късно ако има място на warez ще кача мода, макар да не виждам проблем да си го дръпнете от фтп-то на хедоф. Сървъра одеве наистина имаше бая хора, голям кеф е :)

Избирате за версия 1.1, ако не стане - 1.0 :)

на каквяа резолюция играете. аз като си я вдигна и ме изхвърля. много шибано, а на 640X480 е много насрано.

аз играя на 640х480 щото video card у гъзо

ajde hora idvaite az sym ve4e vutre

trqbva da se razberem za dove4era kuv rejim 6te igraem

ako si vutre sled 1 chas i az shte vlezna da ti naritam zadnika  :P i da snaish che she ta presledfam s edna pinseta  :tongue

Хехехе, глеам ся си angry sturshel :P

Ще хвана тая пинсета и ще ти я завра нали знаеш къде ...

аз влизам

едит: аwе незнам защо така се получава но много често ме ижвърля. както си върви нормално и изведнъж спира да праща съобщенията които пиша, и една минута след това ме дисконектва. явно не може да се играе с достъпна тарифа :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...